skalma sofaSkalma – Hjem
Velkommen til Skalma.dk . Ny flot hjemmeside er på vej og vi forventer den online 1. november 2018
læs mere..

 

Skalma møbler – Køb Skalma sofaer og stole her
Skalma har et bredt udvalg inden for polstermøbler og mulighederne er mange så derfor producerer de også kun ud fra ordre da man så er sikker på at kunden får præcis den ønskede kombination. Har du spørgsmål til produkterne er du velkommen til at ringe på tlf. 72312020 hvor der altid vil sidde en sælger klar til at hjælpe.
læs mere..

 

Skalma ━ Køb dine nye Skalma møbler her – Mobler.dk
SKALMA er indbegrebet af godt, solidt dansk håndværk med produktion af kvalitetsmøbler på fabrikken i Skals lidt nord for Viborg. Derfor bærer produktionen præg af den gammeldags håndkraft inden for møbeltraditionens produktion. Håndværkertraditionen og den moderne avanceret teknologi gør en SKALMA sofa eller stol i stand til at holde en høj kvalitet og en effektiv og flittig produktion.
læs mere..

 

Køb sofa | Skalma Congo | PRISMATCH – werenberg.dk
Skalma er en familieejet virksomhed samt indgrebet af DANSK HÅNDVÆRK!! Vælg i mellem flere typer af gavle og massive træsorter. Sofaen leveres i flere stof og læder farver.
læs mere..

 

Skalma – dansk håndværk – Køb møbler online, Sofa …
Skalma producerer udelukkende efter ordre, hvilket gør det muligt for butikker at bestille nøjagtig den kombination, som kunden ønsker. Produktionen foregår i dag i en blanding af gammeldags håndkraft og moderne avanceret teknologi. Det gør SKALMA i stand til at holde en høj kvalitet og stadig en effektiv produktion.
læs mere..

 

Skalma | Sofaer | Sofa | Prisgaranti | Gratis levering
INFORMATION; KONTAKTINFO Erling Christensen Møbler A/S Hørmestedvej 342 9870 Sindal www.erling-christensen.dk
læs mere..

 

Skalma møbler – køb din nye Skalma sofa eller lænestol her
SKALMA A/S er en dansk møbelfabrik som blev grundlagt i 1904, hvor fabrikken producerede madrasser lavet af tang fra Limfjorden. Siden begyndte man i 1931 produktionen af divaner og chaiselonger.
læs mere..

 

Skalma sofa Møbler – Sammenlign priser hos PriceRunner
Flot sofasæt fra Skalma. Sættet indeholder en 3 personers sofa + en 2,5 personers sofa i dansk kvalitet. Sofaen er monteret med lækkert sort læder på alle slidflader og leveres med firkantede stålben, som passer perfekt til sofaens design.
læs mere..

 

Skalma | DBA – billige og brugte sofaer
Sofa, læder, 2 pers. , SKALMA, Fin brugt 2 personers ægte læder sofa fra SKALMA sælges. Man ligger/sidder utrolig godt. Giv den en gang læderfedt så står den fin Afhentes i 8700.
læs mere..

 

Skalma sofa – BUTIKPRIS.DK
Dette websted bruger cookies, så vores tjeneste kan fungere bedre.
læs mere..

 

Super fin Skalma sofa – Sofaer – Aarhus N – EVERCLASSIC.COM
Den fine tre personers Skalma tremmesofa er i sæbebehandlet bøg og er i rigtig flot stand, kun med få brugsmærker (ses på billedet – viser mærke i ramme i ryggen, dvs. på bagsiden af sofaen).
læs mere..

 

Skalma sofaer | Assens – GulogGratis.dk
Skalma sofaer, Skalma dansk kvalitets sofa sæt. 2 stk 3-Pers sofa (206cm) Sort læder Flot kvalitets sofa med flotte detaljer. Ny pris 30000kr. Salgets kun samlet. Sælges udeluKøb, salg og leje af nyt og brugt:
læs mere..

 

SKALMA SOFA – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt
Er fragt muligt? Spørg sælger. Send din adresse til Steen A. og spørg, om du kan få sendt “SKALMA SOFA”.
læs mere..

 

Find Skalma Sofa på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Annoncer med Skalma Sofa på DBA. Stort udvalg af Skalma Sofa til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg
læs mere..

 

Luxor sofa fra Skalma – ipmobler.dk
Super flot Dansk produceret sofa Fåes i både stof og læder Ben kan fås i træ eller stål Pris i stof fra kr. 11.995 (før 15.000)
læs mere..

 

« »