sofa udstillingsmodel udsalgUdstillingsmodeller | Altid gode Online tilbud på møbler …
Won Hold sofa – udstillingsmodel. 2½ pers. sofa med “Diego” stof samt ben og knapper i egetræ Hold sofa har et trendy udtryk med lækre bløde og puffede hynder, som fås i mange flotte farver. Sofaen kan med fordel kombineres med flere af Won´s serier af “coffee tables” Won har virkelig fingeren på pulsen med tidens trend og farver.
læs mere..

 

Outlet møbler udsalg – xl-mobler.dk
Kæmpe Sofa v med hvilemodul og chaiselong. Mål; 204 x 301 x 152 cm. Højde 83 cm. Siddehøjde 44 cm. Plads til sofabord 125 cm. Nakkestøtte kan tilkøbes for 699 kr stk.
læs mere..

 

Udstillingsmodeller Arkiv
Cookies er nødvendige for at få denne side til at fungere bedst muligt. Vi anvender hovedsagligt 1. parts og 3. parts cookies til trafikmålinger og optimering.
læs mere..

 

Ny sofa – mobellageret.dk
Er man på udkig efter en sofa i læder, er der såmænd ikke den store forskel på en sofa i ægte læder og en sofa i bonded læder. Idag er det visuelle indtryk næsten det samme (man skal have et trænet øje for at se forskel) og holdbarheden på bonded læder er ganske udmærket. Idag køber de fleste næppe et møbel for at have det resten af livet, men ønsker istedet at kunne skifte det ud med god samvittighed efter en årrække.
læs mere..

 

Sofa Tub ⎮ Udstillingsmodel – mobelhuset2.dk
Sofa Tub i Mimosa 18 læder ⎮ Udstillingsmodel ⎮ Spar over 30 %
læs mere..

 

Udstillingsmodeller – Salg af udstillingsmodeller
For at få plads til nyheder skifter vi løbende ud i vores butik. Derfor har vi ofte diverse udstillingsmodeller til rigtige gode priser. Siden opdateres løbende med gode tilbud, så kig gerne jævnligt forbi siden for at se om du kan gøre nogle gode kup.
læs mere..

 

UDSALG og TILBUD på design møbler – Køb online her!
På denne side finder du designermøbler og boligtilbehør på udsalg, så du kan gøre en rigtig god handel og finde flotte møbler og boligtilbehør til gode priser. Du finder både stole, borde, lamper, skriveborde, pynteting og meget mere på siden. Kort sagt: Udforsk siden, og find …
læs mere..

 

Tilbud på møbler – Se de bedste tilbud til boligen her …
Black Friday i ILVA. Black Friday er over os – og hele weekenden er der masser af tilbud at hente til din bolig. Gør dine boligdrømme til virkelighed – hvad end du mangler boligtilbehør, lamper eller møbler til stuen, spisestuen, soveværelset, børneværelset, kontoret eller entréen.
læs mere..

 

« »