sovesofa med chaiselong og springindlægSovesofa/chaiselong med bonell springindlæg – moebelringen.dk
Lækker chaiselong, som nemt slås ud til sovesofa. Sofaen har indbygget magasin i chaiselongdelen. Sofaen har indbygget magasin i chaiselongdelen. Sofaen leveres med bonell springindlæg (det samme som man bruger i boxmadrasser), hvilket giver en super komfort.
læs mere..

 

Sovesofa med chaiselong – Find de flotte og gode …
Du vil her i artiklen blive præsenteret for 9 eksempler på gode sovesofaer. Find din næste sovesofa med chaiselong hos Testsektionen.dk Vi forsøger at guide dig til at finde den bedste sovesofa med chaiselong, der passer til lige netop dine ønsker og behov.
læs mere..

 

Chaiselong sovesofaer – Fast lavpris og hurtig levering – BIVA
En chaiselong sovesofa er et smart møbel, der giver dig kombinationen af den stilfulde sofa med den behagelige dobbeltseng. På den måde sparer du både plads og penge, når du skal købe møbler.
læs mere..

 

Sovesofa med chaiselong – Se de 7 bedste chaiselong …
Wells sovesofa. Denne sovesofa fra Unoliving.com er en prisvenlig model, der er dejlig at sidde i. Den er udstyret med en tilpas chaiselong, der lader dig slappe af på den helt rigtige måde.
læs mere..

 

Køb Sovesofa med Chaiselong | Kragelund 158 | PRISMATCH
Kragelund 701 med springindlæg. Klassisk lille sovesofa til gæsteværelset. Denne sovesofa har springindlæg for bedre støtte og sidde/ligge komfort.
læs mere..

 

Sovesofaer – din nye sovesofa finder du hos Danbo
Enkel og pæn chaiselong sovesofa med indbygget magasin. Sofaen er vendbar og fås i flere farver. Mål 222 x 154 cm. Sovemål 140 x 200 cm. Sofaen er vendbar og fås i flere farver. Mål 222 x 154 cm. Sovemål 140 x 200 cm.
læs mere..

 

KC Møbler – dobbelte sovesofaer hvor man ligger parallet …
Sovesofa model 363 med chaiselong med springindlæg. og stort sengetøj magasin. Udvendig mål: 252 x 85/150 x sh 50 cm . Sengemål: 228 x 140 cm —–Split Back Frej med eg armlæn – smart sovesofa med split ryg. Nem at slå ud. Ryggen har forskellige positioner. Med pocket springmadras Leveres i et begrænset udvalg af møbelstoffer . Buri med polstrede armlæn- smart sovesofa med split ryg …
læs mere..

 

Sovesofaer leveres med springindlæg til hoteller …
Hotel sovesofaer leveres som enkel eller dobbelt med springindlæg og magasin til sengetøj.
læs mere..

 

« »