sort rundt sofabordRundt sort sofabord – mobellageret.dk
Sofabord i massiv træ med kant, efterfølgende er det sprøjtelakeret. Ben er i massiv bøgetræ.
læs mere..

 

Sofaborde | Bl.a. Rundt Sofabord i Træ Med Opbevaring …
Køb nyt sofabord Sofaborde til rigtig gode priser hos Møbellageret. Vi har sofaborde i alle mulige designs, farver og materialer. Vi har alt fra de helt billige sofaborde til de lidt dyrere.
læs mere..

 

Sofaborde | Køb nyt sofabord online – My Home Møbler
Her finder du sofaborde til gode priser. Firkantet, ovalt eller rundt sofabord? Køb billigt sofabord i flot design online hos My Home.
læs mere..

 

Køb nyt sofabord hos JYSK – Stort udvalg af smarte sofaborde
Sofabord – et dekorativ møbel. Sofabordet er samtidig et dekorativt møbel, der sætter prikken over i’et i dit sofahjørne. I JYSK har et bredt sortiment af sofaborde i mange forskellige størrelser, design og farver. Uanset om du leder efter et rundt sofabord, et sofabord i eg eller et sofabord med en glasbordplade, så finder du det hos os.
læs mere..

 

Sofaborde – Stue – Multi Møbler
Multi Møbler tilbyder flotte kvalitetsmøbler til gode priser. Vi har et bredt sortiment af møbler, som sofaer, sofaborde, reoler, spiseborde, vitriner, stole …
læs mere..

 

Rundt Alisma sofabord i et moderne design med retro twist
Alisma Sofabord – Sort mat glas, rund, Glasplade m. marmor print, inkl plastik fodsko, (45x80x80)
læs mere..

 

Sofaborde – Find dit næste sofabord her | IDEmøbler
Uanset om du ønsker et rundt sofabord, et sofabord i glas eller i eg eller måske bare et lille sofaborde til din stue, har IDEmøbler helt sikkert et design, der passer til dig. Praktiske sofaborde IDEmøbler har praktiske sofaborde, hvor du finder smarte opbevaringsmuligheder til f.eks. fjernbetjeningen, brillerne og dagens avis, så du altid har dem i nærheden, når du sidder ved dit sofabord.
læs mere..

 

CASANOVA.DK — Sofabord
Fritz Hansen – Planner rundt sofabord – charcoal Planner™ sofabordene er en del af en relanceret kollektion af Paul McCobb, særlig kendt for at skabe enkle designs, hvor form følger funktion. Den strukturerede, men minimalistiske marmoroverflade hviler på et pulverlakeret understel i stål.
læs mere..

 

Sofaborde | Altid billige online priser på Shopalike.dk
Til det lille rum: Mange unge mennesker bor i små boliger, så her kan det være en fordel af gå efter et mindre sofabord, eventuelt to af dem. De er lette af flytte rundt og fylder ikke hele stuen.
læs mere..

 

Sort | DBA – brugte sofaborde/borde
Sofabord, palisander, Flot sofabord i palisander med udtræk i begge ender – begge enders udtræk er beklædt med sort formica. Bordpladen er svungen på midten, således at den er 10 cm bredere herpå end i enderne ( meget sjældent) Fremstår nyrenoveret. Jeg er i tvivl om det er Kai Kristiansen, Johannes Andersen eller en 3 der har lavet designet. Men det er ihvertfald sjælendt set mage med bordpladen. Stellet er massivt palisander. Længde: 160 cm. Bredde: 60 cm. Højde: 55cm.
læs mere..

 

Sofaborde hos BoShop – Find dit sofabord i vores store udvalg
Med et sofabord i for eksempel egetræ får du et sofabord, hvor du kan få en følelse af at være tilbage i naturen med sofabordene fra Ethnicraft. Eller vil du hellere have et sofabord i beton , der giver et mere køligt og rustikt præg i interiøret.
læs mere..

 

Bord Rundt | DBA – brugte sofaborde/borde
Sofabord, Ilva, marmor, Lækkert kvadratisk sofabord med sort metalstel og bordplade i lys marmor 60 x 60 Bordplade kan tages af og skal afhentes på Østerbro på 2 sal Sælger da jeg ønsker et rundt bord istedet 🙂 Se hele annoncen
læs mere..

 

Sofaborde i høj kvalitet – Fast lavpris og hurtig levering …
Forny din stue med et billigt sofabord, og skab et indbydende miljø i hjemmet. Uanset om du er til minimalistiske borde i nordisk stil med rene, slanke linjer, eller om du er til robuste borde lavet af rustikt, ubehandlet egetræ, finder du dem her på siden.
læs mere..

 

Sort rundt bord | Find Borde & stole på Kelkoo
Køb Sort rundt bord på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Sort rundt bord i kategorien Borde & stole fra en række online butikker samlet på et sted. Spar penge, når du køber Borde & stole via Kelkoo.
læs mere..

 

« »