sovesofa italiensk designItalienske sofaer, sid med stil i din sofa – BoShop
Rigtig mange kender udmærket til italiensk design, og vil vel også sige, at det er en smule mere utraditionelt i forhold til dansk design, når det kommer til sofaer i hvert fald. “En af de helt store fordele ved vores italiensk designede sofaer er, at de kan sammensættes af mange forskellige sofamoduler.
læs mere..

 

Sovesofa design Made in Italy – viadurini.dk
Vælg en sofa med et moderne design har mange fordele: ikke kun æstetiske, fordi hver af dem har en høj kvalitet fremstillet i Italien og design, men også funktionelle fordi det sikrer komfort både dag og nat. I et par enkle trin dig ind i en behagelig seng til to perfekte steder for en sjov slummer fest for dine børn eller blot at give gæstfrihed til en ven i nød.
læs mere..

 

Sovesofa test 2018 – Her er de bedste sovesofaer på markedet
Her får du en sovesofa, hvor det skarpe design er kombineret med funktionelle egenskaber, hvilket også er det, der har været med til at gøre Ghia til en populær sovesofa blandt de danske forbrugere. Denne model er perfekt, hvis du ikke har meget plads at gøre godt med, men stadig gerne vil have en sofa, der er både moderne, elegant og giver en god komfort, hvis du beslutter dig for at tage en lille lur eller måske endda sove igennem.
læs mere..

 

Sofaer – Bolighuset.dk
Vi har sofaer i dansk, norsk eller italiensk design, som alle giver dig den bedste kvalitet, hvad enten du ønsker en sofa i læder eller tekstil.
læs mere..

 

Find Italiensk Sofa i Til boligen – Køb brugt på DBA
Sovesofa, Bolia. com, b: 185 l: 90 h: 68, Sovesofa fra Bolia.com med italiensk udtræk. Står som næsten ny. Kun brugt få gange. Nem at slå ud. Madrasmål er 135 x 200 cm. Nypris 11800, sælges for 4500 kr.
læs mere..

 

CASANOVA.DK — Sofa
Vinderen af Bo Bedres Design Award i 2017 – den ære kan sofaen Tailor fra Menu bryste sig af. Portugisiske Rui Alves har skabt et skulpturelt møbel på et egetræsstel, hvor intet er skjult, og som tager sig godt ud fra alle vinkler.
læs mere..

 

Sovesofaer i høj kvalitet til gode priser – BoShop.dk
Det drejer sig om den sovesofa, som vi også selv her hos BoShop vil kalde for Verdens nemmeste sovesofa nemlig Revolve sovesofaen fra Prostoria, der med dens unikke design og enkle funktionalitet er en super sovesofa-løsning til boligen. Med et hurtigt og enkelt snuptag kan denne sovesofa omdannes fra en normal sofa til en soveplads.
læs mere..

 

SOFTLINE A/S – Design furniture, Sofa bed, Lounge sofa …
Based on unique design and technical innovation, Softline has developed a new collection of stylish, multifunctional furniture for modern homes and public environments.
læs mere..

 

« »