rundt spisebord 150 cmSpisebord 80-150 cm. – BIVA.dk
Spisebord 80-150 cm. Her finder du billige spiseborde i 80-150 cm, som passer ind i en lang række af forskellige indretninger. Med et spise bord på 80 til 150 cm får du et bord der passer ind i den lille bolig.
læs mere..

 

Spiseborde | Moderne store spiseborde fra 150-285 cm …
Spiseborde 150 – 285 cm Her er Nimara.dk’s udvalg af store spiseborde, med plads til mange omkring bordet. Disse lange spiseborde er gode til at samle familie og venner omkring sig. Det er også muligt at købe spisebord med tillægsplade, så der kan sidde ekstra mange ved bordet.
læs mere..

 

Udlejning af rundt bord ø 150 cm. – nssu.dk
Udlejning af rundt bord af finérplade, med en diameter på 150 cm. Der kan sidde 8 personer ved dette bord. Anvendes med dug. Vi foreslår Dug Hvid 206 x 206 cm. til dette bord.
læs mere..

 

Spiseborde | Altid billige online priser på Shopalike.dk
Nora Rundt Spisebord Ø120 Cm – Hvidt/Sort Spisebord Inkl. 2 X Tillægsplader – Levering Fra 14 December
læs mere..

 

Rundt spisebord – 17 af de bedste runde spiseborde til de …
Find et rundt spisebord der passer til dine behov, din stil og din pengepung. Vi har samlet 17 af de bedste runde spiseborde i denne artikel.
læs mere..

 

DT 100 – Rundt spisebord med 1 tillægsplade i massiv bøg …
Bordets størrelse uden tillægspladen ø 100 cm. og med tillægspladen 100 x 150 cm. Ved køb af dette produkt er der fragtfri levering. Da produktionen først begynder, når vi har modtaget din ordre, forventes en leveringstid på 4 uger.
læs mere..

 

Spiseborde – Boliginteriør
Når du skal vælge spisebord, er der mange ting der spiller ind. Hvilken type spisebord passer bedst til dit rum? Skal det være aflangt eller rundt? Skal der være tillægsplader til bordet, så I kan dække op til mange gæster? Skal det være rustikt, elegant eller børnevenligt?
læs mere..

 

Spisebord rundt 120 cm egetræ – mobellageret.dk
Rundt spisebord – massive ben Bordet måler 120 cm.
læs mere..

 

« »