rundt spisebord i egetræRundt spisebord – 17 af de bedste runde spiseborde til de …
Det runde Bjørk spisebord er ingen undtagelse, og her får du altså et flot rundt spisebord i et simpelt og tidløst design. Spisebordet er lavet af massivt FSC-certificeret egetræ, som har fået en mat lakering.
læs mere..

 

Lækkert rundt spisebord i egetræ | Esbjerg – GulogGratis.dk
Lækkert rundt spisebord i egetræ, Lækkert rundbord I eg med ?drejeskive? i midten. Ca. 4 år gammelt. Lettere brugsmærker, finkornet sandpapir kan g&oKøb, salg og leje af nyt og brugt:
læs mere..

 

FUTURA SPISEBORD RUNDT – My Home Møbler
Her ser du et u troligt flot spisebord i massivt hvidolieret egetræ, og m ed udtræk til 2 tillægsplader. Tillægsplader skal tilkøbes. Dette trendy Futura spisebord vil passe ind i stort set alle hjem uanset stil og farvevalg.
læs mere..

 

Flex rundt spisebord i massivt egetræ i enkelt og klassisk …
Beskrivelse: Flex rundt spisebord i egetræ fra Kristensen & Kristensen i enkelt og klassisk design. Spisebordet her er vist i Ø110 og med ben i model Q, og kantprofil 1.
læs mere..

 

Spisebord rundt 120 cm egetræ – mobellageret.dk
Man kan vælge at neutraloliere bordet fortsat når det trænger, eller eksempelvis bruge en hvidpigmenteret olie hvis man ønsker et lysere look.
læs mere..

 

Carlos rundt spisebord – Oliebehandlet – Nimara.dk
Elegant og rundt spisebord i egetræsfiner med ben i massiv egetræ. Bordet er oliebehandlet, som gør det gyldent og slidstærkt. Det runde Carlos spisebord, er med sine rene linjer et smukt møbel, som passer ind i ethvert hjem. Spisebordets størrelse, gør bordet meget attraktivt for det mindre hjem. De slanke træben, pas
læs mere..

 

Rundt spisebord med udtræk – designerstuen.dk
Dejligt og hyggeligt rundt spisebord i hvid (eller sort) samt flot, lakeret egetræ. Spisebordet har en forfriskende og nymoderne stil, der fint kombinerer farven på toppen af bordpladen med den naturlige farve fra træet.
læs mere..

 

Spisebord, Andet, Nimara.dk – dba.dk – Køb og Salg af Nyt …
Spisebord, Andet, Nimara.dk Elegant og rundt spisebord i egetræsfiner med ben i massiv egetræ. Bordet er oliebehandlet, som gør det gyldent og slidstærkt.
læs mere..

 

Runde laminat spiseborde | Rundt spisebord med NANO …
Premium rundt spisebord er udført i massivt egetræ og leveres i mange forskellige farver og behandlingsformer. Skinneudtrækket er udført i metal med letløbende kuglelejer og tillægspladerne i egetræ som bordpladen.
læs mere..

 

Spisebord | Designer Planke spiseborde i bl.a. massiv Eg …
Rundt spisebord af fineret valnød spejllagt. Konisk skåret snedkerben af massiv valnød. Vi bygger du fra dit ønske af design og mål… Design : Flemming Mann Konisk skåret snedkerben af massiv valnød.
læs mere..

 

Find Rundt Spisebord på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Spisebord, Laminat, Ingatorp, b: 110 l: 155, Rundt spisebord med en diameter på 110 cm. Det kan foldes ud og med den indbyggede tillægsplade kan ddt nemt foldes ud til 155 cm. Det har en lille skade i laminaten på tillægspladen, dette ses ikke når bordet er slået sammen og kan evt skjules med en dug.
læs mere..

 

Spiseborde – Boliginteriør
Når du skal vælge spisebord, er der mange ting der spiller ind. Hvilken type spisebord passer bedst til dit rum? Skal det være aflangt eller rundt? Skal der være tillægsplader til bordet, så I kan dække op til mange gæster? Skal det være rustikt, elegant eller børnevenligt?
læs mere..

 

Spisebord med udtræk – 22 flotte spiseborde der kan udvides
Bling er et rundt spisebord med butterfly udtræk, der forlænger det runde bord med 40 centimeter. Du behøver ikke vælge et firkantet spisebord, hvis du ønsker at have indbygget udtræk. Bling er et godt eksempel på et rundt spisebord, som samtidig har indbygget udtræk i et funktionelt og moderne design.
læs mere..

 

Spisebord | Brugte spiseborde billigt til salg på …
vidaXL spisebord 120x70x76 cm højglans hvid, Det elegante spisebord i hvid højglans vil med sit slanke design se flot ud i din spisestue. Den hvide højglansfinish reflekterer lys, hvilket vil give dig en positiv middagsoplevelse.
læs mere..

 

Find Rundt Spisebord på DBA – køb og salg af nyt og brugt …
Spisebord, Andet, Nimara.dk, Nora Rundt spisebord i det moderne og stilrene hvid/sort design.Vores runde Nora hvid/sort spisebord består af hvid bordplade og sortlakerede robuste sortmalet træben.
læs mere..

 

« »