sovesofa 160 bredHovden BED-inside 160 Sovesofa – Sovesofa – time2sleep.dk
Design din egen Luxus BED-inside sovesofa med madras str. 160×200, som er i høj kvalitet og beregnet til hyppigt brug. Sofaen har god siddekomfort og kan opbygges med 9 forskellige armlæn og 7 forskellige slags ben.
læs mere..

 

Sovesofaer i høj kvalitet til gode priser – BoShop.dk
Sovesofa som et møbel hos BoShop. En sovesofa er typisk en sofa, som under sine siddepladser har en metalramme og en madras, der kan foldes ud eller åbnes op, for at blive gjort til en seng. En futon adskiller sig fra en sovesofa, selvom det er almindeligt, at sovesofaer bruger futonmadrasser. Sovesofaer findes ikke kun i mange stilarter, men også i mange størrelser, hvorfor de også er kategoriseret i overensstemmelse hermed.
læs mere..

 

Find 160 i Sovesofaer – Sovesofa – Køb brugt på DBA
Sovesofa, hestbæk, Sovesofa Sovesofa, måler 160 x 75 cm, men kan slåes ud så den bliver 200 cm lang. Blåt stof og stel i massivt bøgetræ. Opbevaringsrum til dyne eller lignende under sofaen. Fremtræder med naturlig patina, men uden huller i stof eller mærker i træet. nypris 6000 kr.
læs mere..

 

Innovation sovesofa: Her er de 17 bedste fra danske …
Denne sovesofa har, som flere andre modeller, en god længde på hele 210 centimeter, hvilket betyder at den er velegnet til dig der er et par centimeter højere end andre mennesker. Udover at have en længde på hele 210 centimeter, måler den også 140 centimeter i bredden, når ryglænet er slået ned. Den vil således kunne anvendes som halvandenmandsseng, hvor 2 personer kan ligge behageligt.
læs mere..

 

Hovden BED-inside 160 Sovesofa m/ chaiselong – Sovesofa
Design din egen Luxus BED-inside sovesofa m/ chaiselong og madras str. 160×200, som er i høj kvalitet og beregnet til hyppigt brug. Sofaen har god siddekomfort og kan opbygges med 9 forskellige armlæn og 7 forskellige slags ben.
læs mere..

 

Sovesofa? Stort udvalg af flotte & praktiske sovesofaer
Sovesofa – en praktisk sengeløsning. Er du på udkig efter en komfortabel og stilfuld sovesofa? Hos Time2Sleep fører vi sovesofaer fra 3 forskellige leverandører, hhv.
læs mere..

 

Sovesofaer – Find din næste sovesofa online her | IDEmøbler
De nyeste modeller er udover at være superflotte forsynet med ordentlige madrasser, som du kan holde ud at sove på nat efter nat. Du behøver derfor ikke undvære noget, fordi du vælger en sovesofa frem for en traditionel seng.
læs mere..

 

Innovation Living Sovesofa? – Flotte sovesofaer til gode …
Denne sovesofa fra danske Innovation Living er til den bevidste forbruger, som ikke vil gå på kompromis med kvalitet og komfort. Innovation Living har på tværs af organisationen skabt et mesterværk i denne sovesofa, som understreger deres stærke position på markedet.
læs mere..

 

« »