sovesofa læder sortSovesofa i læder → De flotteste sovesofaer i læder samlet …
En sovesofa er meget funktionel, og hvis du vælger en sovesofa i læder, så vil du også få et tidsløst materiale, der aldrig går af mode. Hvis du er interesseret i at købe en nye sovesofa i læder, så vil vi foreslå dig at læse med i denne artikel.
læs mere..

 

KRAMNITSE sovesofa sort Pu læder – xl-mobler.dk
Stabilt sovesofa med plads til 3-personer, som benyttes nemt ved at vippe ryggen bagover. Betrækindhold er sort læder og metal ben i krom, med liggemål på L:196 cm B:123 cm H91 cm
læs mere..

 

sovesofa i sort læderlook – mobellageret.dk
Sovesofa i sort pu læder med specielsyninger og knapper Sovesofaen er 200 cm. lang. Bredden er 95 cm. Højden er 89 cm. udslået liggemål 200 x 124 cm.
læs mere..

 

Sovesofa i læder og læderlook – Se de bedste tilbud på …
Wells sovesofa (sort) Denne sovesofa med chaiselong i læder er en meget populær model fra Unoliving.com. Den er bygget oven på en træramme, hvilket gør den meget solid. Derudover giver chaiselongen dig også en super praktisk opbevaringsmulighed.
læs mere..

 

sovesofa i sort pu læder – mobellageret.dk
Sovesofa sort Sort sovesofa i PU læder som har fået en ekstra detalje i de hvide kontrastsyninger. Sovesoafaen måler 190 x 91 cm. Højden er 80 cm. Udslået er liggemålet 110 cm.
læs mere..

 

Billig sofa med hurtig levering – Fenton sovesofa, Sort/læder
Køb din nye Fenton sovesofa, Sort/læder hos Møbel Kompagniet – Ca. 95% af vores sortiment lagerføres i Danmark, derfor kan vi leverer hurtigt
læs mere..

 

Sovesofa HOLSTEBRO sort | JYSK
Kunstlæder er stof, der har fået en overfladebehandling, så det ligner læder. Kunstlæder er slidstærkt, men har ikke så lang en holdbarhed som ægte læder.
læs mere..

 

Sofa fra ILVA – Stort udvalg af lækre sofaer online | ILVA.dk
Denver sort læder/spalt og ben i krom . 16.999,-På lager – klar til afsendelse . Ingen produkter blev fundet. Viser 24 af 244. Indlæs flere Indlæser produkter. Sofaer Find din nye sofa, der kan tilpasses alle boligforhold. Stedet, hvor du leger med børnene og læser en god bog. Hvor du smider stængerne i vejret og puster ud oven på en hård dag på jobbet. Hvor du putter dig med …
læs mere..

 

Moby chaiselong sofa højrevendt, Sort/læder | Chaiselong
Moby chaiselong sofa højrevendt, Sort/læder Moby sofaen med chaiselong i ægte læder, som er utroligt slidstærk, men endnu stærkere på prisen. Moby er polstret til medium hårdhed – Når først du har sat dig, har du ikke lyst til at rejse dig igen.
læs mere..

 

Billig Studio sovesofa – Sort pu hos BIVA
Køb Studio sovesofa – Sort pu hos Biva. Husk hos os får du altid den bedste service
læs mere..

 

Sovesofa – Sammenlign priser på sovesofaer hos PriceRunner
Mange vælger desuden at installere en sovesofa i gæsteværelset, børneværelset eller ungdomsboligen, så kvadratmetrene udnyttes bedst muligt. De sovesofaer, der umiddelbart fremstår som almindelige sofaer, har forskellige funktioner, der gør at de kan omdannes til sovemøbler.
læs mere..

 

vi beklager, men siden du leder efter findes ikke – BIVA.dk
Køb dine nye møbler online hos Biva.dk. Nyd vores udvalg af møbler – vi har et af Danmarks største udvalg. Lave priser og billig fragt!
læs mere..

 

Sovesofa i læder | Find de bedste sovesofaer i læder hos os
Sweem Sovesofa. Smart sovesofa i sort læder-look med flotte ben i krom. Sovesofaen har flotte sorte trykknapper i sædet, som giver sofaen et elegant look. Anvend sovesofaen i gæsteværelset eller stuen hvor den nemt kan bruges som sofa om dagen og klappes ud og anvendes som seng om natten.
læs mere..

 

Sovesofa til stuen – Find billige sovesofaer hos Ilva …
Find inspiration i det store udvalg af smarte, praktiske og klassiske sovesofaer til stuen hos ILVA online, og køb en billig sovesofa i dag.
læs mere..

 

Ny sofa? Moderne og klassiske sofaer til gode priser
En ny grå stof sofa eller en sort læder sofa kan hurtigt gå hen og bliver en dyr investering. Det mener vi dog ikke, at det behøver at være. Vi har derfor hos Danbo Møbler valgt at have et stort sortiment, hvor det både er muligt at finde billige sofaer og sofaer til en højere pris. Du kan for eksempel finde en 2 personers lædersofa i en høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris.
læs mere..

 

« »