smart sovesofa med chaiselongChaiselong sovesofaer – Fast lavpris og hurtig levering – BIVA
Chaiselong sovesofaer til alle. Med en smart chaiselong sovesofa, får du flere møbler i ét møbel. For med denne smarte sovesofa kombinerer du den behagelige sofa, med komforten fra en dobbeltseng.
læs mere..

 

Sovesofa med chaiselong – senge-testeren.dk
Denne sovesofa med vendbar chaiselong og betrukket med Sawana stof leveres i en vidunderlig grå farve. Sofaen har et udtræk, som udgør det for at være en meget god opbevaringsboks til dine dyner og puder. Derfor er sofaen også særdeles velegnet til mindre hjem med mangel på skabsplads.
læs mere..

 

Flot sovesofa med chaiselong med smarte pudder og krom ben
Enzo sovesofa med chaiselong – en komfortabel model med smarte detaljer såsom soveudtræk og stilrene krom ben. Fås både i PU-læder og stof.
læs mere..

 

Sovesofa med chaiselong – Find de flotte og gode …
Det er en utrolig smart og flot sovesofa med en vendbar chaiselong, hvilket giver dig masser af muligheder til indretningen. Herudover er den monteret med Sawana stof i en smuk antracitgrå farve, og den har desuden udtræk, som åbner op for en helt masse praktiske opbevaringsmuligheder for både plaider og puder. Denne model er særligt velegnet til et værelse eller en mindre lejlighed, og …
læs mere..

 

Sovesofa med chaiselong – sov-bedre.dk
En sovesofa med chaiselong er endvidere den sovesofatype, der både ligner og minder mest om en almindelig sovesofa. En sovesofa med chaiselong er ofte også mere komfortabel, og du vil som regel få ekstra plads til opbevaring under selve chaiselongen.
læs mere..

 

Smarte sovesofaer til studieboligen – BoShop
En sovesofa giver god plads til dem, der sidder i sovesofaen, og det hjælper os med at spare på pladsen i boligen samtidig med, at vi har en sovefunktion. Forældrekøb, smart med sund fornuft Det er ikke altid en tilfældighed at man i Danmark i år 2018 ser mange hjem, hvor pladsen er trang, og hvor man udnytter rummet optimalt ved at have en kombinationssofa, som en sovesofa jo er.
læs mere..

 

Sovesofa med chaiselong – 8 flotte favoritter til …
Devon Flex 210 er en flot sovesofa med chaiselong, hvorunder du finder et smart opbevaringsrum til dyne og pude. Klik på billedet og se mere. Klik på billedet og se mere. Devon Flex 210 er en fin lille sovesofa med gråt Corsica 150 stof, som betyder at den matcher de fleste indretningsstile.
læs mere..

 

Stor sovesofa med chaiselong – Se udvalg & tilbud her
Den første store sovesofa med chaiselong vi ser nærmere på, det er Idun Lounger. En rendyrket luksus sovesofa, der består af et klassisk og tidsløst design. Den er udstyret med posefjedre, hvilket sikrer dig en fortrinlig komfort. Chaiselongen er i øvrigt så stor, at du snildt kan slænge dig og få dig et hvil.
læs mere..

 

« »