skagen spisebord 90×90Dalum spisebord 90 cm i glas m. kromben | Gratis levering …
Moderne spisebord/cafebord i transperent glas og ben udført i krombelagt metal.
læs mere..

 

Skagen spisebord ovalt med hvid topplade og ben i …
Skagen spisebord, smart og retro ovalt bord m. hvid bordplade og ben i hvidolieret egetræ.
læs mere..

 

Skagen Spisebord Oval – Hvid | Trademax.dk
Skagen er et spisebord i tidløst design. Med en kombination minimale linjer og et traditionelt formsprog er Skagen et bord der finder sig til rette i de fleste hjem.
læs mere..

 

Find Bord 90X90 på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Spisebord, Hærdet klar 12 mm glas, metal chrome., b: 90, ∙ Gratis fragt og hurtig levering ∙ Personlig kundeservice ∙ Individuel leveringsaftale ∙ Læs mere – klik på “gå til varen” ude til højre -> Vores 90×90 cm Klint spisebord har en klar glasplade i hærdet glas. Bordet er lavet i et let og lækkert design.Bordet kan du bruge i dit køkkenalrum eller i den lille spisestue.Spisebordsstole kan du evt. tilkøbe her på siden.
læs mere..

 

Transparent sofabord 90×90 | Fri levering og prismatch
Med et futuristisk og revolutionerende design, er Minoux sofabordet ideel til dekoration i stuer eller kontorer i en moderne og innovativ stil.
læs mere..

 

Spisebord i krom/glas 160×90 | Fri fragt og prismatch
Et spisebord i serien Minoux, der kombinerer glas og stål i en flot sammensmeltning, der giver elegance og raffinement i et perfekt udført og praktisk anvendeligt spisebord. Se flere elegante møbler til Danmarks bedste priser på Biva.dk
læs mere..

 

Sort spisebord med glasbordplade | Gratis levering og …
Minoux spisebord – Sort/Glas 160×90 cm Mål: H: 75 x B: 160 x D: 90 cm Stål og glas er både robuste materialer, men de går også elegant sammen i dette fint sammensatte spisebord fra Minoux.
læs mere..

 

Billig Freja spisebord m. hollandsk udtræk 80×80 – Sort …
Enkelt sort spisebord med hollandsk udtræk. Med sin kompakte størrelse er dette bord yderst velegnet som køkkenbord eller som spisebord i den mindre bolig, hvor pladsen er trang.
læs mere..

 

Spiseborde – FRIIBO-Furniture
Canett Skagen spisebord inkl. plade Canett. 7644,21,23. forventet levering uge 15 12.695,00 DKK. Vis produkt. Canett Zilas spisebord Hvid Olie Canett. 10004. forventet levering uge 44 18.895,00 DKK. Vis produkt. Canett Zilas spisebord Natur olieret Canett. 10149 . forventet levering uge 15 …
læs mere..

 

Køb dit havebord online på KitchenTime
Der findes også flere flotte bordplader som kan købes til bordstativet med pæle fra mærket Exxent. Bordspladerne er i kompaktlaminat med blandt andet stenimitation og avismønstre, hvilket giver bordet en moderne og fint touch.
læs mere..

 

Sort sofabord 80×80 cm | Gratis levering og prismatch
Cubic sofabord 80×80 cm i sort har en elegant, kubisk, stålkonstruktion med hærdet glas, der giver det et majestætisk og minimalistisk ydre, der passer godt i et moderne hjem med smag for rene linjer.
læs mere..

 

Skagen Sofabord – 80×80 Hvid | Trademax.dk
Skagen er et sofabord i tidløst design. Med en kombination af minimalistiske linjer og et traditionelt formsprog finder Skage sofabord sig til rette i de fleste hjem.
læs mere..

 

Billig Borneo spisebordsstol – Beige hos BIVA
Komfortabel spisebordsstol udført i eucalyptus træ med et sæde flettet i stabilt beigefarvet polyesterreb. Et tidløst kvalitetsdesign, der kombinerer det klassiske med det moderne.
læs mere..

 

Skagen, Spisebord kvadratisk by Canett » likehome.dk
Dette elegante Skagen spisebord er lavet af træ. Bordbenene er hvidmalede og kraftige, hvilket gør bordet yderst stabilt samtidig med at det bibringer bordet en robusthed der gør, at man ikke skal være nervøs for, at det er et porøst møbel.
læs mere..

 

Spiseborde – Skagen furniture
Hos Skagen furniture producerer vi spiseborde også kendt som plankeborde i massiv egetræ. Plankebordene kommer med ben, hvor du selv vælger om de skal være sorte, eller hvide de er alle af stål – og special lavet. Ligesom med hylderne og sofabordene vælger du også selv overfladebehandling, – sæbe, olie eller ubehandlet, altså …
læs mere..

 

« »