rundt sort sofabordRundt sort sofabord – mobellageret.dk
Sofabord i massiv træ med kant, efterfølgende er det sprøjtelakeret. Ben er i massiv bøgetræ.
læs mere..

 

Sofaborde | Bl.a. Rundt Sofabord i Træ Med Opbevaring …
Køb nyt sofabord Sofaborde til rigtig gode priser hos Møbellageret. Vi har sofaborde i alle mulige designs, farver og materialer. Vi har alt fra de helt billige sofaborde til de lidt dyrere.
læs mere..

 

Køb Rundt sort sofabord med tre ben – Gratis fragt
Køb Neo sofabord sort – altid gratis levering hjem til dig. Se det store udvalg af møbler online. Fuld returret i 14 dage.
læs mere..

 

Rundt Alisma sofabord i et moderne design med retro twist
Alisma Sofabord – Sort mat glas, rund, Glasplade m. marmor print, inkl plastik fodsko, (45x80x80)
læs mere..

 

Sofaborde – Stue – Multi Møbler
Multi Møbler tilbyder flotte kvalitetsmøbler til gode priser. Vi har et bredt sortiment af møbler, som sofaer, sofaborde, reoler, spiseborde, vitriner, stole …
læs mere..

 

Køb nyt sofabord hos JYSK – Stort udvalg af smarte sofaborde
Sofabord – et dekorativ møbel. Sofabordet er samtidig et dekorativt møbel, der sætter prikken over i’et i dit sofahjørne. I JYSK har et bredt sortiment af sofaborde i mange forskellige størrelser, design og farver. Uanset om du leder efter et rundt sofabord, et sofabord i eg eller et sofabord med en glasbordplade, så finder du det hos os.
læs mere..

 

Copenhagen rundt sofabord – mobellageret.dk
Superhot sofabord – med ben i hvidolieret eg og sort rund plade. Overfladen er lavet af højtrykslaminat for at gøre denne ekstra robust. Mål; Ø. 90 cm. Højde 50 cm.
læs mere..

 

Sofaborde | Køb nyt sofabord online – My Home Møbler
Her finder du sofaborde til gode priser. Firkantet, ovalt eller rundt sofabord? Køb billigt sofabord i flot design online hos My Home.
læs mere..

 

Sofaborde | Altid billige online priser på Shopalike.dk
Til det lille rum: Mange unge mennesker bor i små boliger, så her kan det være en fordel af gå efter et mindre sofabord, eventuelt to af dem. De er lette af flytte rundt og fylder ikke hele stuen.
læs mere..

 

Sofaborde hos BoShop – Find dit sofabord i vores store udvalg
Med et sofabord i for eksempel egetræ får du et sofabord, hvor du kan få en følelse af at være tilbage i naturen med sofabordene fra Ethnicraft. Eller vil du hellere have et sofabord i beton , der giver et mere køligt og rustikt præg i interiøret.
læs mere..

 

Find Rundt Sofabord på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Annoncer med Rundt Sofabord på DBA. Stort udvalg af Rundt Sofabord til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg Stort udvalg af Rundt Sofabord til billige priser.
læs mere..

 

Sofaborde – Find dit næste sofabord her | IDEmøbler
Det er rundt om sofabordet, du kan samle din familie til en god film eller en kop eftermiddagskaffe. Understreg den gode stemning i stuen med et nyt og lækkert sofabord fra IDEmøbler. IDEmøbler sørger for at der altid sofaborde lige efter din smag. Der er mange forskellige variationer at vælge imellem. Besøg os enten i butikken, eller kig nærmere på vores udvalg her på siden …
læs mere..

 

Sorte Sofaborde | Altid billige online priser på Shopalike.dk
vidaXL sofabord 2 stk. med rund bordplade i glas højglans sort 919,00 DKK * 1.559,00 * Vidaxl.dk
læs mere..

 

Sofaborde i høj kvalitet – Fast lavpris og hurtig levering …
Når du skal vælge sofabord, skal du i første omgang tænke praktisk. Er der små børn i hjemmet, bør sofabordet have fire ben for at stå mere solidt, og det bør være nemt at rengøre. Spiser du ofte din mad foran fjernsynet, bør du overveje at vælge et sofabord af en vis størrelse og måske et, der ikke er alt for sart. Tænk desuden over, om det skal bruges til opbevaring, eller om det primært er det designmæssige udtryk, der har betydning.
læs mere..

 

« »