sly sovesofa ilvaSly Sovesofa – 5399,25 DKK | TILBUD | ILVA.dk
Køb Sly Sovesofa hos ILVA! Få leveret direkte til døren eller find den i dit lokale bolighus.
læs mere..

 

Find Sly i Sovesofaer – Sovesofa – Køb brugt på DBA
Sovesofa, Innovation, b: 200 l: 95 h: 68, Sly sovesofa i stilrent design i sort alcantara lignende stof, som er slidstærkt og nemt at holde. Sidde og liggekonfort er “pocket spring” posefjedre. Inkl. opbevaringsmagasin til dyne og pude mv. Udslået mål: 140×200 cm I god stand.
læs mere..

 

06-19-000-SLY – Sheet1 – ILVA.dk
Betræk til puderne vil du finde, når du åbner lynlåsen under sædet. The cover for the cushions you will find, when you open the zipper under the seat.
læs mere..

 

SLY Sofa Innovation Living – futon.dk
SLY Sovesofa har pulverlakeret metal ben. Inklusiv sengetøjsopbevaring og 2 puder. Inklusiv sengetøjsopbevaring og 2 puder. I denne kategori finder du en populær kending her hos Futon.dk. Vores SLY sofa kommer nu med en endnu blødere madras en førhen, så den gode komfort er sikret.
læs mere..

 

Innovation Living – Sly sovesofa hos BoShop
Sly sovesofaen er en simpel sovesofa fra Innovation Living. Sovesofaen er fra den populære sovesofa-serie ‘The Collection’ og giver dig en praktisk og multifunktionel sovesofa til dit hjem. Leveres uden pyntepude og nakkestøtte.
læs mere..

 

Innovation Sly Sovesofa – Bolighuset.dk
INNOVATION Sly sovesofa Sly sovesofa med grå slidstærkt og smudsafvisende stof og inkl. posefjedre som giver god støtte gennem natten og lang holdbarhed gennem årene. Under sovesofaen er der en magasinpose, hvor du nemt kan opbevare lagen, dyne og pude.
læs mere..

 

Recast Plus Sovesofa – 5017,5 DKK | TILBUD | ILVA.dk
Køb Recast Plus Sovesofa hos ILVA! Få leveret direkte til døren eller find den i dit lokale bolighus.
læs mere..

 

Sly – Sovesofa – Futon House
Sly fra Innovation er kompakt sovesofa med en dybde på kun 94 cm. Sovemålet er alligevel 140 x 200 cm. Så der er rigelig plads til to Vi bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside.
læs mere..

 

« »