sovesofa bredsten stof gråCatania hjørnesofa – grå stof, 3 pers., m. chaiselong …
Super lækker sovesofa med vendbar chaiselong. Catania hedder den. Sovesofaen er betrukket med Sawana stof i en dejlig grå farve. Sofaen har udtræk, og en meget praktisk opbevaringsboks til dine dyner og puder.En indbydende og lækker sovesofa kan
læs mere..

 

Tristan sovesofa i grå – biva.dk
Tristan sovesofa i et innovativt design med lysegråt stof på overdelen, samt mørkegråt på underdelen og med ben udført i metal krom. En behagelig sovesofa med god sidde og liggekomfort, der passer ind i de fleste indretninger.
læs mere..

 

LANDERSLEV sovesofa stof grå – xl-mobler.dk
Møbler af høj kvalitet XL Møbler har i mange år solgt kvalitets møbler til lave priser. Vi har både moderne og traditionelle møbler, så vi er sikre på, at vi har et møbel eller flere til dig og dine behov.
læs mere..

 

Shop vidaXL sovesofa i stof grå | vidaXL
Denne sovesofa har et elegant og tidløst design. Den vil være perfekt til uventede overnattende gæster og giver dig samtidigt et behageligt sted at sidde i løbet af dagen. Sovesofaen kan hurtigt og nemt konverteres fra en sofa til en seng og tilbage igen. Som sovesofa har ryglænet 2 forskellige lænepositioner, som du kan vælge i mellem.
læs mere..

 

Billig Sovesofa – Virginia U-sovesofa venstrevendt, Grå
Køb din nye Virginia U-sovesofa venstrevendt, Grå hos Møbel Kompagniet – Vi har 95% af vores varer på lager i Danmark, derfor leverer vi hurtigt!
læs mere..

 

Orlanda sovesofa i gråt stof med split ryg | Se mere på …
Orlanda sovesofa i gråt stof med split ryg. Sofaen har pæne syninger og knapper i retro look. Monteret på et metalstel i krom. Leveres i én kasse hvor kun benene skal monteres.
læs mere..

 

Sovesofa BEDSTED chaiselong grå | JYSK
Rigtig dejlig sovesofa . Fint stof, flot design, god siddekomfort og dejlig at sove på hvis man supplerer med en topmadras. Desuden er sofaen forholdsvis enkel at samle, hvis man følger tegningen slavisk. Kan varmt anbefales.
læs mere..

 

Sovesofa FALSLEV grå | JYSK
Sovesofa Falslev . Let at samle, god siddekomfort, MEN elendig at sove på når den er udslået, hvis der ikke bruges en topmadras/fyldig dyne, da midterfeltet (samlested for ryg/siddeplads) ikke går ordentligt sammen, buer let, men prøver os frem.
læs mere..

 

Sovesofaer | Altid billige online priser på Shopalike.dk
Hay – Can sofa, trepersoners, sort/kanvas grå/overflade 120 lysegrå
læs mere..

 

Sovesofa – Se udvalget af praktiske sovesofaer | JYSK
Vil du gerne have en sovesofa, hvor du kan slænge dig om dagen, og hvor du har god plads om natten, så vælg en sovesofa med chaiselong og tilføj store sofapuder i dine yndlingsfaver. Ved nogle modeller er det også muligt at bruge chaiselongen til opbevaring. Mulighederne er mange, valget er dit.
læs mere..

 

Billig Helsinge 3 pers. sovesofa – Grå hos BIVA
Stilfuld 3 pers. sovesofa i moderne kvalitetsdesign med høj funktionalitet og komfort. Denne lækre sovesofa er udført med tykke, polstrede hynder og vamset koksgråt tekstil, hvilket giver en blød og indbydende finish.
læs mere..

 

Sovesofa – xl-mobler.dk
Stabil sovesofa med plads til 3-personer, som nemt kan slaves om til en praktisk seng, ved at vippe ryggen bagover. grå stof betræk i grå/blå nuancer, med ben krommetal. Målindhold: 123×196 cm….
læs mere..

 

Chaiselong sofaer – Fast lavpris og hurtig levering – BIVA
Forbered dig på valget af chaiselong sofaer. En sofa er et møbel, som ikke kan undværes i hjemmet. Men inden man kaster sig ud i at købe én, er det en god idé at gøre sig nogle overvejelser først.
læs mere..

 

Sovesofa med opbevaring – Se de bedste tilbud lige nu her …
Recast sovesofa. Med et moderne og stilrent look har Recast etableret sig som en af de mest populære sovesofaer for tiden. Det smarte design tillader, at du sagtens kan have den stående i stuen, uden nogle gæster sætter spørgsmålstegn ved kvaliteten.
læs mere..

 

Sly sovesofa, grå | Fredericia – GulogGratis.dk
Sly sovesofa, grå, Kvalitetssofa i antracitgrå med lyse prikker, inklusiv rygpuder. Kan slås ud til stor seng. Har opbevaringsrum til sengetøj under sengen. For aftale venligsKøb, salg og leje af nyt og brugt:
læs mere..

 

« »