sovesofa dansk designSofa » Stort udvalg af designer sofaer her » Livingshop.dk
Find designer sofa til dit behov. Vi har et stort udvalg af designer sofaer fra kendte designere i både stof og læder. Se hele udvalget af sofaer her.
læs mere..

 

Sovesofa test 2018 – Her er de bedste sovesofaer på markedet
Ligesom Recast sovesofaen, er Splitback Frej en sovesofa fra det danske designfirma Innovation Living, som har 25 års erfaring med at skabe gode sovesofaer, og igen leverer teamet en stærk kvalitetssovesofa i et flot design.
læs mere..

 

Sovesofa | Køb en smart, billig sovesofa i dansk design …
Smarte sovesofaer og futoner. Drømmer du om en ny flot sovesofa med god sove- og siddekomfort ? En sovesofa er et af de mest populære 2-i-1 møbler og her finder du den bedste sovesofa uanset dit behov.
læs mere..

 

Innovation Living Sovesofa? – Flotte sovesofaer til gode …
Dansk design af danske designere Innovation Living har et kompetent team af designere, produktudviklere og tekniske hjerner, som arbejder sammen for at kombinere og integrere det hele for hvert enkelt produkt.
læs mere..

 

Innovation Sovesofa → Se 13 af bedste sovesofaer fra …
Fiftynine er en meget klassisk Innovation sovesofa. Den bærer præg af et unikt og elegant design og måler 115 x 210 cm. Fiftynine er en meget skandinavisk inspireret sovesofa, hvorfor den passer ekstra godt til vores danske hjem.
læs mere..

 

Debonair sovesofa fra danske Innovation Living – Se de …
Smukt dansk design. Bag denne flotte Debonair sovesofa står det kompetente hold fra danske Innovation. Innovation er både kendt og anerkendt for deres sublime kvalitet og spændende designs, og de har endnu engang udmærket sig med denne model.
læs mere..

 

Sovesofa test → Her finder du de 14 absolut bedste …
Ghia er en sovesofa fra danske Innovation, der kan bryste sig af at have et helt fortrinligt design. Der er tale om en klassisk daybed, som Innovation har formået at lade sig inspirere kraftigt og skabe deres helt egen nyfortolkning. Den kan blandt andet bruges til at tage mindre middagslure, til overnattende gæster eller til ganske almindelig afslapning. Ghia er en sovesofa, der kan prale …
læs mere..

 

Daybed & Sovesofa | Klassisk dansk design – find designer …
Daybeds og sovesofaer. Vi fører daybeds og sovesofaer fra kendte leverandører, såsom Carl Hansen & Søn, Getama, Hestbæk og Innovation. Mange af vore modeller er med springindlæg og med no-sag fjedre, sådan at de over års brug stadigvæk giver en god komfort og kan bruges som en god sovemulighed.
læs mere..

 

Billig sovesofa – Se 8 af de bedste, billigste sovesofaer hér
Ghia. I denne model fra danske Innovation får du en sovesofa i et unikt design. En klassisk ’daybed’ med ryglæn og to tilhørende puder i samme tekstil som resten af sovesofaen.
læs mere..

 

SOFTLINE A/S – Designmøbler, Sovesofa, Lounge sofa, Lounge …
Baseret på unikt design og teknisk innovation har Softline udviklet en ny kollektion af stilfulde og multifunktionelle møbler til både moderne hjem og offentlige rum.
læs mere..

 

SOVESOFA TEST 2018 – 12 sovesofaer til det moderne hjem!
Innovation Fiftynine Sovesofa. Pris: 5.884 kr. Bedømmelse: 2.0; Levering: 2-3 uger; Fiftynine er dansk design så det basker. Alt det smukke, der findes i norden, samlet som en enhed i denne sofa, der på praktisk og funktionel vis kombinerer sofaen med glæden ved at sove godt om natten.
læs mere..

 

Sovesofa i læder → De flotteste sovesofaer i læder samlet …
Denne sovesofa er en lækker sovesofa fra Innovation. Innovation er et dansk brand, der har eksisteret i mange år. Målene for denne model er 140 cm x 200 cm, og derfor er dette en mindre og mere kompakt model end mange andre. Af denne grund passer den rigtig godt ind i mindre rum i dit hjem. Cubed Plus modellen er meget stilfuld og enkel i sit design og kan fås i forskellige farver samt …
læs mere..

 

Bedste sovesofa – Se 11 sovesofaer som er gode til prisen …
Danske Innovation har i denne sovesofa formået at skille sig ud fra mængden. I bedste Chesterfield-stil har de skabt en bedst i test sovesofa, som på ingen måde går på kompromis med kvaliteten, men som samtidig har et meget markant design.
læs mere..

 

Sovesofa Tilbud – Priser fra 2.099 kr. – Se de bedste …
Denne sovesofa er fremstillet i en tårnhøj kvalitet og indgår blandt nogle af de mest anerkendte danske designmøbler gennem tiden. Ved køb af denne sovesofa får du et tidløst design og en sovesofa, som kan gå i arv.
læs mere..

 

BoShop – Det sikre valg for moderne kvalitets møbler
boshop.dk sælger sofaer online og i vores fysiske butik. Vi har specialiseret os i lædersofaer og stofsofaer og kan rådgive dig til din nye sofa investering. Vi tror på at god kvalitet ikke behøves at koste en formue og har udvalgt en række unikke leverandører der leverer op til vores strenge kvalitetskrav indenfor både design og …
læs mere..

 

« »