sofabord rundt sortRundt sort sofabord – mobellageret.dk
Sofabord i massiv træ med kant, efterfølgende er det sprøjtelakeret. Ben er i massiv bøgetræ.
læs mere..

 

Båstad Sofabord Rundt – Sort | Trademax.dk
Sofabord fremstillet i et stilfuldt og tidløst design. Sofabordet har en praktisk hylde under bordpladen til opbevaring af f.eks. magasiner, fjernbetjening og lignende. Båstad sofabord passer ind i de fleste hjem og miljøer.
læs mere..

 

Køb nyt sofabord hos JYSK – Stort udvalg af smarte sofaborde
Sofabord – et dekorativ møbel. Sofabordet er samtidig et dekorativt møbel, der sætter prikken over i’et i dit sofahjørne. I JYSK har et bredt sortiment af sofaborde i mange forskellige størrelser, design og farver. Uanset om du leder efter et rundt sofabord, et sofabord i eg eller et sofabord med en glasbordplade, så finder du det hos os.
læs mere..

 

Tower rundt sofabord i sort – mobellageret.dk
SUPERTILBUD Rundt sofabord i sort på bøgeben. Mål; Ø 80 cm. (diameter)
læs mere..

 

Sofaborde | Bl.a. Rundt Sofabord i Træ Med Opbevaring …
Køb nyt sofabord Sofaborde til rigtig gode priser hos Møbellageret. Vi har sofaborde i alle mulige designs, farver og materialer. Vi har alt fra de helt billige sofaborde til de lidt dyrere.
læs mere..

 

Mora Sofabord Rundt – Sort | Trademax.dk
Mora sofabord er designet i en elegant retrostil med lakeret bordplade. Sofabordet har runde ben som i kombination med bordpladen fremhæver den moderne retrostil.
læs mere..

 

Copenhagen rundt sofabord – mobellageret.dk
Superhot sofabord – med ben i hvidolieret eg og sort rund plade. Overfladen er lavet af højtrykslaminat for at gøre denne ekstra robust. Mål; Ø. 90 cm. Højde 50 cm.
læs mere..

 

Sort | DBA – brugte sofaborde/borde
Sofabord, palisander, Flot sofabord i palisander med udtræk i begge ender – begge enders udtræk er beklædt med sort formica. Bordpladen er svungen på midten, således at den er 10 cm bredere herpå end i enderne ( meget sjældent) Fremstår nyrenoveret. Jeg er i tvivl om det er Kai Kristiansen, Johannes Andersen eller en 3 der har lavet designet. Men det er ihvertfald sjælendt set mage med bordpladen. Stellet er massivt palisander. Længde: 160 cm. Bredde: 60 cm. Højde: 55cm.
læs mere..

 

Rundt Alisma sofabord i et moderne design med retro twist
Alisma Sofabord – Sort mat glas, rund, Glasplade m. marmor print, inkl plastik fodsko, (45x80x80)
læs mere..

 

Sofaborde – Find dit næste sofabord her | IDEmøbler
Det er rundt om sofabordet, du kan samle din familie til en god film eller en kop eftermiddagskaffe. Understreg den gode stemning i stuen med et nyt og lækkert sofabord fra IDEmøbler. IDEmøbler sørger for at der altid sofaborde lige efter din smag. Der er mange forskellige variationer at vælge imellem. Besøg os enten i butikken, eller kig nærmere på vores udvalg her på siden …
læs mere..

 

Sofaborde – Stue – Multi Møbler
Multi Møbler tilbyder flotte kvalitetsmøbler til gode priser. Vi har et bredt sortiment af møbler, som sofaer, sofaborde, reoler, spiseborde, vitriner, stole …
læs mere..

 

Sofaborde | Altid billige online priser på Shopalike.dk
Til det lille rum: Mange unge mennesker bor i små boliger, så her kan det være en fordel af gå efter et mindre sofabord, eventuelt to af dem. De er lette af flytte rundt og fylder ikke hele stuen.
læs mere..

 

Sofaborde hos BoShop – Find dit sofabord i vores store udvalg
Her kan formen på sofabordet også have en stor betydning, et sofabord der for eksempel er rundt i sin form er oftest lettere at komme rundt om og forbi end et rektangulært eller firkantet sofabord.
læs mere..

 

Find Sofabord Rundt Sort på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Sofabord, Køb Vido sofabord med rund bordplade i glas højglans sort fra XL MØBLER, – Ubegrænset fortrydelsesret. Se vores store udvalg af Sofaborde Køb møbler online eller i vores butikker KLIK PÅ ”GÅ TIL VAREN” FOR AT BESTILLE PRODUKTET I VORES WEBSHOP.
læs mere..

 

HAY Rebar Sofabord Rund Bakke Sort – Hurtig levering
Smukt og stilrent side- og sofabord med bakke fra populære HAY. Den skønne kollektion af Rebar borde er en serie af sofa- og sideborde, designet af Sylvain Willenz.
læs mere..

 

« »