sovesofa liggemål 160Sovesofaer i høj kvalitet til gode priser – BoShop.dk
En sovesofa er det praktiske møbel, når du vil spare plads i dit hjem. Her kan du kombinere dét at have en sofa samtidig med, at du på et øjeblik kan have en komfortabel sovefunktion i din sofa.
læs mere..

 

Find 160 i Sovesofaer – Sovesofa – Køb brugt på DBA
Sovesofa, Ikea PS, b: 160 l: 205 h: 40, Ikea PS sovesofa med aftageligt vaskbart betræk.. Fylder ca. 110 cm i dybden, når den er slået sammen, og fungerer fint som dobbeltseng, når den er slået ud. Brugt men i OK stand. Puderne følger med. Prisen for denne model var ca. 3.000 kr. fra ny.
læs mere..

 

Sovesofaer – Find din næste sovesofa online her | IDEmøbler
De nyeste modeller er udover at være superflotte forsynet med ordentlige madrasser, som du kan holde ud at sove på nat efter nat. Du behøver derfor ikke undvære noget, fordi du vælger en sovesofa frem for en traditionel seng.
læs mere..

 

Innovation sovesofa: Her er de 17 bedste fra danske …
Denne sovesofa kan ligeledes slås ned i en enkelt bevægelse, og den kan sagtens stå såvel frit som op ad en væg. Benene er i skinnende krom og liggeunderlaget har en kerne af pocketfjedre, der tilpasser sig efter kroppens naturlige former. Flot sovesofa, som vi godt kan anbefale til dig der gerne vil have lidt ekstra længde og bredde.
læs mere..

 

INNOVATION CUBED 160 DELUXE sovesofa – Innovation …
Denne sovesofa fås i 3 udgaver; – Uden armlæn m. ben i krom – Uden armlæn m. ben i lakeret egetræ/mat sort – Med armlæn og ben i mat sort. Mål: 175,0 x 102,0 x H: 67,0 cm. Liggemål: 160,0 x 200,0 cm.
læs mere..

 

Stor sovesofa: 14 af de bedste store og dobbelte sovesofaer
Den store Hermod sovesofa har en eksklusiv konstruktion med pocketfjedre i madrasserne, hvilket øger liggekomforten markant. Du kan vælge mellem flere forskellige farver mod ekstra leveringstid, hvilket gælder for de fleste Innovation sovesofaer. Mål: B214 x D108 x H84 cm. Liggemål: 160 x 200 cm.
læs mere..

 

Sovesofa – Alt i sovesofaer i moderne design til gode …
En sovesofa kan også være en chaiselong sofa eller sågar en u-sofa, alle vores sovesofaer er gennemtænkte og har ofte justerbare nakkestøttere, store armlæn og meget andet udstyr, vi har altid gode tilbud og prismatch på alle vores sovesofaer, samt tilbyder vi rente og gebyrfri afbetaling.
læs mere..

 

Sovesofa | Køb en smart, billig sovesofa i dansk design …
En sovesofa er et af de mest populære 2-i-1 møbler og her finder du den bedste sovesofa uanset dit behov. Vi har et stort udvalg af praktiske, pladsbesparende og moderne sovesofaer til ungdomsværelse, lejlighed, gæsteværelse, kontor eller andre steder, hvor en futon sovesofa eller sovebriks passer ind. Til stuen kan du vælge en lækker designer sovesofa med armlæn, der minder mere om en almindelig pæn sofa med sovefunktion, end en daybed sovesofa gør.
læs mere..

 

« »