seng som sofaInnovation Living – Gyda puf / seng hos BoShop – Puffer i …
Gyda puffen er både en puf og seng som kan bruges til små rum, hvor der kræves en soveplads. Innovation Living står bag denne flotte udfoldningspuf, som du kan vælge i mange flotte farver og vil matche enhver sofa.
læs mere..

 

Sovesofa test → Her finder du de 14 absolut bedste …
Det handler naturligvis om, at holde fokus på at finde en sovesofa, der både fungerer godt som sofa og som seng – det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at du skal være villig til at betale prisen, hvis du gerne vil have en god sovesofa.
læs mere..

 

FUTON møbel design. Udsalg af Madrasser, Sofa, Senge …
Den kombinerer komforten fra både en rigtig god seng og en smart sofa, og der er rigtigt mange spændende sovesofaer at vælge mellem her hos 7+7 Senge og madrasser: Vores udvalg af senge er ligesom vores øvrige møbler stærkt inspirerede af den minimalistiske, japanske stil med Tatami måtter på gulvet.
læs mere..

 

Innovation Sovesofa → Se 13 af bedste sovesofaer fra …
Hvis du er på jagt efter en Innovation sovesofa, der er nem at slå ud som seng og tilbage igen (og som samtidig ser godt ud), så er denne model ved navn PYX lige noget for dig. Den måler 110×220 cm, hvorfor den egner sig bedst til én person. Det vil sige, at den for eksempel er perfekt at have i gæsteværelset.
læs mere..

 

Bedste sovesofa – Se 11 sovesofaer som er gode til prisen …
Denne sovesofa er til dig, som på ingen måde vil gå på kompromis med kvalitet og design. Denne topmodel fra danske Innovation er en af de bedste bud på en sovesofa, som giver en oplevelse i samme kaliber som en almindelig seng og sofa. En to-i-én-løsning til dig, som ønsker det bedste til dit hjem.
læs mere..

 

Billig sovesofa – Se 8 af de bedste, billigste sovesofaer hér
Sovesofaen er til dig, som ønsker en to-i-én løsning. En sovesofa indeholder seng og sofa i ét og samme møbel. Der er meget forskel på, hvorfor den enkelte investerer i en En sovesofa indeholder seng og sofa i ét og samme møbel.
læs mere..

 

Sovesofa med opbevaring – Se de bedste tilbud lige nu her …
Først og fremmest får du et multifunktionel møbel i form af sofa og seng. Dertil er der opbevaringsmuligheden som gør det nemt og elegant at gemme dyner, puder, tæpper osv. af vejen. Dertil er der opbevaringsmuligheden som gør det nemt og elegant at gemme dyner, puder, tæpper osv. af vejen.
læs mere..

 

Bedste sovesofa → Sammenlign priser på sovesofaer | Gode …
Den typiske model kan fungere som seng og som sofa eller day bed. Men hvis du er i akut pladsmangel, eller hvis du allerede har en sofa, kan du anskaffe dig en af de modeller, hvor sengen foldes sammen til en lænestol. Så har du pludselig et møbel at supplere din sofa med, og lænestolen fylder mindre end sofaen. Du kan også købe lænestolen med henblik på at bruge den som stol i stuen …
læs mere..

 

« »