sly sovesofa brugtFind Sly i Sovesofaer – Sovesofa – Køb brugt på DBA
Sovesofa, Sly fra Ilva, b: 140 l: 200 h: 68, Sort sovesofa fra Ilva, med plads til sengetøj. Brugt men fejler intet. Fra ikke-ryger hjem. Brugt men fejler intet. Fra ikke-ryger hjem.
læs mere..

 

Find Innovation Sly i Sovesofaer – Køb brugt på DBA
Sovesofa, Innovation, b: 200 l: 95 h: 68, Sly sovesofa i stilrent design i sort alcantara lignende stof, som er slidstærkt og nemt at holde. Sidde og liggekonfort er “pocket spring” posefjedre. Inkl. opbevaringsmagasin til dyne og pude mv. Udslået mål: 140×200 cm I god stand.
læs mere..

 

Find Sovesofa Sly på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Sovesofa, Sly fra Ilva, b: 140 l: 200, Sort sly sovesofa fra Ilva inkl 2 lilla puder sælges for 1.500 kr. Der er plads til dyne og pude under sofaen. Ring 23732018 hvis interesse. Ring 23732018 hvis interesse.
læs mere..

 

Sovesofaer & Skibsbriks – Billige & brugte sovesofaer …
Sovesofa – med garanti som ny…, Aldrig brugt, og i original emballage. Udslået, bredde 197/140 cm, længde 210/200 cm. Der medfølger 4 sofapuder, som med betræk også kan bruges som sovepuder.
læs mere..

 

Find Sovesofa på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Sovesofa, IDEmøbler , b: 90 l: 190, Mørkegrå sovesofa fra 2011, nypris 4499kr, kun brugt som gæsteseng, dvs meget lidt og er i rigtig fin stand. Opbevaring under sengen. Måler 90×190 som sofa og 190×210 udslået.
læs mere..

 

Sovesofa Tilbud – Se 10 af de bedste sovesofa tilbud lige …
Køb en brugt sovesofa og spar endnu flere penge I stedet for at finde et godt sovesofa tilbud, så har du også mulighed for at finde en brugt model. Den helt store fordel ved at købe en brugt sovesofa er, at du med al sandsynlighed vil få den laveste pris på markedet.
læs mere..

 

Sovesofa | Brugte sovesofaer billigt til salg på …
Brugt sovesofa billigt til salg. Stort udvalg af sovesofaer købes og sælges i hele Danmark. Køb en brugt sovesofa billigt og spar penge på GulogGratis.dk Stort udvalg af sovesofaer købes og sælges i hele Danmark.
læs mere..

 

Sovesofa til salg – køb brugt og billigt på DBA
Sovesofa, b: 150 l: 240 h: 45, Sovesofa i pæn stand, den er ca 5 år gammel og har stået i gæsteværelse, så har ikke rigtig været brugt. Der er plads til opbevaring af dyner m.m. i rummet under chaiselong.
læs mere..

 

Sovesofa – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt
Sovesofa, Retro daybed / sovesofa. Lidt slid på en enkelt knap på selve sofaen og ryglænet trænger til nye – ellers fin lille sofa. Opbevaringsplads til fx Lidt slid på en enkelt knap på selve sofaen og ryglænet trænger til nye – ellers fin lille sofa.
læs mere..

 

Sovesofa – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt
Sovesofa, Super fin og lækker sovesofa i velholdt grå. Dejlig blød god at sidde og sove i. Nem at slå ud med et lille opbevaringsrum nedenunder. Ingen synlige Dejlig blød god at sidde og sove i. Nem at slå ud med et lille opbevaringsrum nedenunder.
læs mere..

 

SLY Sofa Innovation Living – futon.dk
Ny SLY Sofa. Nu med blødere madras. Sædet trækkes frem og ryggen lægges ned. SLY Sovesofa har pulverlakeret metal ben. Inklusiv sengetøjsopbevaring og 2 puder.
læs mere..

 

« »