sovesofa hvid lædersovesofa i hvid læderlook – mobellageret.dk
Dette pu læder har en slidstyrke på 50000 Martin Dale. Til almindelige husholdninger anbefales minimum 15000. Dette er altså 3 gange så stærkt.
læs mere..

 

Favorit, hvid lædersofa til det moderne hjem – BoShop
Med en lædersofa i hvid får du en sofa, der har en let tyngde i dens udtryk. Sådan en sofa kan være ideel at placere i mørke stuer, hvor den vil fungere som en flot kontrast i farven. Sådan en sofa kan være ideel at placere i mørke stuer, hvor den vil fungere som en flot kontrast i farven.
læs mere..

 

Sofa fra ILVA – Stort udvalg af lækre sofaer online | ILVA.dk
Savoy 1964 Cognac læder/spalt, ben i børstet stål og sæde i koldskum, ryg i dungranulat
læs mere..

 

Hvid | DBA – billige og brugte sofaer
Sofa, læder, BoConcept, Flot fusion sofa/sovesofa, hvid læder fra BoConcept. 2 År gammel, som nyt. Kan hentes fra Østerbro. (Annonce Er aktiv indtil sofa er solgt). 16.000 (Ny pris ca 30.000) Kan hentes fra Østerbro.
læs mere..

 

Sovesofa – Sammenlign priser på sovesofaer hos PriceRunner
En sovesofa er et multifunktionelt møbel, som både kan bruges til at sidde på og til at sove i. I dagtimerne vil den ofte fremstå som en hvilken som helst anden sofa, og først når man kigger nærmere på den, viser det sig, at den kan slås ud og bruges som seng.
læs mere..

 

Sovesofaer | Tilbud på Sovesofaer Med Chaiselong & Opbevaring
Den klasiske sovesofa er sofaen hvor ryggen kan slås ned så der herved kommer en soveplads. Et meget populært alternativ er sovesofaen med chaiselong. udover at give en større sovesplads (som en halvandenmand seng) så giver denne en god opbevaringsmulighed i chaiselongen.
læs mere..

 

Sovesofa – xl-mobler.dk
Stabil sovesofa med plads til 3-personer, som nemt kan slaves om til en praktisk seng, ved at vippe ryggen bagover. grå stof betræk i grå/blå nuancer, med ben krommetal. Målindhold: 123×196 cm….
læs mere..

 

Sovesofa – Tilbud på billige sovesofaer af høj kvaliitet …
En sovesofa egner sig både til dig, som søger et funktionelt møbel til gæsteværelset, og til dig, som bor i en lille lejlighed og gerne både vil have sofa og seng uden, at det optager for meget plads. En sovesofa kombinerer et sofamøbel med seng og opbevaring, og samtidig går du ikke ned på den gode komfort.
læs mere..

 

Billige Sovesofaer | Stort udvalg af sovesofaer til små …
Sovesofa. Hos Møbel Kompagniet har vi helt sikkert en sovesofa lige til dig. Vi har nemlig listet et udvalg af smarte og flotte sovesofaer op til dig, i flere forskellige farver, størrelser og materialer.
læs mere..

 

Ny sofa? Moderne og klassiske sofaer til gode priser
En ny grå stof sofa eller en sort læder sofa kan hurtigt gå hen og bliver en dyr investering. Det mener vi dog ikke, at det behøver at være. Vi har derfor hos Danbo Møbler valgt at have et stort sortiment, hvor det både er muligt at finde billige sofaer og sofaer til en højere pris. Du kan for eksempel finde en 2 personers lædersofa i en høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris.
læs mere..

 

Find Hvid Sofa på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Sofagruppe, læder, 6 pers. , RELAX, Sælger ægte læder sofaer 1+2+3 pers. Købt i sin tid for 30.000 kr. Et hul i 1 pers. Sofa ellers meget fin stand Man får en hvid højglans sofabord gratis med i købet.
læs mere..

 

Lædersofaer i høj kvalitet – Lavpris og hurtig levering – BIVA
En sofa af læder er en klassiker, der aldrig går af mode. Med en lædersofa får du et lækkert og slidstærkt møbel, som du kan glæde dig over i mange år frem. Føler du, at det kniber lidt med økonomien i øjeblikket, så tilbyder vi hos BIVA rentefri afbetaling på dit køb.
læs mere..

 

Sofaer | Køb billige sofaer i læder og stof af høj …
Her ser du en moderne vendbar sovesofa i antracit farvet stof med bonell fjedreindlæg samt magasin til sengetøj. Denne moderne Calypso sovesofa måler u dslået sove/liggemål: 135 x 196 cm.
læs mere..

 

Billige Chaiselong sofa | Stort udvalg af chaiselong …
Vi har en masse forskellige muligheder for chaiselong sofa, vi har både nogle modeller i ægte læder, nogle i regenereret læder og mange forskellige stoftyper. Vi tilbyder dig også en masse muligheder indenfor de forskellige farver, måske søger du en flaskegrøn sofa, som vi ikke har et billede af, men vi har sørget for at ved nogle af vores modeller har du mulighed for at vælge lige …
læs mere..

 

Billig sofa med hurtig levering – Fenton sovesofa, Sort/læder
Fenton sovesofa, Sort/læder Fenton sovesofaen passer lige ind når teenage værelset skal have den helt store make-over. I den lille studie lejlighed eller på gæsteværelset.
læs mere..

 

« »