sofabord massiv egCASANOVA.DK — Sofabord
Fredericia – Piloti sofabord 6700 – røget eg olieret Piloti er en serie af sofaborde i massiv eg. En subtil profilering af bordpladens kant giver et udtryk, der minder om en enkelt streg i rummet, der svæver fra fire spinkle ben.
læs mere..

 

Agner planke sofabord i massiv eg – sitnsleep.dk
Rustikt planke sofabord i råt look med tre hele brede planker og organiske bordkanter. Bordet er fremstillet i massiv eg der er hvidolieret. Plankerne er 30 mm. og stellet er i flot sortlakeret jern.
læs mere..

 

Sofaborde Massiv – nyt, brugt og leje på GulogGratis.dk
Spisebord, Spiseborde i massiv egetræ til billige priser. Alle borde er på lager og klar til omgående levering. Se alle mål og priser på www.kvalitetsmøbler.dk Søgeord: eg, egetræ, massiv, bord, borde, spisebord, spise bord, egetræsbord, egebord, bord i eg, bord i egetræ, køkkenbord, sofabord
læs mere..

 

Sofaborde – stort udvalg af billige og flotte sofaborde!
Sofabord i hvid med 1 skuffe i eg melamin Med træben Mål: B99 D60 H43 cm.
læs mere..

 

Sofabord i massiv eg med hvidpigmenteret olie – boboonline.dk
Marte sofabordet er lavet i massiv finer eg med hvidpigmenteret olie. Bordet har fire ben og bordpladens hjørner er afrundede. Bordet skaber en hyggelig stemning.
læs mere..

 

Sofabord i massiv eg – Produceret i Danmark – Find dit nye …
Sofabord i massiv eg, flot og stilrent sofabord i sæbebehandlet eg. Et sofabord som aldrig går af mode og som har karakter. Når du bruger din fantasi og kreativitet, kan et sofabord blive stuens vigtigste møbel og en investering, der skaber glæde og hygge mange år frem i tiden.
læs mere..

 

Massiv egetræs sofabord i 75 x 135cm i den bedste klasse A …
Massiv hvidolieret egetræsbord, 75x135cm og med 40mm topplade. Barcelona sofabordet i 75x135cm, er med gennemgående 12x14cm bordben, og tager sig perfekt ud i stuen, hvad enten du har en sofa eller ej.
læs mere..

 

Sofaborde i top Kvalitet – Gratis Fragt! – Interiørbutikken.dk
Sofabord i hvidolieret massiv eg lille. Flot og enkelt sofabord på 60 cm i diameter; Bordet fås i øvrigt også i en større størrelse, og det ville derfor være oplagt at sætte de to borde sammen.
læs mere..

 

« »