sly sort sovesofaInnovation Sly Sovesofa – mørk grå stof – sort stel
INNOVATION Sly sovesofa Sly sovesofa med grå slidstærkt og smudsafvisende stof og inkl. posefjedre som giver god støtte gennem natten og lang holdbarhed gennem årene. Under sovesofaen er der en magasinpose, hvor du nemt kan opbevare lagen, dyne og pude.
læs mere..

 

SLY Sofa Innovation Living – futon.dk
SLY Sovesofa har pulverlakeret metal ben. Inklusiv sengetøjsopbevaring og 2 puder. Inklusiv sengetøjsopbevaring og 2 puder. I denne kategori finder du en populær kending her hos Futon.dk. Vores SLY sofa kommer nu med en endnu blødere madras en førhen, så den gode komfort er sikret.
læs mere..

 

Find Sly i Sovesofaer – Sovesofa – Køb brugt på DBA
Sovesofa, Innovation, b: 200 l: 95 h: 68, Sly sovesofa i stilrent design i sort alcantara lignende stof, som er slidstærkt og nemt at holde. Sidde og liggekonfort er “pocket spring” posefjedre. Inkl. opbevaringsmagasin til dyne og pude mv. Udslået mål: 140×200 cm I god stand.
læs mere..

 

INNOVATION SLY Sovesofa – moebelsalg.dk
Sly sovesofaen er designet af Innovation i Danmark, så kvaliteten er i top! Vil du have en sovesofa med den bedst tænkelige komfort – så vælger du ikke forkert med denne, da Sly sovesofaen har posefjedre i madrassen. Der findes også en opbevaringspose under Sly sovesofaen, hvori du kan opbevare lettere sengelinned.
læs mere..

 

Sly Sovesofa fra Innovation ⎮ Møbelhuset 2 ⎮ Køb online og …
Sly sovesofa har et liggemål på 80/140 x 200 cm og tilbyder en unik og komfortabel madras med 12 cm posefjedre.
læs mere..

 

Sly sovesofa Møbler – Sammenlign priser hos PriceRunner
Sly-sovesofaen er en både klassisk og innovativ sovesofa, der på én og samme tid rummer sovesofaens velkendte design og samtidig fornyer de traditionelle træk i en optimeret og elegant udgave.Foruden de designmæssige forbedringer er Sly-sovesofaen desuden yderst behagelig både at sidde og ligge i.
læs mere..

 

Sly Sovesofa – 5399,25 DKK | TILBUD | ILVA.dk
Køb Sly Sovesofa hos ILVA! Få leveret direkte til døren eller find den i dit lokale bolighus.
læs mere..

 

SLY Sovesofa NICE PRICE Tilbud 4.994,95 DKK – futon.dk
SLY Sofa. NICE PRICE Inklusiv sengetøjsopbevaring og 2 puder. Sædet trækkes frem og ryggen lægges ned. SLY Sovesofa har pulverlakeret metal ben. Yderstoffet, Nakkestøtte og bensæt vælger du selv. Se Flere SLY Tryk Her.
læs mere..

 

« »