sofabord træ rundtSofaborde | Bl.a. Rundt Sofabord i Træ Med Opbevaring …
Køb nyt sofabord Sofaborde til rigtig gode priser hos Møbellageret. Vi har sofaborde i alle mulige designs, farver og materialer. Vi har alt fra de helt billige sofaborde til de lidt dyrere.
læs mere..

 

Sofaborde – Find dit sofabord i alle størrelser og former
Sofabordene i træ findes i mange former, så alle stuer kan pyntes med et træbord, som både fungerer som dekoration og har en praktisk funktion – her kan du f.eks. stille kaffen eller lægge avisen. Derfor har flere af sofabordene også mere end én hylde, så du kan opbevare magasiner, aviser og bøger lige netop der, hvor du får brug for dem næste gang. Hylderne kan både være i træ og glas, og er lette at rengøre, så du ikke skal være bange for rødvinsringe i træet.
læs mere..

 

Abin sofabord – hvid/natur træ, rundt (Ø:90) – BLACK …
Rundt sofabord med hvid topplade og ben i ubehandlet eg.Pænt udført sofabord i en god størrelse til feks en chaiselong sofa eller i en hyggekrog.
læs mere..

 

Sofabord i træ – find dit nye bord her – SACKit
Rundt sofabord i dansk design SACKit Nordic sofabord i lys eg eller sortlakeret birk SACKit Nordic sofabordet matcher Nordic loungestolene perfekt, hvis du ønsker at skabe et eksklusivt loungeområde.
læs mere..

 

Møbler i kategorien (Sofaborde) • Roomer.dk
Calem sofabord – Glas og metal, m. hylde 1.229,00 DKK Køb produkt; Katrine sofabord – Klar glas og metal 1.649,00 DKK Køb produkt; Mice sofabordssæt – Hvidt træ, 2 stk.
læs mere..

 

Sofabord til stuen – Stort udvalg af flotte designs hos …
Find dit nye flotte sofabord til gode priser blandt det store udvalg hos ILVA online. Vælg mellem sofaborde i et væld af forskellige designs lige her. Vælg mellem sofaborde i et væld af forskellige designs lige her.
læs mere..

 

Find Rundt Sofabord på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Sofabord, Træ , fyrretræ, b: 60 h: 48, SOFABORD rundt Smart og robust pænt Bordplade hvidt MDF sprøjelarkeret ,ben i lyst massiv ask med hvide ender.
læs mere..

 

Sofaborde hos BoShop – Find dit sofabord i vores store udvalg
Med et sofabord i for eksempel egetræ får du et sofabord, hvor du kan få en følelse af at være tilbage i naturen med sofabordene fra Ethnicraft. Eller vil du hellere have et sofabord i beton , der giver et mere køligt og rustikt præg i interiøret.
læs mere..

 

Sofaborde – Find dit næste sofabord her | IDEmøbler
Uanset om du ønsker et rundt sofabord, et sofabord i glas eller i eg eller måske bare et lille sofaborde til din stue, har IDEmøbler helt sikkert et design, der passer til dig. Praktiske sofaborde IDEmøbler har praktiske sofaborde, hvor du finder smarte opbevaringsmuligheder til f.eks. fjernbetjeningen, brillerne og dagens avis, så du altid har dem i nærheden, når du sidder ved dit sofabord.
læs mere..

 

Bord Rundt | DBA – brugte sofaborde/borde
Sofabord, Funkisbord, Funkisbord (rundt) som kan bruges som sofabord, sidebord m.m. Diameter Ø: 64 cm H: 61 cm. Bordplader i malet træ og ben af metal. Smukt og stilfuldt bord sælges grundet flytning.
læs mere..

 

Sofaborde | Altid billige online priser på Shopalike.dk
Til det lille rum: Mange unge mennesker bor i små boliger, så her kan det være en fordel af gå efter et mindre sofabord, eventuelt to af dem. De er lette af flytte rundt og fylder ikke hele stuen.
læs mere..

 

SOFABORDE – trademarkliving.dk
Et sofabord er din sofas bedste ven! Se vores stærkeste favoritter lavet i metal og træ eller vores meget unikke specialfremstillede borde af specialfremstillede materialer. Se vores stærkeste favoritter lavet i metal og træ eller vores meget unikke specialfremstillede borde af specialfremstillede materialer.
læs mere..

 

Sofaborde – Møbler | Klassik.dk – Nordens største udvalg …
Rundt eller firkantet? Træ eller glas? Formerne og materialerne varierer, men alle har de deres enkelthed og udtryk tilfælles. Alle sofaborde i KLASSIK’s sortiment er nænsomt restaureret med respekt for historien og håndværket.
læs mere..

 

Sofaborde – Køb et nyt og flot sofabord til din stue her
Et rundt sofabord tilfører rummet elegance og dekoration, uden at møblet virker for stift og kantet. Derudover kan et rundt sofabord nemt stilles i alle hjørner og kroge i stuen. Vi har både sofaborde af træ, eg og glas – både i runde og firkantede former. Du finder altså nemt dit nye sofabord hos os, uanset om du er på udkig efter et sofabord af træ, eg eller glas.
læs mere..

 

NATURAL rundt sofabord i træ med glas – ø92 cm – nordal.dk
Her finder du Nordal NATURAL rundt sofabord i træ med glas – ø92 cm – natur til DKK 2.621,25. Se dem her på officiel Nordal Onlinestore.
læs mere..

 

« »