slå ud sofaFind Slå Ud Sofa på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Hjørnesofa, læder, 5 pers. , Natuzzi, Hvid læder sofa købt hos natuzzi. Består af 4 moduler. 1 stort og 1 mindre modul hvor ryggen tages op, samt 2 hjørner med motor til at slå ryg op og skubbe sædet frem.
læs mere..

 

Værelser – Udsigten Marstal
Vi har 14 værelser i alt, alle værelser er udstyret med en komfortabel dobbeltseng og slå-ud sofa med mulighed for ekstra opredning. Alle værelser har den flotteste havudsigt hvor du kan nyde din morgenkaffe.
læs mere..

 

Sovesofa – fra sofa til seng – idenyt.dk
Sovesofaen Älvros er nem at slå ud til en topersoners seng. Hovedsektionen kan desuden slås op, hvis man vil ligge og læse i sengen. Sofaen kan fås i mørkebrunt eller sort læder, målene i udslået tilstand er 182 x 133 cm. Fra IKEA
læs mere..

 

Innovation Sovesofa → Se 13 af bedste sovesofaer fra …
Upend er i øvrigt en meget funktionel model, der er meget nem at håndtere og slå ud som seng og tilbage som sofa igen. På grund af den relativ store bredde kan du med fordel placere to personer på sovesofaen. Der medfølger i øvrigt to store og behagelige rygpuder.
læs mere..

 

Masser af krydsfiner i skovhuset – bolius.dk
I stuen blev en slå-ud-sofa fra det oprindelige møblement redesignet, så dens indmad og mekaniske funktion blev bevaret. På den måde fik den funktion som skelet for en udvidet sofa langs væggen, der både indbefatter sovesofa og masser af opbevaringsplads, forklarer Mette:
læs mere..

 

Billig sovesofa – Se 8 af de bedste, billigste sovesofaer hér
Den er let at slå ud og slå sammen igen, hvilket er en stor fordel, hvis du som forbruger både skal bruge møblet som seng og sofa. Producenten Karup holder til i Danmark og er særdeles anerkendt i forbindelse med produktion af sovesofaer.
læs mere..

 

Prostoria – Up-lift sovesofa hos BoShop – Sovesofaer i Århus
Up-lift er en lounge stol og en sovesofa, som du kan slå ud som en sovesofa, der forener siddepladsen og det sovende behov. Sovesofaen fra Prostoria er et møbel, som du kan få i tre forskellige størrelser. Se mere her…
læs mere..

 

Sovesofaer med chaiselong – Sovesofaer med opbevaring …
Før man erhverver sig sin nye sofa til boligen, er det nemligt vigtigt, at man ved, hvor meget plads, man har til rådighed. Det skulle jo nødigt ende med, at man står med en nyindkøbt sofa, der er gået hen og blevet så stor, at den ikke kan være i boligen.
læs mere..

 

« »