sommerfugl stolButterfly Stol (Sommerfugl stol) – Danmarks Største Udvalg
Flagermus eller sommerfugl stol – uanset navn er dette unikke designobjekt et vingeslag af historie og kultur. Stolen er et genialt udviklet og originalt designermøbel, som i sin enkle opbygning og lette struktur kan sammenlignes med en moderne skulptur; organisk og stilfuld.
læs mere..

 

Butterfly | DBA – billige og brugte lænestole
Vi kan levere stolen i alle victory læder farver – disse er dog ikke lagervare og må påregnes 4 – 5 ugers levering Vejl pris 17.050.- inkl. moms GE 460 Det karakteristiske design og de omhyggeligt udvalgte kvalitetsmaterialer, som sikrer lang holdbarhed og komfort, er kendetegnende for denne stol….
læs mere..

 

Butterfly stol – Stole – Skødstrup – EVERCLASSIC.COM
Stolen er helt ny, og denne kvalitetsudgave kan ikke kan købes i danske butikker. Den kommer i cognac farvet tykt kvalitetslæder, der er 100% Argentinsk, og med de klassiske sorte ben i jern. Den kommer i cognac farvet tykt kvalitetslæder, der er 100% Argentinsk, og med de klassiske sorte ben i jern.
læs mere..

 

Bahne Butterfly stol i læder | Køb din læderstol på Bahne.dk
Bahne Butterflystol i læder. Synk ned i denne klassiske og stilfulde Butterfly stol fra Bahne. Lounge stolen er moderne og giver et afslappende look til dit hjem.
læs mere..

 

Find Sommerfugl Stol på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Annoncer med Sommerfugl Stol på DBA. Stort udvalg af Sommerfugl Stol til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg
læs mere..

 

Butterfly stol Møbler – Sammenlign priser hos PriceRunner
Nordals butterfly stol er inspireret af flagermustolen, og har lækkert rustikt canvas, flotte syninger og en flot stålstel formet som en sommerfugl. Stolen har et flot rustik look og skaber en utroligt fed effekt i alle rum den placeres i. stolen fås i 3 forskellige udgaver. Højde 88 cm, Bredde 80 cm, Dybde 60 cm
læs mere..

 

CASANOVA.DK — Vitra – Butterfly Stol – palisander
Sommerfugl stol Designer: Sori Yanagi for Vitra, 1954. Fakta: Sommefuglestolen er en sammensætning af japansk naturalisme og moderne design. Stolen er både simpel, finurlig og elegant at se på – samtidig med at den er funktionel og behagelig at bruge.
læs mere..

 

Hans J. Wegner – Butterfly Lænestol – Sort bøg/sort læder
Hans J. Wegner – GE 460 Butterfly stol Design: Hans J. Wegner for Getama Fakta: Skulpturel design-lænestol i lækker kvalitet! Wegner er kendt verden over for sine eksklusive, klassiske design-møbler.
læs mere..

 

Flagermus stol kun 1.299 kr! Spar 46% – home-shoppen.dk
Flagermus stolen er en lækker stol med et råt look. Flagermus stolen er fremstillet af ægte kernelæder hvilket giver den et moderne shine. Alle modeller er udstyret med et flot kobberfarvet jernstel som gør stolen i sin helhed, rå og unik som matcher læderlooket perfekt.
læs mere..

 

Butterfly – Hans J. Wegner til fast lav pris | Juhls Bolighus
Beskrivelse Butterfly – Hans J. Wegner. Butterfly hvilestol af Hans J. Wegner er en lille og let hvilestol. Hans J. Wegner har designet Butterfly GE460 i 1977 og den produceres af Getama.
læs mere..

 

Køb Nordal BUTTERFLY stol i læder – brun her. Fri fragt …
BUTTERFLY stol i brun læder. Flot butterfly stol, inspireret af flagermusstolen, med rustikt brunt læder, grove syninger og et kobberfarvet stålstel formet som en sommerfugl – deraf navnet “Butterfly”.
læs mere..

 

Nordal – Flagermusstol – Butterfly stol – Sort – Rabat
Butterfly stol – Flagermusstol – Sort Læder – Stål stel. Denne stol kan hentes på butikkens lager. Produktet. Butterfly stolen er de seneste år blevet en sand klassiker fra Nordal. Stolen er inspireret af tidligere designers flagermusstole, fx J. Hardys flagermusstol. Stolen har stål stel, der danner faconen af en sommerfugl.
læs mere..

 

Find Sommerfugle Stol på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Ørestikker, AAGAARD, Super stilfulde Sommerfugl ørestikker fra mærket Aagaard.De elegante ørestikker er lavet i sterling sølv.Smykkerne leveres i en fin æske.Da vi er udvalgt som autoriseret forhandler af Aagaard, kan du stole trygt på at smykkerne er ægte.
læs mere..

 

Shop Ægte Læder Sommerfugl Stol Vintage Retro | vidaXL
Vores sommerfugl stole af ægte læder med et vintage look er ergonomisk designet til ekstra afslapning efter en hektisk dag. Dens ikoniske sommerfugl design er meget populær og vil passe ind i alle hjem.
læs mere..

 

DESIGN FIELDS – Butterfly stol – Lænestol – SORT
Flagermusstolen eller Butterfly stolen, som den også er kaldt, er de seneste år blevet en sand klassiker. Den moderne lænestole er inspireret af tidligere designers flagermus stol. Hvilestolen er lavet af et stålstel, som danner faconen af en sommerfugl.
læs mere..

 

« »