sofa bilkaSofaer – Køb din nye sofa her – Stort udvalg … – bilka.dk
Vi sælger sofaer på Bilka.dk eller via tablets i Bilka Hypermarkederne. Da vi har et stort udvalg af sofaer, har vi valgt ikke at udstille dem alle. Dog kan du for det meste finde Da vi har et stort udvalg af sofaer, har vi valgt ikke at udstille dem alle.
læs mere..

 

Sofaer – stort udvalg online – Bilka.dk
På Bilka.dk finder du et stort udvalg af sofaer i mange forskellige farver, former og størrelser. Så gå på opdagelse i vores store udvalg af sofaer og lad dig inspirere til ny indretning af hjemmet. Hurtig og nem levering på Bilka.dk.
læs mere..

 

2 personers sofaer – Køb online – Bilka.dk
Køb din nye 2 personers sofa i dag. På Bilka.dk finder du 2 og 3 personers sofaer i flere forskellige farver, størrelser og materialer. Køb online i dag.
læs mere..

 

Månedens Sofa i Bilka
Månedens Sofa i Bilka Månedens sofa er for det meste udstillet i dit nærmeste Bilka Hypermarked, hvor den kan købes via tablet. Du kan også nemt købe månedens sofa her på Bilka.dk. Du kan vælge at afhente sofaen i dit nærmeste Bilka Hypermarked, eller få den leveret gratis lige til døren.
læs mere..

 

Sofa med chaiselong – Køb en chaiselong sofa … – bilka.dk
På Bilka.dk finder du også en chaiselong sofa, der matcher dine behov. I vores store udvalg kan du vælge mellem forskellige størrelser – fra de kompakte 2-personers til 4-personers sofaer , der skal have plads til hele familien.
læs mere..

 

U-sofa – Find en U-sofa online – Stærke tilbud – Bilka.dk
På Bilka.dk kan du i vores store sofaudvalg bestille en U-sofa, der enten er højre- og venstrevendt, alt efter hvad der passer i din indretning og udformningen på din stue. Du kan også vælge en vendbar sofa, der giver dig større fleksibilitet i forhold til sofaens placering.
læs mere..

 

Stofsofaer | Køb din stofsofa online på Bilka.dk
Find et stort udvalg af stofsofaer på Bilka.dk. Få inspiration og hjælp til valg af din nye stofsofa. Køb online idag og få leveret til hjemmeadressen.
læs mere..

 

Paris sofa med chaiselong – vendbar – bilka.dk
Sofaen er udført i polyesterstoffet Verase, som giver stoffet et lækkert uld look-a-like, men med polyesterens slidtstærke genkendelighed. Stoffet er blødt og lækkert at røre ved, og kan nemt holdes rent og flot.
læs mere..

 

Hjørnesofa – Find billige hjørnesofaer, også … – bilka.dk
Find de perfekte højre-eller venstrevendte hjørnesofaer i enten læder eller stof – Køb online på Bilka.dk med hurtig og fri levering over 1.000 kr.
læs mere..

 

Sovesofa – Køb en billig sovesofa online – Bilka.dk
Sovesofaer – stort udvalg på Bilka.dk. Find den perfekte sovesofa for dig. Vælg mellem mange forskellige modeller og materialer.
læs mere..

 

Sofaer | Køb billige sofaer i læder og stof af høj …
Sofaer . Mangler du en sofa i stuen, børneværelset, ungdomsværelset eller i sommerhuset, finder du helt sikkert en model der passer i din smag og stil her hos My Home Møbler.
læs mere..

 

Sofa fra ILVA – Stort udvalg af lækre sofaer online | ILVA.dk
Find din nye flotte, komfortable sofa blandt det store sofa udvalg hos ILVA. Her er sofaer til enhver smag og pengepung. Shop online her
læs mere..

 

Detroit hjørnesofa med chaiselong – bilka.dk
Detroit sofaen er en flot og tidsløs sofa, i mørkegråt betræk med ben i sort. Det stilrene og enkle udtryk gør at sofaen passer ind i alle hjem og stilarter.
læs mere..

 

Køb og prøv på møbler fra Bilka.dk
Køb og prøv møbler fra Bilka.dk. Vi har Køb&Prøv på alle vores møbler*. Det betyder at når du køber et møbel, eksempelvis en sofa eller en seng, på Bilka.dk, så har du mulighed for kvit og frit at returnere den i op til 30 dage efter købet, hvis den ikke levede op til dine forventninger.
læs mere..

 

Køb Sofaer – Billig sofa på tilbud – Udsalg hos Trademax
En sofa er et must i ethvert hjem. Perfekt til hyggestunder med familien og til afslapning efter lange arbejdsdage. Hos Trademax kan du være sikker på at finde en sofa, der falder i din smag – måske endda en billig model på udsalg.
læs mere..

 

« »