sly sovesofa sortInnovation Sly Sovesofa – mørk grå stof – sort stel
INNOVATION Sly sovesofa Sly sovesofa med grå slidstærkt og smudsafvisende stof og inkl. posefjedre som giver god støtte gennem natten og lang holdbarhed gennem årene. Under sovesofaen er der en magasinpose, hvor du nemt kan opbevare lagen, dyne og pude.
læs mere..

 

INNOVATION SLY Sovesofa – moebelsalg.dk
Sly sovesofaen er designet af Innovation i Danmark, så kvaliteten er i top! Vil du have en sovesofa med den bedst tænkelige komfort – så vælger du ikke forkert med denne, da Sly sovesofaen har posefjedre i madrassen. Der findes også en opbevaringspose under Sly sovesofaen, hvori du kan opbevare lettere sengelinned.
læs mere..

 

Find Sly i Sovesofaer – Sovesofa – Køb brugt på DBA
Sovesofa, Innovation, b: 200 l: 95 h: 68, Sly sovesofa i stilrent design i sort alcantara lignende stof, som er slidstærkt og nemt at holde. Sidde og liggekonfort er “pocket spring” posefjedre. Inkl. opbevaringsmagasin til dyne og pude mv. Udslået mål: 140×200 cm I god stand.
læs mere..

 

SLY Sofa Innovation Living – futon.dk
SLY Sovesofa har pulverlakeret metal ben. Inklusiv sengetøjsopbevaring og 2 puder. Inklusiv sengetøjsopbevaring og 2 puder. I denne kategori finder du en populær kending her hos Futon.dk. Vores SLY sofa kommer nu med en endnu blødere madras en førhen, så den gode komfort er sikret.
læs mere..

 

Sly Sovesofa – Sovesofa
Moderne sovesofa i stilrent Dansk Design. Sofaen er konstruret med stofmagasin til opbevaring af dyne/pude eller topmadras. Vælg mellem 4 farver møbelstof ( Darl grey, Green, Light blue, Blue ) og 2 farver stel ( Alu eller Sort ).
læs mere..

 

Sly Sovesofa fra Innovation ⎮ Møbelhuset 2 ⎮ Køb online og …
Sly sovesofa har et liggemål på 80/140 x 200 cm og tilbyder en unik og komfortabel madras med 12 cm posefjedre.
læs mere..

 

Sly sovesofa Møbler – Sammenlign priser hos PriceRunner
Sly-sovesofaen er en både klassisk og innovativ sovesofa, der på én og samme tid rummer sovesofaens velkendte design og samtidig fornyer de traditionelle træk i en optimeret og elegant udgave.Foruden de designmæssige forbedringer er Sly-sovesofaen desuden yderst behagelig både at sidde og ligge i.
læs mere..

 

Køb Innovation Sly sovesofa her!. Vi har altid gratis …
Super lækker sovesofa fra Innovation med sort el. gråt stel. Sofaen findes i 3 forskellige tekstilfarver; blå, mørkegrå og grøn. Sly sovesofaen fra Innovation er nem at slå ud, træk blot sædet frem og læg ryggen ned og sovesofaen er klar til brug.
læs mere..

 

« »