sofa rens sprayTæpperensning – vanish.dk
US Spray and Wash Oceania Australia New Zealand Polar Centroamerica South America Argentina Brasil … Vanish Oxi Action Powerspray Sofa & Tæpper 500 ml. Pulver 5. Flydende 4. Forbehandling 2. Tæpperensning 1. Find produkt …
læs mere..

 

Vanish Power Spray til Sofa og Tæpper| Pletfjerner| Vanish
Vanish Oxi Action Power Spray er markedets bedste produkt til at fjerne pletter på din sofa og tæpper. Drøj i brug med fantastisk virkning. Læs mere her.
læs mere..

 

rens af sofa – Skrevet af Jeppe K – Boliggalleri.dk – Alt …
#4 13. jul 2010 Ved ide møbler, sikkert også andre steder, kan man få noget rense skum til sådan en sofa (vi har selv haft en hvid sofa i en del år) dette er ganske effektivt. Efterfølgende kan man få noget imprægnerings spray der faktisk gør micro fiber ret så smuds afvisende.
læs mere..

 

Møbelrensning – www.sofarens.dk
Dette er vigtigt når det drejer sig om rens og vedligeholdese af polstrede møbler, Da mangler og fejl på de enkelte møbel modeller ofte viser sig at være de samme. Den møbelrens og imprægnering der anvendes til møbelrensning, indeholder ingen skadelige stoffer. Men skaber et bedre indeklima. Kilk på linket og se filmen om møbelrensning. Rensning af en sofa. Klik på linket og se …
læs mere..

 

Rengøring Af Stofsofa, Hjælp – Trendsales Magazine
Har nemlig selv lige renset vores sofa men det var bare for snavs. Jeg købte en spray i en farvehandler faktisk som opløser det meste fra tekstiler. Mr and mrs 10-01-2012 11:25
læs mere..

 

Sofa – rengøring – ISABELLAS
Sådan gør du din sofa ren: Den bedste måde at rengøre en sofa på er ved at fjerne alle puderne og støvsuge den grundigt. Har du en stofsofa, kan du evt. vaske den med lidt flydende vaskemiddel.
læs mere..

 

Forsegling af sofa og andre tekstiler – nanocover.dk
Med en imprægnering af din sofa kan du undgå, at fugt og væske trænger ind i stoffet, ligesom skidt og snavs ikke får en chance for at sætte sig fast.
læs mere..

 

Barberskum klarer de genstridige pletter – idenyt.dk
Spray området på- og omkring pletten med skum, gnid det med en fugtig svamp, og lad det tørre. Næste morgen kan du støvsuge det indtørrede barberskum væk, og så burde pletten ikke længere være synlig.
læs mere..

 

« »