rundt spisebord med træbenRUNDT HVIDT SPISEBORD – FLOT OG BILLIGT
Rundt spisebord i hvid med sorte træben – med 4 stole sort med sorte stålben
læs mere..

 

404 Error – BIVA.dk
måske kan du finde hvad du søger her… søg på biva.dk. eller gå til én af vores kategorier fyldt med flotte møbler
læs mere..

 

Spiseborde – Boliginteriør
Når du skal vælge spisebord, er der mange ting der spiller ind. Hvilken type spisebord passer bedst til dit rum? Skal det være aflangt eller rundt? Skal der være tillægsplader til bordet, så I kan dække op til mange gæster? Skal det være rustikt, elegant eller børnevenligt?
læs mere..

 

Spiseborde | Køb Billig Spisebord i Høj Kvalitet Online
Vi har et stor udvalg af spiseborde med forskellig funktion og i forskelligt design. Fælles for disse er at man ikke betaler en unødig overpris for “varm luft”, her er kun muligheden for at få en udmærket kvalitet til den rigtige pris – altså møbler til en skarp pris.
læs mere..

 

rundt spisebord
Ø 120 cm Spisebord i massivt akacietræ med kraftige metalben. Spisebordet er i sit udseende rå og kraftfuld – bordet i ø 120 cm med de kraftige børstede rustfrie stålben passer perfekt i de nordiske hjem og bryder med de hvide stuer.
læs mere..

 

Spisebord, Andet, Nimara.dk – dba.dk – Køb og Salg af Nyt …
Spisebord, Andet, Nimara.dk Nora Rundt spisebord med 2 stk tillægsplader i det moderne og stilrene hvid/sort design Vores runde Nora hvid/sort spisebord består af hvid bordplade og sortlakerede robuste sortmalet træben.
læs mere..

 

Carlos rundt spisebord – Oliebehandlet – Nimara.dk
Elegant og rundt spisebord i egetræsfiner med ben i massiv egetræ. Bordet er oliebehandlet, som gør det gyldent og slidstærkt. Det runde Carlos spisebord, er med sine rene linjer et smukt møbel, som passer ind i ethvert hjem. Spisebordets størrelse, gør bordet meget attraktivt for det mindre hjem. De slanke træben, pas
læs mere..

 

Spiseborde | Altid billige online priser på Shopalike.dk
Gå efter et spisebord der stilmæssigt passer ind. Et eksempel på en tidløs klassiker er et hvidt spisebord, da det passer ind i de fleste hjem og harmonerer fint med alle stilarter. Er du til et lidt mere råt look kan du vælge et træbord. For at give spisebordet et personligt udtryk kan bruge en blanding af stole i forskellige farver og stilarter.
læs mere..

 

« »