rundt spisebord med tillægspladerSpiseborde i høj kvalitet – Lavpris og hurtig levering – BIVA
Uanset om du ønsker et stort og rummeligt spisebord i massivt egetræ, et lille rundt spisebord med kromben eller et moderne hi-tech spisebord med bordplade i glas, så kan du finde det her – til en god pris.
læs mere..

 

Rundt spisebord – 17 af de bedste runde spiseborde til de …
Med et rundt spisebord i Ida-serien får du særdeles meget for pengene. Der medfølger nemlig hele to tillægsplader, som du kan lægge i spisebordet når du får gæster. Således kan du udvide det runde spisebords længde med 80 centimeter, så der bliver plads til 6-8 personer om samme bord.
læs mere..

 

Find Rundt Spisebord i Spise- og dagligstuemøbler – Køb …
Spisebord m/stole, Massiv bøg, Haslev/Findahl, b: 110, Rundt spisebord i massiv bøg fra Haslev Møbelsnedker, inkl. 2 tillægsplader og 6 Findahl stole i bøg med læder sæde. Se hele annoncen 9310 Vodskov
læs mere..

 

Spisebord med udtræk – 22 flotte spiseborde der kan udvides
Et spisebord med udtræk er nyttigt, når du er vært for familie og venner. Det kan nemlig udvides med et antal tillægsplader, så der bliver plads til alle omkring samme bord.
læs mere..

 

Spiseborde | Køb Billig Spisebord i Høj Kvalitet Online
Idag er det utroligt populært med plankeborde – vort udvalg strækker helt fra de små (160 cm.) op til over 2 meter – på flere af disse kan man endog udvide med tillægsplader. Også her er det gældende at man sagtens kan se disse hos vore kollegaer til rene fantasipriser.
læs mere..

 

Rundt spisebord med udtræk og ekstra tillægsplader
Beskrivelse. Laminatspiseborde giver et enkelt udtryk sammen med bordkantprofilens elegante vinklede kant. Samtidig er højtrykslaminat et slidstærkt materiale til hverdagens udfordringer.
læs mere..

 

Belis spisebord med udtræk – Nimara.dk
Belis runde spisebord, er vores runde diamant med tillægsplader. Et rundt spisebord med tillægsplader har længe været efterspurgt, men nu er det her endelig! Et smart bord, til få eller flere gæster. Der medfølger 1 tillægsplade til bordet.
læs mere..

 

Rundt spisebord med udtræk – designerstuen.dk
Lækkert rundt spisebord til et mindre selskab. Bordet har en flot hvid farve og en moderne stil, så det passer i mange nutidige hjem. Det runde spisebord er inklusiv to tillægsplader, så du kan udvide selskabets størrelse efter behov.
læs mere..

 

« »