rundt spisebord i genbrugstræBorde. Spiseborde i genbrugstræ, sofaborde af rå planker m.m.
Vi sælger lækre spiseborde i genbrugstræ, borde af genbrugsmaterialer, skriveborde i linoleum, borde af gamle gulvplanker, rå plankeborde mm.
læs mere..

 

SHORE SPISEBORD – My Home Møbler
Flot spisebord i antik look i genbrugstræ. Shore spisebord er håndlavet i genanvendt fyrretræ som giver spisebordet et antikt look, ingen spiseborde er helt ens. Der kan forekomme knaster, revner og sprækker som fremhæver det vintage look.
læs mere..

 

Old-House – Spisebord i genbrugstræ med størrelse 90 x 180 …
House – spisebord i mørkt genbrugstræ, 90 x 180 cm. House er hele planker fra genbrugstræ sat sammen til et super trendy og flot spisebord. Dette bord er beregnet til 6-8 personer.
læs mere..

 

Spiseborde | Altid billige online priser på Shopalike.dk
Gå efter et spisebord der stilmæssigt passer ind. Et eksempel på en tidløs klassiker er et hvidt spisebord, da det passer ind i de fleste hjem og harmonerer fint med alle stilarter. Er du til et lidt mere råt look kan du vælge et træbord. For at give spisebordet et personligt udtryk kan bruge en blanding af stole i forskellige farver og stilarter.
læs mere..

 

Old-House – Spisebord i genbrugstræ, 90 x 180 cm …
Spisebord . House – spisebord i mørkt genbrugstræ, 90 x 180 cm. House er hele planker fra genbrugstræ sat sammen til et super trendy og flot spisebord.
læs mere..

 

Sofabord i genbrugstræ – mobellageret.dk
Sofabord i genbrugstræ Sofabordet er lavet af træ fra gamle bygninger. Træet er omhyggeligt udvalgt og nænsomt afslebet. Efterfølgende har det fået en næsten usynlig lakering med matlak for at skåne træet for dagligdagens
læs mere..

 

Old-House – Spisebord i genbrugstræ, 90 x 260 cm …
Sofaer; Lænestole; Sofaborde. Sofaborde i massiv træ med internationalt design; Sofaborde i massiv træ med nordisk design ; Sofaborde i metal og beton
læs mere..

 

Spiseborde – Boliginteriør
Når du skal vælge spisebord, er der mange ting der spiller ind. Hvilken type spisebord passer bedst til dit rum? Skal det være aflangt eller rundt? Skal der være tillægsplader til bordet, så I kan dække op til mange gæster? Skal det være rustikt, elegant eller børnevenligt?
læs mere..

 

Spiseborde – Oplev udvalget af spiseborde online her …
Hvis du er på udkig efter et spisebord, så kig forbi IDE.dk. Her kan du se alle vores spiseborde og finde lige netop den der passer ind i dit hjem.
læs mere..

 

Stort Udvalg af Kvalitets Spiseborde – Hurtig Levering …
Rundt spisebord med en røget eg bordplade lysner rummet og udstråler kvalitet.. Den flotte bordplade er med til at give dette bord et mere eksklusivt udseende. Egetræ er et solidt naturmatriale.
læs mere..

 

Barbord & Cafébord i genbrugstræ i højde 100 cm – obuzi.dk
Cafébord i Genbrugstræ. L: 80 x B: 80 x H: 110 cm. Multifravet Genbrugstræ med patina. Hvis du ønsker at dekorere din bolig, bar eller café med den seneste bølge af rustikke og rå møbler, så er Sophie café bordet et must have.
læs mere..

 

Rundt Spisebord – nyt, brugt og leje på GulogGratis.dk
vidaXL spisebord i massivt genbrugstræ 120x60x76 cm, Dette spisebord i vintagestil vil være en unik tilføjelse til dit køkken eller spisestue. Den massive trækonstruktion gør det stabilt og robust. Dette bord er fremstillet af massivt genbrugstræ, som betyder at hvert enkelt møbel er unikt og en smule anderledes. Møbler fremstillet af genbrugstræ har karakteristika fra forskellige …
læs mere..

 

Spisebord | Brugte spiseborde billigt til salg på …
vidaXL spisebord i massivt genbrugstræ 115 x 60 x 76 cm, Dette spisebord i antik stil vil være en markant tilføjelse til dit køkken eller spisestue.
læs mere..

 

Find Spisebord på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Spisebord, Træ, b: 99 l: 170, Rustikt bord med bordplade i kinesisk Pinewood. Kan bruges som både spisebord og skrivebord. Genbrugstræ fra 100 – 200 år gamle døre og porte.
læs mere..

 

« »