sophie sovesofa gråSovesofa – Se udvalget af praktiske sovesofaer | JYSK
Med den praktiske sovesofa får du to møbler i én Hemmeligheden bag en vellykket indretning af mindre rum er at finde møbler med flere funktioner, der dels sparer plads, og dels kan hjælpe dig med at holde orden.
læs mere..

 

Y M SHO ØGNE UND ØBLER.DK spar op til
L187 cm, inkl. grå hynder. Siddehøjden er 51 cm, der giver en perfekt spisehøjde. Pris 7.999,- Soho armstol i grå flet i polyfibre, der er vedligeholdelsesfrit. Inkl. grå hynde. Pris 2.999,- Sætpris sofa og 2 stole. Normalpris 13.997,-Spar 25-42% på S kønne Havemøbler HoS møblér 42% spar 25% spar. 4 J e a n e t t e & H e n r i k, m ø b e l h a n d l e r e Jeanette & Henrik Bolig …
læs mere..

 

Chaiselong sovesofaer – Fast lavpris og hurtig levering – BIVA
En chaiselong sovesofa passer perfekt ind på børne- eller teenageværelset, hvor den kan omdannes til en behagelig seng om natten. I dagtimerne kan den bruges som sofa, hvilket sparer en del plads. I dagtimerne kan den bruges som sofa, hvilket sparer en del plads.
læs mere..

 

Orlanda sovesofa – Grå tekstil – biva.dk
Orlanda sovesofa i gråt stof med split ryg. Sofaen har pæne syninger og knapper i retro look. Monteret på et metalstel i krom. Leveres i én kasse hvor kun benene skal monteres.
læs mere..

 

Tristan sovesofa i grå – biva.dk
Tristan sovesofa i et innovativt design med lysegråt stof på overdelen, samt mørkegråt på underdelen og med ben udført i metal krom. En behagelig sovesofa med god sidde og liggekomfort, der passer ind i de fleste indretninger.
læs mere..

 

Billig sovesofa – Se 8 af de bedste, billigste sovesofaer hér
En sovesofa indeholder seng og sofa i ét og samme møbel. Der er meget forskel på, hvorfor den enkelte investerer i en sovesofa . Det mest typiske motiv skyldes pladsmangel.
læs mere..

 

Billig Helsinge 3 pers. sovesofa – Grå hos BIVA
Stilfuld 3 pers. sovesofa i moderne kvalitetsdesign med høj funktionalitet og komfort. Denne lækre sovesofa er udført med tykke, polstrede hynder og vamset koksgråt tekstil, hvilket giver en blød og indbydende finish.
læs mere..

 

Sovesofa stof – XL-Møbler
Stabil sovesofa med plads til 3-personer, som nemt kan slaves om til en praktisk seng, ved at vippe ryggen bagover. grå stof betræk i grå/blå nuancer, med ben krommetal. Målindhold: 123×196 cm….
læs mere..

 

Sovesofa, b: 84 l: 200 – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt
Sovesofa, b: 84 l: 200 Grå antracit sovesofa i uld, med træ armlæn. Få brugsskrammer på armlænstræ. Udslået kommer sektionen under op i samme plan som sovesofaen, og da 2 enkeltsenge.
læs mere..

 

Sovesofa – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt
Sovesofa Super fin og lækker sovesofa i velholdt grå. Dejlig blød god at sidde og sove i. Nem at slå ud med et lille opbevaringsrum nedenunder.
læs mere..

 

Sovesofa, bomuld, 2 pers. – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og …
Sovesofa, bomuld, 2 pers., Sovesofa grå bomuld, kan slåes ud til at sove på. Ikke udslået er den 142 cm lang 86 cm dyb 52 cm høj . Udsået er den 196cm. Den er Ikke udslået er den 142 cm lang 86 cm dyb 52 cm høj .
læs mere..

 

Køb Sofaer – Billig sofa på tilbud – Udsalg hos Trademax
En sofa er et must i ethvert hjem. Perfekt til hyggestunder med familien og til afslapning efter lange arbejdsdage. Hos Trademax kan du være sikker på at finde en sofa, der falder i din smag – måske endda en billig model på udsalg.
læs mere..

 

Sofa – Bestil nu – vi sender alle hverdage. – Moreland.dk
Hos moreland.dk findes sofaer i mange forskellige designs med flere funktioner. Sortimentet spænder bredt lige fra læder- og stofsofaer, blød eller hård, med eller uden chaiselong, 2 eller 3 personers, hjørnesofa til sovesofa.
læs mere..

 

Sovesofaer i høj kvalitet – Sikrer dig den optimale
Hos SitnSleep finder du et stort udvalg af sovesofaer og daybeds. Vi har sovesofaer med pocket fjedre så liggekomforten bliver helt optimal. Vi forhandler dansk produceret sovesofaer fra Hestbæk og Innovation.
læs mere..

 

Sovesofa, b: 150 l: 200 – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt
Sovesofa, b: 150 l: 200, mørk grå, næsten sort. Sofaen er nem at håndtere. Nederste “skuffe” trækkes ud og ovenpå lægges den mørke madras. Meget velholdt. Ikke Sofaen er nem at håndtere. Nederste “skuffe” trækkes ud og ovenpå lægges den mørke madras.
læs mere..

 

« »