sjeselong sofaSofaer | Køb billige sofaer i læder og stof af høj …
Er du på udkig efter en h øjrevendt sofa findes New York h øjrevendt hjørnesofa med pufafslutning og chaiselong i slidstærkt antacitgråt stof, samt ben i massiv asketræ. Måler 86 cm i højden, 147 cm i dybden, 297 cm længde og 2. længde 200 cm.
læs mere..

 

Chaiselong sofaer – Fast lavpris og hurtig levering – BIVA
En sofa er et møbel, som ikke kan undværes i hjemmet. Men inden man kaster sig ud i at købe én, er det en god idé at gøre sig nogle overvejelser først. Måske kan vi skrive de punkter ned, som vi synes, at vores sofa skal udfylde, inden vi begynder at kigge på de mange forskellige modeller. På den led har vi en klarere idé om, hvad vi har brug for, og hvilke krav vores nye møbel skal udfylde.
læs mere..

 

Sofa fra ILVA – Stort udvalg af lækre sofaer online | ILVA.dk
Find din nye sofa, der kan tilpasses alle boligforhold Stedet, hvor du leger med børnene og læser en god bog. Hvor du smider stængerne i vejret og puster ud oven på en hård dag på jobbet.
læs mere..

 

Ny sofa – mobellageret.dk
Køb din nye sofa online – nemt og bekvemt Skal du bruge et nyt møbel er det meget hurtigere og nemmere at se det store udvalg på vores webshop. Så slipper du får at bevæge dig ud i regn og rusk, men kan istedet sidde hjemme hos dig selv og lægge ordren i ro og mag. Nemmere og mere bekvemt bliver det ikke.
læs mere..

 

Sofa med chaiselong – Billig U-sofa med chaiselong …
Her på siden finder du et stort og varieret udvalg af chaiselong sofaer. En chaiselong sofa er det oplagte valg til børnefamilien, som vil kunne rumme hele familien, når der skal ses film en lørdag aften eller til dig, der gerne vil have plads til mange gæster i stuen.
læs mere..

 

Rom sofa – vendbar chaiselong antracit med træben | Køb …
Flot sofa med chaiselong i en lækker antracit farve. Chaiselongen kan spejlvendes, og du kan hurtigt flytte rundt i stuen og tilpasse sofaen derefter, hvis du ønsker det.
læs mere..

 

Chaiselong til salg – køb brugt og billigt på DBA
Chaiselong, stof, 6 pers., STOR lækker grå sofa på lidt over 1 år 350x220x156 cm. Ingen pletter, huller eller lign. Fejler ingenting! Sælges udelukkende da vi ikke har plads hvor vi flytter hen..
læs mere..

 

CAN – HAY
CAN . With the Can sofa, Ronan and Erwan Bouroullec seek to go beyond the creation of a practical, elegant and comfortable design. The intention is to reinvigorate the whole idea of the sofa, from something inherently complicated to something simple, relaxed and accessible.
læs mere..

 

Chaiselong sofaer – Se alle IDEmøblers sofaer her | IDEmøbler
Hvis du er på sofa jagt, så kig forbi IDE.dk. Her kan du se alle vores sofaer og finde lige netop den der passer ind i dit hjem. Klik her og se mere Her kan du se alle vores sofaer og finde lige netop den der passer ind i dit hjem.
læs mere..

 

U Sofa – xl-mobler.dk
En U sofa er for dig, som har godt med plads i stuen. En U sofa er generelt stor i størrelsen. Vores U sofaer kan fås i forskellige størrelser, farver og materialer alt efter ønsker og behov.
læs mere..

 

Oslo sofa med vendbar chaiselong grå | Køb online på Bilka.dk
Oslo sofaen med chaiselong er en lækker kvalitetssofa i et enkelt og tidløst design. Sofaen er udviklet specielt for os og er en dansk designet sofa, der er fremstillet i EU.
læs mere..

 

CASANOVA.DK — Eilersen
Eilersen – Fatty sofa 320x105cm (Soft 23) The Fatty is a culmination of Jens Juul Eilersen’s knowledge of how a couch must be dimensioned and constructed. The combination of elegant and practical features makes the Fatty suitable for placing in the middle of a room, like a sculpture.
læs mere..

 

Oslo sofa med vendbar chaiselong – mørkegrå | Køb online …
Oslo sofaen med chaiselong er en lækker kvalitetssofa i et enkelt og tidløst design. Sofaen er udviklet specielt for os og er en dansk designet sofa, der er fremstillet i EU.
læs mere..

 

Chaiselong – Køb & salg af billig chaiselong på GulogGratis.dk
Pæn sofa med Chaiselong i gråmeleret sto, Pæn sofa i gråmeleret stof. har en lille fejl på bagsiden af chaiselong, hvor stoffet slipper lidt, men det kan nemt limes. Sofaen er 7 år gammel, men har ingen revner, huller eller pletter. Skal væk nu, da ny sofa kommer i denne uge.
læs mere..

 

Ny sofa? Stort udvalg af lækre sofaer til gode priser | JYSK
Har du en sofa i stof, anbefaler vi, at du bruger tekstilimprægnering, som forebygger pletter, hvis uheldet er ude. Tekstilimprægnering kan bruges uanset, hvilken type stof din sofa har. Tekstilimprægnering kan bruges uanset, hvilken type stof din sofa har.
læs mere..

 

« »