sofabord med opbevaringSofabord med opbevaring – mobellageret.dk
Sofabord med hejs og magasin til opbevaring af fjernbetjeninger mv. (se billede for inspiration). Møblet er produceret i massiv træfiberplade som efterfølgende er højglanslakeret i hvid.
læs mere..

 

Med Opbevaring | DBA – brugte sofaborde/borde
Sofabord, Køb Alaska sofabord med 4 skuffer i brunbejdset Akacietræ fra XL MØBLER, – Ubegrænset fortrydelsesret. Se vores store udvalg af Opbevaring Køb møbler online eller i vores butikker KLIK PÅ ”GÅ TIL VAREN” FOR AT BESTILLE PRODUKTET I VORES WEBSHOP.
læs mere..

 

Acerola sofabord med opbevaring – mobellageret.dk
Sofabord med hejs i sonomo eg (laminat) og hvidt glas. Opbevaring til bøger, fjernbetjeninger ol. Metalstel. For at give bordet et look af at der er tale om naturmateriale, er der kunstige slibespor på tværs af årer i print.
læs mere..

 

Sofaborde | Bl.a. Rundt Sofabord i Træ Med Opbevaring …
Køb nyt sofabord Sofaborde til rigtig gode priser hos Møbellageret. Vi har sofaborde i alle mulige designs, farver og materialer. Vi har alt fra de helt billige sofaborde til de lidt dyrere.
læs mere..

 

Sofaborde med opbevaring – Jesper Holm Design og Møbelsnedkeri
Sofaborde med opbevaring. Størelser: Soos sofabord laves i præcis den størrelse, som passer til dig og din stue. Vores eneste begræsning er højden der er 50cm.
læs mere..

 

Find Sofabord Med Opbevaring i Til boligen – Køb brugt på DBA
Sofabord, Dansk, andet materiale, b: 70 l: 50 h: 60, Hvidlakeret, retro fletbord med plads til opbevaring på hylde under bordpladen. Der medfølger 50 cm rund plexiglasplade i fordybningen, så porcelæn/vase/glas står stabilt på kurveflettet i bordet.
læs mere..

 

Sofabord – hvidt – med opbevaring – vintage-kompagniet.dk
Super praktisk sofabord i hvidt – rigtig flot til dig som elsker lyse møbler. Sofabordet har praktisk opbevaring nedenunder – så du kan rydde op i en fart.
læs mere..

 

Med Opbevaring | DBA – brugte sofaborde/borde – side 2
Sofabord, 2 ens helt nye sofaborde str 78×107 cm, højde 45 cm. Rigtig flotte sat sammen til f.eks 2 stk 3 pers sat over for hinanden, men er 2 selvstændige sofaborde med hylde under til opbevaring.
læs mere..

 

Sofabord med hylde – 15 smarte borde med opbevaringsplads
Sofabord med hylde i egetræslook med grå bordplade Dette sofabord har en stor hylde tæt ved gulvet, hvilket betyder at der er god plads til opbevaring. Det fremstår stilrent og tidløst med en mørkegrå bordplade, som står i fin kontrast til egetræslooket.
læs mere..

 

Sofaborde i høj kvalitet – Fast lavpris og hurtig levering …
Forny din stue med et billigt sofabord, og skab et indbydende miljø i hjemmet. Uanset om du er til minimalistiske borde i nordisk stil med rene, slanke linjer, eller om du er til robuste borde lavet af rustikt, ubehandlet egetræ, finder du dem her på siden.
læs mere..

 

Opbevaring Sofabord – nyt, brugt og leje på GulogGratis.dk
vidaXL ottoman med opbevaring kunstlæder hvid, Læn dig tilbage og læg fødderne op på denne elegante ottoman med opbevaringsplads. Åbn låget for at finde det skjulte rum til opbevaring af ekstra tæpper, fjernbetjeninger, magasiner og andre genstande.
læs mere..

 

Sofabord til stuen – Stort udvalg af flotte designs hos …
Har du brug for ekstra afsætningsplads, kan du supplere dit sofabord med et eller flere sideborde og aflastningsborde, eller hvorfor ikke lade flere små borde indtage pladsen foran sofaen? Når du bruger din fantasi og kreativitet, kan sofaborde blive stuens vigtigste møbel og en investering, der skaber glæde og hygge mange år frem i tiden.
læs mere..

 

Sofaborde – Køb et nyt og flot sofabord til din stue her
Runde sofaborde og sofaborde med opbevaring. Møblér har et bredt udvalg af forskellige stilarter og varianter – også når det kommer til sofaborde.
læs mere..

 

Sofabord Med Opbevaring | Sofabord – nyt, brugt og leje på …
Lauren sofabord hvid Ø34 cm, Lauren sofabord, er et moderne og praktisk sofabord med flere funktioner. Bordet kan bruges til opbevaring af puder, tæpper eller lignende, men samtidig som sofabord.
læs mere..

 

Find Sofabord Med Opbevaring på DBA – køb og salg af nyt …
Annoncer med Sofabord Med Opbevaring på DBA. Stort udvalg af Sofabord Med Opbevaring til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg
læs mere..

 

« »