sofa rensDry Clean – Møbelrens på stedet! – Sofarens, møbelrens
Dry-Clean er en moderne service virksomhed, som leverer sofa og møbelrensning på stedet. Vi renser alle møbler såsom sofaer, tæpper, stole og madrasser. Dry-Clean leverer sofa- og møbelrens i høj kvalitet til private hjem, virksomheder og offentlige institutioner på stedet.
læs mere..

 

Vask og rens af sofa – Trænger din sofa til en sofavask?
Rens af sofa. Med de sidste års fokus på genbrug og bæredygtighed er markedet for brugte møbler hastigt stigende. Det mærker vi også hos møbelrens.dk, hvor vi får flere geniale loppemarkedsfund ind til en omgang rens – det kan fx være sofaer.
læs mere..

 

Rengøring af din sofa – Praktisk bolig
Lav en spand med lunt vand sammen med en frisk opvredet klud. Gnub hele sofaen ren. Pas på ikke at gennemvædde sofaen. Lad det tørre i 3 til 5 timer og dub atter sæben af med lidt lunt vand på en blød svamp eller klud. Gentag behandlingen indtil sæben er forsvundet og pletterne er mindsket eller væk..
læs mere..

 

Rensning af møbler – sådan behandler du pletter og …
Rensning af hele møblet. Hvis dit møbel er blevet lysere i betrækket, der hvor du har renset pletten af, end det er tilfældet med resten af betrækket, kan det skyldes, at dit møbel med tiden er blevet jævnt tilsmudset.
læs mere..

 

Den rette rensning – www.rensa.dk
Alle møbler bliver beskidte Når du køber en ny sofa, er den i perfekt stand. Intet slid og ingen pletter. Men så kommer støvet og lægger sig i betrækket, Fedtet fra håndflader og hår, misfarver armlæn og ryglæn.
læs mere..

 

RensePriser – www.rensa.dk
Nogen vælger den billigste rens, andre vælger den bedste kvalitet. Hvad fortjener dit møbel. I en Guldrens får du en skånsom rens i absolut topkvalitet med forrens, skjold og plettebehandling samt efterfrottering.
læs mere..

 

Priser møbelrens – www.sofarens.dk
Hvad får du for dine penge? Du får en rens i absolut topkvalitet med skjold og plettebehandling samt efterfrottering. Desinfektion, genimprægnering og pleje, samt tilbud om gratis efterrens.
læs mere..

 

vaskeriet.dk – Renseri tæpper og møbler – Vi renser dine …
Da Alfred Nielsen for 60 år siden startede virksomheden, var det med formålet om at skabe en solid forretning, baseret på stor viden og erfaring omkring tæpperens – en viden og erfaring som i dag har gjort os til eksperter i tæpperens og rens af alle slags møbler i Danmark.
læs mere..

 

Fru Grøn: Sådan fjerner du de 5 mest almindelige pletter …
Dub-rens. Til pletter, hvor du skal bruge fx sprit, rensebenzin eller saltopløsning i stedet for skum som fx ved kuglepen, tusch og blod, skal du dubbe pletten, så rensevæsken ikke synker for langt ned i sofaen. Sådan gør du: Dub rensemidlet på med en blød klud – også her bearbejdes pletten fra yderkanten og ind mod midten.
læs mere..

 

Møbelrens – Vask og rens af ægte tæpper, tæpperens og …
Vi tilbyder alle typer rens af møbler, både kemisk rens af løse møbelbetræk og vådrensning af fastmonterede betræk på stole, sofaer, hynder mm. Vi kan tage os af alle polstrede møbler, inklusiv lædermøbler.
læs mere..

 

Rengøring Af Stofsofa, Hjælp – Trendsales Magazine
Me-precious 10-01-2012 11:16. Hvad er der sket med sofaen? er den plettet, lugter, eller? Har nemlig selv lige renset vores sofa men det var bare for snavs.
læs mere..

 

« »