safari stolFind Safaristol på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Kaare Klint, Safaristol, Stol, 2 stykker, sælges samlet. Istandsætningsprojekt Alle træ og læder dele er der og mangler en hynde – læder skal skiftes – det samme med stof.
læs mere..

 

Safari stol køjesæt | Klassisk Møbelsalg
Køjesæt med ryg og sæde køje i kanvas eller læder efter eget valg. Sædehynden bestilles separat. Køjesæt er produceret på eget værksted og vi følger produktet hele vejen så vi, til enhver tid, kan stå inde for kvaliteten.
læs mere..

 

Safaristolen | Køb lænestolen af Carl Hansen – fri fragt
Lænestolen ved navn Safari er designet af Kaare Klint (1933) og udført af Carl Hansen & Søn. Stolen er i massivt træ med sæde og ryg i lærred eller læder.
læs mere..

 

Safaristol til salg – køb brugt og billigt på DBA
Safaristol, andet, kaare klint, 2.stk meget velholdte kaare klint safaristole med mørkeblå originalt kanvas betræk . Sælges helst sammen. Prisen kan forhandles ved 1 stol.
læs mere..

 

Safari stol – Stole – Allerød – EVERCLASSIC.COM
Hos EverClassic betyder det meget for os at alle varer er originale, ikke stjålne og i øvrigt opfylder de generelle krav til annoncering på sitet.
læs mere..

 

Find Safaristol i Arkitekttegnet: møbler og belysning …
Anden arkitekt, Safaristol, stol / skammel, Smuk patineret stol hvor læderet er ens patineret og med den sjældne hynde. Utrolig smukt patineret.
læs mere..

 

Find Safari Stol på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Annoncer med Safari Stol på DBA. Stort udvalg af Safari Stol til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg
læs mere..

 

Guide: 4 bud på Safaristole – Skandinaviskdesign.dk
Hej igen, Kirsten. Fedt at høre, at i har fået jeres Clemmensen-stole restaureret. Det glæder mig. Altså stolen er designet af ægteparret Karen og Ebbe Clemmensen i 1959.
læs mere..

 

Carl Hansen KK47000 Safaristol – Livingshop.dk
Stolen giver en formidabel siddeoplevelse, og materialerne bliver kun smukkere med tiden. Sædepuden fåes enten med eller uden knapper. Sædepuden fåes enten med eller uden knapper. Stoftyper
læs mere..

 

Olsson Møbler – Safari stol
Designet af Kaare Klint 1933 Produceret af Carl Hansen & Søn fås i ask eller røget ask lærred eller læder
læs mere..

 

Find Safari Stol – Jylland på DBA – køb og salg af nyt og …
Lænestol, andet, Super fed safari lign. stol/arkitekt stol. Stolen er en ældre model med patina, hvilket bare er charmerende. Dog mangler der en enkelt knap i midten af puden, men det skulle være nemt at sy i hvis man synes det betyder noget.
læs mere..

 

Eilersen, Safari stol, Stol – dba.dk – Køb og Salg af Nyt …
Eilersen, Safari stol, Stol, Kan evt leveres i København! 2 stk Eilersen safaristol palisander og sort skind! Rigtig fin stand! Der er sat nye armlæn på ! De
læs mere..

 

Kaare Klint | Klassik.dk – Nordens største udvalg inden …
Kaare Klint Kaare Klint – (1888-1954) Kaare Klint har inspireret mange unge håbefulde elever gennem sin undervisning og i dag inspirerer hans stilfulde værker endnu. Kaare Klint er møbler designet til mennesket Kaare Klint nåede i sine mange år som arkitekt og senere professor på kunstakademiets møbelskole, at præge et helt kuld af …
læs mere..

 

Kaare Klint – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt
Kaare Klint, Producerert hos Fritz Hansen 6 stk velholdte stole flet er i fin stand eg pris pr.stk
læs mere..

 

Find Safaristole på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Anden arkitekt, Klinte, Safaristol, Bemærk – den ene stol er solgt! To fine lænestole designet af Tord Bjorklund. Fremstår med brugsspor, men generelt i fin stand.
læs mere..

 

« »