sovesofa 180 cm bredSovesofa | Se vores store udvalg af sovesofaer – Bedre Nætter
En sovesofa giver dig masser af muligheder, og imens er det op til dig at beslutte, hvordan du vil bruge din sovesofa, og så lover vi at levere dig et langtidsholdbart møbel af exceptionel høj kvalitet. Bedre Nætter er et onlinebaseret firma, og derfor kan vi tilbyde de eksklusive sovesofaer fra Innovation til Danmarks bedste pris. Og det er vi stolte af.
læs mere..

 

Sovesofaer i høj kvalitet til gode priser – BoShop.dk
Sovesofa som et møbel hos BoShop. En sovesofa er typisk en sofa, som under sine siddepladser har en metalramme og en madras, der kan foldes ud eller åbnes op, for at blive gjort til en seng. En futon adskiller sig fra en sovesofa, selvom det er almindeligt, at sovesofaer bruger futonmadrasser. Sovesofaer findes ikke kun i mange stilarter, men også i mange størrelser, hvorfor de også er kategoriseret i overensstemmelse hermed.
læs mere..

 

Ny seng, Continental seng eller sovesofa? Billige senge …
Kaagaard 392 hoved gavl til ophæng. Højde 20 cm pr. stk. Sættet består af 2 stk. Pris eksempel på bredde 180 cm. i hvid
læs mere..

 

KC-Møbler – BEDinside sovesofaer der trækkes frem i stuen …
180 x 200 cm Bonell springmadras . Pocket springmadras . Latex madras . Viscoelastisk skummadras . Det patenterede sovesofabeslag har en kraftig stålkonstruktion. Mekanismen er udviklet til hyppig brug med materialer af høj kvalitet som sikrer lang levetid. Modellerne: Sovesofa model Dækplade. Med madrasmål 140 x 200 cm. er det udvendige mål: B 168cm D 96 cm H 85 cm udslået længde er …
læs mere..

 

billigstesenge.dk – Tilbud på senge og madrasser
Senge – god kvalitet, gode priser og vilde tilbud på senge – stort udvalg.
læs mere..

 

Sovesofa – Køb en billig sovesofa online – Bilka.dk
Fleksibel indretning med en sovesofa. Er pladsen i boligen trang, vil du give dine overnattende gæster en behagelig seng eller er du på udkig efter et smart og fleksibelt møbel med flere brugsmuligheder, så er en sovesofa helt sikkert noget for dig.
læs mere..

 

Sovesofaer & Skibsbriks – Billige & brugte sovesofaer …
Flot sovesofa, Mål 213 x 85 cm, sovemål 200 x 140 cm, liggeflade parallelt med ryg, bøgetrægavle, 2 ryghynder, farve antracit/mørkegrå, uden brugsskader, fra røgfrit hjem. Behøver ikke slås ud, hvis der kun er brug for 1 soveplads.
læs mere..

 

Boksmadras efter mål, god slidstærk kvalitets madras i …
Over lamellerne er der et 10 cm tykt lag Bornell fjedre, som har den egenskab, at de ikke kan klemmes sammen, eller trækkes fra hinanden. Der er 175 stk. fjedre pr. m2, hvilket giver en perfekt affjedring i madrassen. Over fjedrene er der en 15 cm tyk koldskums madras med 38 kg koldskum pr. m3.
læs mere..

 

« »