skovby spisebord prisSkovby Møbler
Skovby #24 Spisebord Et spisebord der vokser med opgaven! Skovby #24 spisebord har i udgangsposition plads til 8 personer, men udvides med 6 tillægsplader nemt til tyve personer.
læs mere..

 

Skovby SM 24 spisebord fra kr. 14.999,- – Bolighuset.dk
Skovby SM24 er markedets mest fleksible spisebord I et snuptag kan du udvide bordet fra 2 til 5 meter, som giver plads til 20 personer, ved tilkøb af 3 ekstra plader. De 3 medfølgende tillægsplader kan udvide spisebordet til 3,5 meter, så kan du nemt invitere hele familien på middag, også meget anvendeligt som mødebord med personlighed.
læs mere..

 

Skovby Møbler – Sammenlign priser hos PriceRunner
Sammenlign priser og læs anmeldelser af Skovby Møbler. Klik her og find den bedste pris nu!
læs mere..

 

skovby spisebord Møbler – Sammenlign priser hos PriceRunner
Sammenlign priser og læs anmeldelser af skovby spisebord Møbler. Klik her og find den bedste pris nu!
læs mere..

 

Skovby spisebord #24 med gratis levering i hele Danmark!
Skovby spisebord #24 der kan vokse med opgaven og udvides med mere end 5 meter. Vi har altid gratis levering i hele Danmark.
læs mere..

 

GRATIS LEVERING – Køb her! | HJEMME HOS Møbel Salg
Skovby sm 24 spisebord er dansk produceret. Skovby Sm 24 bord er nok Skovby mest solgt spisebord nogensinde ! Spisebordet er et dansk produceret bord af høj kvalitet.
læs mere..

 

Skovby møbler » Køb spisestole, spiseborde, tv møbler m.m.
Skovby. Skovby møbler stammer fra Skovby Møbelfabrik, som er en gammel dansk virksomhed grundlagt helt tilbage i 1933 af Thorvald Rasmussen. Han var møbelsnedker og skabte et solidt fundament for virksomheden inden for møbeldesign, hvor faglig stolthed og knofedt stod højt på dagsordenen.
læs mere..

 

Skovby | DBA – brugte spisestuemøbler
Spisebord, Finer, Skovby, b: 120 l: 260, Skovby spisebord med plads fra 8 – 12 personer. Midterste del kan skubbes ned i soklen. Overfladen trænger til en gang lak, hvis man vil anvende bordet uden dug.
læs mere..

 

Skovby Spiseborde | SKOVBY SPECIALISTEN | 800 m2 kun med …
SKOVBY SPISEBORDE – Vi er specielforhandler af Skovby spiseborde – Oplev vores 800 m2 store specialforretning med de mest populære spiseborde fra Skovby. Kom og få god service, aftaler der holder og god betjening af fagfolk der kender til træ og møbler.
læs mere..

 

Skovby SM 78 spisebord – Bolighuset.dk
Skovby SM78 spisebordet i et smukt ellipseformet design, leveres med to tillægsplader, som opbevares i magasin under bordpladen. Derudover kan der købes to ekstra tillægsplader, så man kan opnå den maksimale bordlænge på 390 cm.
læs mere..

 

Skovby møbler – alt i Skovby stole, borde og skænke
Du kan blandt andet købe Skovby SM 101, som er et spisebord/multifunktionsbord, som kan give dig god plads i spisekøkkenet eller stuen, da bordet har et stort opbevaringsrum. Bordets to bordplader kan også klappes sammen, når I ikke er så mange, der skal spise. Skovby laver også skænke i mange størrelser, der optimerer pladsen. Med en skænk fra Skovby får du det nordiske design samt …
læs mere..

 

Skovby Edition SM27 Spisebord – BEDSTE Pris | Mobler.dk
Skovby Edition SM27-spisebordet er et stilsikkert spisebord, der vil egne sig til langt de fleste hjem og indretningstyper. Som spisebord har vi at gøre med en model, der forener æstetik med kvalitetsmaterialer og brugsværdi.
læs mere..

 

Skovby Spisebord SM24 – Bedste Priser | Mobler.dk
Beskrivelse. Dette klassiske Skovby SM24-spisebord er produceret i sortbejdset eg med matchende sort Nano-laminatbordplade, der sikrer en stilren bordplade, som er meget nem at vedligeholde.
læs mere..

 

Skovby SM112 Spisebord – BEDSTE priser | Mobler.dk
Dette runde Skovby SM112-spisebord er et solidt, danskproduceret stykke håndværk, der hverken går på kompromis med design eller kvalitet. Med sin stilrene og alligevel klassiske linje trækkes der forbindelseslinjer til det nordiske design, og spisebordet kan derfor fungere til langt de fleste spisebordsstole i de danske hjem.
læs mere..

 

Skovby spiseborde – Bolighuset Werenberg A/S
Hos Bolighuset Werenberg fører vi et udvalg af Skovby spiseborde. Vi tror på, at spisebordet danner rammen for samvær, og vi mener derfor, at et godt spisebord skal have plads til både venner og familie.
læs mere..

 

« »