sovesofa hvid læderlooksovesofa i hvid læderlook – mobellageret.dk
Sovesofa i hvid læderlook. Sovesofaen måler 196 x 100 cm. H. 91 cm. liggemålet er 196 x 123 cm. Kommer direkte fra fabrik – undgå mellemmanden.
læs mere..

 

Sovesofaer | Tilbud på Sovesofaer Med Chaiselong & Opbevaring
Kan en sovesofa være det perfekte valg. Har man ikke brug for en soveplads der er i brug hver dag – ser vi ofte at man ønsker at indrette sig således at der er muligheder for at have overnattende gæster – uden at dette til hverdag “optager plads (besværer).
læs mere..

 

Sovesofaer – Køb din sovesofa online – føtex.dk
Eksempelvis har vi samlet alle sovesofaer i stof, hvis du forestiller dig at din sovesofa skal være i stof. Vi har ligeledes samlet et udvalg af sovesofaer i læderlook , så du nemt kan finde frem til din nye sovesofa.
læs mere..

 

Flavio Sovesofa Hvid Læderlook – Multi Møbler
Sovesofa i blød form. Sovesofaen er udført i hvidt læderlook med syninger. Ben i krom. Udslået er sovesofaen 196 x 123 cm. En dejlig sofa at sidde og sove i.
læs mere..

 

Goa sovesofa hvid læderlook | Køb online på Bilka.dk
Goa sovesofa hvid læderlook Ønsker du en praktisk og pladsbesparende løsning på kollegieværelset eller i gæsteværelset er en sovesofa det oplagte valg. Her kombineres siddekomfort med en behagelig soveplads for to personer.
læs mere..

 

Søgeresultat for ‘sovesofa’ – multimoebler.dk
Multi Møbler tilbyder flotte kvalitetsmøbler til gode priser. Vi har et bredt sortiment af møbler, som sofaer, sofaborde, reoler, spiseborde, vitriner, stole …
læs mere..

 

Sovesofa i sort læderlook | Hjørring – GulogGratis.dk
Sovesofa i sort læderlook, Smart sovesofa til børne-/ungdom- eller gæsteværelset I sort læderlook.Køb, salg og leje af nyt og brugt:
læs mere..

 

Sovesofa – Sammenlign priser på sovesofaer hos PriceRunner
En sovesofa er et multifunktionelt møbel, som både kan bruges til at sidde på og til at sove i. I dagtimerne vil den ofte fremstå som en hvilken som helst anden sofa, og først når man kigger nærmere på den, viser det sig, at den kan slås ud og bruges som seng.
læs mere..

 

Find Hvid i Sovesofaer – Køb brugt på DBA
Sovesofa, Ukendt, Flot, nærmest ubrugt sovesofa i læderlook sælges. Sort med hvide syninger. Kan nemt slås ud og benyttes som seng. Befinder sig i stue etagen i en lejlighed i Rødovre/Brøndby. Vi Kan hjælpe med nedbæring. Nyprisen var 2000 kroner. Bud ønskes. Hurtig handel foretrækkes..
læs mere..

 

Sovesofa – xl-mobler.dk
Stabil sovesofa med plads til 3-personer, som nemt kan slaves om til en praktisk seng, ved at vippe ryggen bagover. grå stof betræk i grå/blå nuancer, med ben krommetal. Målindhold: 123×196 cm….
læs mere..

 

Goa sovesofa sort læderlook | Køb online på Bilka.dk
Goa sovesofa sort læderlook Ønsker du en praktisk og pladsbesparende løsning på kollegieværelset eller i gæsteværelset er en sovesofa det oplagte valg. Her kombineres siddekomfort med en behagelig soveplads for to personer.
læs mere..

 

Sovesofa og Daybed – Sofaer – Stue
Dejlige sovesofaer og smarte daybeds. Enten som vist, eller som modulsofa hvor du selv sammensætter størrelse, betræk, armlæn og ben. Find den perfekte sovesofa, til stuen, gæste eller børneværelset.
læs mere..

 

Find Sovesofa på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Sovesofa, læderlook, 3 pers., Flot og velholdt sofa / sovesofa. Brugt ca. 8 måneder. Sælges grundet flytning = pladsmangel Brugt ca. 8 måneder. Sælges grundet flytning = pladsmangel Se hele annoncen
læs mere..

 

Sovesofaen Faith. Hvid læderlook. Syninger. Metalben i krom
Køb en hvid sovesofa online i dag. Sovesofaen er monteret med læderlook og forkromet ben. Fri fragt. 365 dages returret. Vi leverer inden for 7-14 hverdage.
læs mere..

 

FIRENZE sovesofa i hvid læderlook – Sovesofaer – nicehome.dk
Flot hvid sovesofa i et smart og moderne design. Sovesofaen er betrukket i hvid læderlook. Sofaen har forkromede ben, hvilket giver den et moderne udtryk.
læs mere..

 

« »