sofa gråSofa fra ILVA – Stort udvalg af lækre sofaer online | ILVA.dk
Find din nye sofa, der kan tilpasses alle boligforhold Stedet, hvor du leger med børnene og læser en god bog. Hvor du smider stængerne i vejret og puster ud oven på en hård dag på jobbet.
læs mere..

 

Sofa – xl-mobler.dk
Ønsker du en sofa med flere, eller færre moduler er dette også en mulighed på flere af vores modeller. Der findes mange forskellige kategorier og typer af sofaer hos XL Møbler. Bl.a. sofaer med chaiselong, u-sofaer, hjørnesofaer, sovesofaer, sofasæt mfl. Sofaerne i vores sortiment sælges til favorable priser.
læs mere..

 

Køb Diamond 3 pers. sofa i grå online i Illums Bolighus.
Shop online i Illums Bolighus – internationalt flagskib for moderne boligkultur, design og indretning siden 1941. Optjen 10% i bonuspoints på alle dine køb.
læs mere..

 

Boston 2 personers sofa, grå stof – 2 personers sofaer – BOBO
Er du på udkig efter en grå 2 personers sofa med recliner funktion? Her har du en rigtig lækker en af slagsen. Boston 2 personers sofaen er designet i skønt gråt mikrostof, som giver en dejlig blød fornemmelse imod kroppen.
læs mere..

 

Sofa FALSLEV chaiselong grå | JYSK
Lakerede møbler kan tørres af med en fugtig klud. Et mildt rengøringsmiddel kan anvendes. Tør dernæst efter med en ren, tør klud. Hvis overfladen bliver mat eller ridset med tiden, kan den behandles med et lakplejemiddel.
læs mere..

 

Sofaer » Køb sofaer online hos Sinnerup
Men når det kommer til valget af sofa til dit hjem, så er et lækkert design og udtryk ikke nok. Din sofa skal være komfortabel. De fleste bruger et hav af timer i deres sofa i dens levetid. Og nogle af os kan blive næsten rørt til tårer, når man tænker på alle de gode stunder, som man har haft på sin sofa gennem tiden .
læs mere..

 

Oscar sofa 3 pers Grå – xl-mobler.dk
Møbler af høj kvalitet XL Møbler har i mange år solgt kvalitets møbler til lave priser. Vi har både moderne og traditionelle møbler, så vi er sikre på, at vi har et møbel eller flere til dig og dine behov.
læs mere..

 

3 personeres sofa – xl-mobler.dk
Vi har et bredt udvalg af tre-personers sofaer. Hvad end, om du ønsker en meget stilren sofa med rette linjer, eller en sofa der er mere rund i formen har vi det hele.
læs mere..

 

Sofaer | Køb billige sofaer i læder og stof af høj …
Er du på udkig efter en mindre sofa findes Arizona 2 pers sofa med behagelig siddekomfort i antracitfarvet stof med meget høj slidstyrke og egetræ ben. Måler 81,45 cm i højden, 87,46 cm i dybden og 185 cm længde.
læs mere..

 

Ny sofa? Moderne og klassiske sofaer til gode priser
En ny grå stof sofa eller en sort læder sofa kan hurtigt gå hen og bliver en dyr investering. Det mener vi dog ikke, at det behøver at være. Vi har derfor hos Danbo Møbler valgt at have et stort sortiment, hvor det både er muligt at finde billige sofaer og sofaer til en højere pris. Du kan for eksempel finde en 2 personers lædersofa i en høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris.
læs mere..

 

Sofa » Stort udvalg af designer sofaer her » Livingshop.dk
Sofaer. En sofa er stuens samlingspunkt, og den skal derfor både være slidstærk, hyggelig og smuk at se på. Hos Livingshop har vi et udvalg af sofaer, som alle er i super høj kvalitet, har gennemførte designs og en tidløs skønhed, der vil pynte i enhver boligindretning.
læs mere..

 

Billig Milano 3 pers. sofa – Grå ægte læder hos BIVA
Milano 3-personers sofa i ægte okselæder. Her kan du selv justere højden på armlænene, så du kommer til at sidde så komfortabelt som muligt.
læs mere..

 

2 personeres sofa – xl-mobler.dk
Vi har et stort udvalg af moderne 2-personers sofaer. En 2-personers sofa kan bruges som del af en sofagruppe – Stort udvalg af eksklusive sofaer leveret direkte til din dør.
læs mere..

 

Sofa – Se hele udvalget af sofaer i stof og læder | IDEmøbler
Men hvis der er sparsomt med lys i din stue, skal du passe på med at vælge en alt for mørk sofa – særligt hvis du samtidig har valgt en stor sofa. Hos IDEmøbler sælger vi hvert år masser af sofaer, og vi ved godt, at flertallet ender med at købe en grå sofa.
læs mere..

 

2 og 3 personeres sofa – xl-mobler.dk
Farve Grå Materiale, sofa Polyester Materiale, ramme Gummi træ Siddepladser 2 Ryghøjde i cm 44 Sædehøjde i cm 51 Sædedybde i cm 56 Mål, usamlet i cm (HxBxD) 89… Add to Cart sku: 2450
læs mere..

 

« »