sofabord træSofabord i massiv træ – Se udvalget af massive sofaborde her
Træ er modsat mange andre materialer aldrig gået af mode, det er tidløst og et dejligt varmt naturmateriale. Et sofabord i massivtræ vil skabe en dejlig stemning i din stue. Et sofabord i massivtræ vil skabe en dejlig stemning i din stue.
læs mere..

 

Sofabord i træ – find dit nye bord her – SACKit
Rundt sofabord i dansk design SACKit Nordic sofabord i lys eg eller sortlakeret birk SACKit Nordic sofabordet matcher Nordic loungestolene perfekt, hvis du ønsker at skabe et eksklusivt loungeområde.
læs mere..

 

Sofaborde | Masser af lækre sofaborde i træ ,glas og beton
Ingen stue uden sofabord – og lige her hos norliving.dk kan du finde de smukkeste af slagsen. Vi tilbyder et bredt sortiment af sofaborde, som kan passe ind i ethvert hjem.
læs mere..

 

Sofaborde | Bl.a. Rundt Sofabord i Træ Med Opbevaring …
Køb nyt sofabord Sofaborde til rigtig gode priser hos Møbellageret. Vi har sofaborde i alle mulige designs, farver og materialer. Vi har alt fra de helt billige sofaborde til de lidt dyrere. Hos os kan du købe nyt bord uden at betale overpris. Her betales kun hvad varen koster – ikke noget med kunstigt høje priser, for herefter at kunne lave udsalg, rabatter eller bonus fis.
læs mere..

 

Sofabord til stuen – Stort udvalg af flotte designs hos …
Find dit nye flotte sofabord til gode priser blandt det store udvalg hos ILVA online. Vælg mellem sofaborde i et væld af forskellige designs lige her. Vælg mellem sofaborde i et væld af forskellige designs lige her.
læs mere..

 

Sofaborde – Unikke designer sofaborde i træ, marmor, glas …
Det perfekte sofabord til dit hjem, vil automatisk samle folk omkring sig. Så det er vigtigt at vælge et sofabord som passer godt ind, det er her man slapper af og lader op. Så tag dig dig god til at vælge det rigtige, da det kan få større betydning end du tror når valget er gjort.
læs mere..

 

Amadeus sofabord – hvidt træ, oval (130×80) – Sofaborde – BOBO
Smukt ovalt Amadeus sofabord (130×80) i hvidt træ med elegante detaljer lavet i et enkelt og klassisk design. Fri og hurtig fragt og 365 dages returret
læs mere..

 

SOFABORDE – trademarkliving.dk
Et sofabord er din sofas bedste ven! Se vores stærkeste favoritter lavet i metal og træ eller vores meget unikke specialfremstillede borde af specialfremstillede materialer. Se vores stærkeste favoritter lavet i metal og træ eller vores meget unikke specialfremstillede borde af specialfremstillede materialer.
læs mere..

 

Sofabord – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt
Sofabord, Teaktræ retro sybord som kan bruges som sofa bord. Mål : 41 x 68 55 H.
læs mere..

 

Sofaborde hos BoShop – Find dit sofabord i vores store udvalg
Sofabord i massivt træ med hel eller 2-delt plade. New Cool er en ny serie af borde fra Wood by Kristensen, som he… New Cool er en ny serie af borde fra Wood by Kristensen, som he… Klik på produktet og se prisen.
læs mere..

 

Køb Sofabord Hvid Træ 2-pak online | KitchenTime
Hej! For at give dig en bedre og mere personlig oplevelse anvender vi cookies. OK, jeg forstår
læs mere..

 

Ethnicraft – Flat Eg sofabord i træ hos BoShop
Vi har fået et nyt brand i hus, som vi glæder os til at vise frem og fortælle mere om. Brandet hedder Ethnicraft, og det specialiserer sig i ’emorationelle’ kvalitetsmøbler i træ, og som har lavet et funktionelt Sofabord med plads til opbevaring.
læs mere..

 

Sofabord, Gangsø, bøgetræ – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og …
Sofabord, Gangsø, bøgetræ, b: 80 l: 130 h: 52, Gangsø sofabord i bøg og med skiferkakler. Mål: 130 x 80 x 52. Medfølger lille sofabord/sidebord i samme mærke
læs mere..

 

Sofaborde i høj kvalitet – Fast lavpris og hurtig levering …
Forny din stue med et billigt sofabord, og skab et indbydende miljø i hjemmet. Uanset om du er til minimalistiske borde i nordisk stil med rene, slanke linjer, eller om du er til robuste borde lavet af rustikt, ubehandlet egetræ, finder du dem her på siden.
læs mere..

 

Sofaborde – Køb et nyt og flot sofabord til din stue her
Vi har både sofaborde af træ, eg og glas – både i runde og firkantede former. Du finder altså nemt dit nye sofabord hos os, uanset om du er på udkig efter et sofabord af træ, eg eller glas. Du finder altså nemt dit nye sofabord hos os, uanset om du er på udkig efter et sofabord af træ, eg eller glas.
læs mere..

 

« »