sly sovesofa idemøblerSly Sovesofa – 5399,25 DKK | TILBUD | IDEmøbler
Køb Sly Sovesofa her! Få leveret direkte til døren eller kom og se den hos din nærmeste IDEmøbler.
læs mere..

 

Sovesofaer – Find din næste sovesofa online her | IDEmøbler
Dermed er der god mulighed for, at du kan finde en sovesofa, som vil pynte i stuen i hjemmet eller måske i sommerhuset, hvor det ofte kan være en god idé med et par sengepladser ekstra.
læs mere..

 

Find Sly i Sovesofaer – Sovesofa – Køb brugt på DBA
Sovesofa, Innovation, b: 200 l: 95 h: 68, Sly sovesofa i stilrent design i sort alcantara lignende stof, som er slidstærkt og nemt at holde. Sidde og liggekonfort er “pocket spring” posefjedre. Inkl. opbevaringsmagasin til dyne og pude mv. Udslået mål: 140×200 cm I god stand.
læs mere..

 

Sovesofa Tilbud – Se 10 af de bedste sovesofa tilbud lige …
Zeal er en kompakt og smuk sovesofa, der er udstyret med en siddedybde på 45 cm. Når den er slået ud, måler den 70 x 200 cm, hvilket betyder, at der er plads til en overnattende person. Zeal er designet af Per Weiss, hvilket er med til at gøre den ekstra luksuriøs.
læs mere..

 

Innovation Sovesofa ⇒ Se de bedste Innovation sovesofaer her
Med en sovesofa fra Innovation Living er du garanteret et multifunktionelt møbel, der bærer præg af en høj, dansk kvalitet og ikke mindst et uovertruffen design. Siden 1971 har Innovation Living lavet nogle af markedets absolut bedste sovesofaer , når det kommer til kvalitet, komfort og ikke mindst design.
læs mere..

 

Sly sovesofa Møbler – Sammenlign priser hos PriceRunner
Sly-sovesofaen er en både klassisk og innovativ sovesofa, der på én og samme tid rummer sovesofaens velkendte design og samtidig fornyer de traditionelle træk i en optimeret og elegant udgave.Foruden de designmæssige forbedringer er Sly-sovesofaen desuden yderst behagelig både at sidde og ligge i.
læs mere..

 

Sovesofa | Se vores store udvalg af sovesofaer – Bedre Nætter
En sovesofa er først og fremmest en fremragende måde at udnytte pladsen på. Møblet er funktionelt, idet du får både sofa og seng i én og samme løsning. Hvis kvaliteten af håndværket er godt, kan en sovesofa sagtens vise sig at være et fortrinligt køb.
læs mere..

 

Bedst i Test sovesofa – Find de bedste sovesofaer til …
En sovesofa test handler i høj grad om at finde ud af, hvilke sovesofaer som besidder en høj kvalitet, god komfort, flot design og ikke mindst en fair pris. Læs vores sovesofa test og find ud af, hvilke sovesofaer som er bedst at købe ift. komfort, design og pris.
læs mere..

 

« »