sovesofa dobbeltseng 120 cmFind Dobbeltseng i Sovesofaer – Køb brugt på DBA
Den kan bruges som enkeltseng/sofa eller slås ud til dobbeltseng 160 cm. Der medfølger to gode skummadrasser. Lettere brugsspor i form af ridser og lidt afskallet maling. Fremstår ellers pæn. Lettere brugsspor i form af ridser og lidt afskallet maling.
læs mere..

 

Ny seng, Continental seng eller sovesofa? Billige senge …
Vi har bl.a. senge i 90 x 200, 120 x 200, 140 x 200, 160 x 200 og 180 x 200 cm. Vores senge fås i et flot, klassisk design og i forskellige prisklasser – vi har løbende tilbud på senge. På udkig efter et godt senge tilbud?
læs mere..

 

Sovesofa | Se vores store udvalg af sovesofaer – Bedre Nætter
Dobbeltseng … Med en sovesofa fra Bedre Nætter er du sikret optimal udnyttelse af din plads, uden at du nogensinde skal gå på kompromis med kvaliteten af din søvn. Se dig endelig omkring. God fornøjelse. Mærket Innovation. Vores sovesofaer produceres af det danske firma Innovation, som siden 1971 har leveret møbler af høj kvalitet, både hvad angår det æstetiske aspekt og selve …
læs mere..

 

billigstesenge.dk – Tilbud på senge og madrasser
Senge – god kvalitet, gode priser og vilde tilbud på senge – stort udvalg.
læs mere..

 

Sovesofa test → Her finder du de 14 absolut bedste …
Den samlede størrelse på denne sovesofa lyder på intet mindre end 155 cm. x 200 cm. i udslået tilstand, hvorfor den er meget tæt på at være i samme størrelse som en dobbeltseng, hvorfor den sagtens kan bruges af flere personer. Der skal ikke være nogen tvivl om, at hvis du vælger at investere i en Bifrost Lounger, så får du én af de mest lækre og komfortable sovesofaer på …
læs mere..

 

Multifunktionelle sovesofaer – BoShop
Multifunktionelle sovesofaer Hvis du er på udkig efter en flot sovesofa til dit rum eller værelse har BoShop mange multifunktionelle og danske sovesofaer fra producenten Innovation Living.
læs mere..

 

SOVESOFA TEST 2018 – 12 sovesofaer til det moderne hjem!
Unfurl er 120×200 cm., når den er slået ud, så med lidt god vilje kan der godt ligge to personer i den. Og som alle andre produkter leveres den til kantsten og benene er selvfølgelig inkluderet i prisen, så er det eneste, du mangler, at finde ud af, hvilken farve og materiale stoffet skal være i.
læs mere..

 

Daybed | Find stort udvalg af daybeds hos Bedre Nætter
100 dages prøve. Når du køber en seng hos Bedre Nætter, tilbyder vi 100 dages prøveperiode hos dig. I perioden kan du gratis ombytte fasthed eller returnere og få tilbagebetalt købsbeløbet mod 650 kr. i gebyr.
læs mere..

 

Sovesofa Test 2018 → Bedste sovesofa baseret på …
Med sovesofaen Recast fra Bedre Nætter får du en sovesofa, der kan laves om til en dobbeltseng med målene 140×200 cm. Sovesofaen er altså velegnet til to personer, der skal dele sengen om natten.
læs mere..

 

Sovesofa Tilbud – Priser fra 2.099 kr. – Se de bedste …
Den måler 115×210 cm., og udgør derfor en lille dobbeltseng, hvori det sagtens kan lade sig gøre at overnatte to mennesker. Det er en unik sovesofa til en meget skarp pris. Det er en unik sovesofa til en meget skarp pris.
læs mere..

 

KC Møbler – dobbelte sovesofaer hvor man ligger parallet …
Briks med dobbeltseng Ramme i ask sæbebehandlet, i ask lakeret eller ask sortmalet. udvendig mål: 202 x 80 x sh 48cm. Madrasmål: 190/200 x 145cm NB: der er mulighed for at se denne sovesofa i butikken – både som enkelt og dobbelt. Briksen model 409 kan også leveres med 3-delte rygpuder . se her hvordan briks model 409 bliver slået ud ( – og det er i øvrigt også sådan model 410 bliver …
læs mere..

 

Innovation Living Sovesofa? – Flotte sovesofaer til gode …
Fås i størrelserne: 120×200 cm. / 140×200 cm. / 160×200 cm. Meget mere end bare sovesofaer… Innovation Living kan tilbyde en bred vifte af produktkategorier.
læs mere..

 

Sovesofaer – Find din næste sovesofa online her | IDEmøbler
De nyeste modeller er udover at være superflotte forsynet med ordentlige madrasser, som du kan holde ud at sove på nat efter nat. Du behøver derfor ikke undvære noget, fordi du vælger en sovesofa frem for en traditionel seng.
læs mere..

 

Dobbeltseng, IKEA, b: 140 l: 200 – dba.dk – Køb og Salg af …
Dobbeltseng, IKEA, b: 140 l: 200 HASTER – SKAL VÆK!!! Sælger en KOMPLET Hemnes IKEA seng med ramme, springmadras og lamelbund. Den har været brug i ca. 6 måneder og har været opbevaret på tørloft i indpakning.
læs mere..

 

Sovesofa til salg – køb brugt og billigt på DBA
Sovesofa, Super smart sovesofa! 2 pers. sofa – 1 pers. seng. Med justerebare armlæn. Længe 140/ 190 cm Bredde 80 cm Har selv været helt vildt glad for denne!
læs mere..

 

« »