sort stolRelax stol – Sort ⇒ Priser, tilbud & afbetaling
Relax stol – Sort Mulighed for at købe på afbetaling online Se priser og tilbud her
læs mere..

 

Find Sort Stol på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Annoncer med Sort Stol på DBA. Stort udvalg af Sort Stol til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg
læs mere..

 

OSLO STOL SORT/SORT – selta.dk
Stolen er enkel i sit udtryk og passer ind i det unge moderne hjem. Mål: H:86cm B:48cm Sædehøjde:48cm Sæde dybde:42cm Det lader til at JavaScript er deaktiveret i din browser. Du skal have JavaScript slået til i din browser for at kunne bruge alle funktionerne på dette website.
læs mere..

 

AKRACING K7012 Gaming-stol Sort – Stole – Komplett.dk
Oftest er det kontorarbejdere og gamere, der er mest udsatte for forskellige sundhedsmæssige lidelser som følge af dårlig kropsholdning. Derfor er det værd at finde løsninger, der vil have en positiv indvirkning på dit helbred.
læs mere..

 

SORT KUGLE STOL – Øvrige møbler – Augustenborg …
Kugle stol med hvidt kraftigt hør betræk samt samme vævning inde i selve stolen. Betrækket kan tages af, den ene lynlås er dog hoppet ud. Inspirationen er hentet fra designet i 1966 af kuglestolen, der er ”et rum i et rum” med en atmosfære, der emmer af hygge og ro og beskytter mod ekstern lyd, så du får et tilflugtssted, hvor du kan slappe af.
læs mere..

 

Skalstol Eames stol ⎮ Vitra Eames DSR stol i Sort …
Eames DSR stol sort. Eames Plastic Chair er Vitras originale opdaterede udgave af den kendte Eames Fiberglass Chair, som blev tegnet i 1950. Eames er den første industriel produceret plastiskstol og var oprindeligt udviklet til konkurrencen “Low-Cost Furniture Design”.
læs mere..

 

Køb Grand Prix™ stol i sort online i Illums Bolighus.
Shop online i Illums Bolighus – internationalt flagskib for moderne boligkultur, design og indretning siden 1941. Optjen 10% i bonuspoints på alle dine køb.
læs mere..

 

Spisebordsstole | Billig Spisebordsstole på Tilbud | Bl.a …
Nogle foretrækker en malet stol, som sætter colorit på rummet, andre foretrækker en stol i massiv træ som understøtter det robuste materialevalg. Om en spisebordsstol skal være dyr eller billig, sort eller hvid er afgjort et valg den enkelte skal tage. Der er mange faktorer der spiller ind i dette valg – det være sig design, øvrige møbler, økonomi og smag.
læs mere..

 

muvman | Ergonomisk ståstøttestol | Sort
muvman er en kombineret sidde- og ståstøttestol der skaber bevægelse på arbejdspladsen. Denne model har sort microfiber betræk.
læs mere..

 

Spisebordsstole | Altid billige online priser på Shopalike.dk
Skønhed er naturligvis ikke alt her i verden, og det samme gælder for spisebordsstole. En smuk stol er ikke til megen nytte, hvis ingen kan holde ud at sidde på den.
læs mere..

 

Nattavaara NATTAVAARA stol – Sort – Møbler – Jotex.dk
NATTAVAARA stol. Stol af robust elm med sæde i flet af papirsnor, der giver en smuk kontrast og god siddekomfort. Materiale: Træ og papir. Størrelse: Højde 74 cm, bredde 44 cm, dybde 46 cm, siddehøjde 45 cm. Beskrivelse: Stol af elm der er overfladebehandlet med lak.
læs mere..

 

Stol – Køb stole, spisestole, stabelstole m.m. til gode priser
Muubs – Mambo stol – Sort. Skøn armstol fra MUUBS, som kan benyttes såvel inde som udendørs. Stolen Mambo er stabelbar og fås i flere flotte farver.
læs mere..

 

Mangler du en lænestol? Se udvalget af behagelige …
Stort udvalg af komfortable lænestole. En god lænestol er et vigtigt møbel i dit hjem. Med en lænestol har du mulighed for at skabe komfortable siddepladser ved din sofa.
læs mere..

 

Vertagear Brøndby eSport Gaming Stol – Brøndbyshoppen
Den specialdesignet Brøndby eSport gaming stol fra Vertagear kombinerer design og ergonomisk komfort, og passer dermed perfekt til dem der bruger mange timer foran skærmen.
læs mere..

 

El hockey stole til holdsport for handicappede | IMMO
Produkt beskrivelse. Volt Hockey er den ultimative holdsport for fysisk handicappede børn og unge. Fælles for dem alle er, at de er vilde med fart og sætter stor pris på fællesskabet og vennerne på tværs af klubberne.
læs mere..

 

« »