rundt sofabord træSofaborde | Bl.a. Rundt Sofabord i Træ Med Opbevaring …
Køb nyt sofabord Sofaborde til rigtig gode priser hos Møbellageret. Vi har sofaborde i alle mulige designs, farver og materialer. Vi har alt fra de helt billige sofaborde til de lidt dyrere.
læs mere..

 

Sofabord i træ – find dit nye bord her – SACKit
Rundt sofabord i dansk design SACKit Nordic sofabord i lys eg eller sortlakeret birk SACKit Nordic sofabordet matcher Nordic loungestolene perfekt, hvis du ønsker at skabe et eksklusivt loungeområde.
læs mere..

 

NATURAL rundt sofabord i træ med glas – ø92 cm – nordal.dk
NATURAL rundt sofabord i træ med glas, diameter 92 cm, farve natur. Smukt, rundt sofabord i træ med glasplade øverst. Bordet er fremstillet af fyrretræ og har en diameter på 92 cm. Et flot sofabord i et enkelt design og med et let og naturligt look. Fås også som 2 stk. sideborde – se vare nr. 60550.
læs mere..

 

Find Rundt Sofabord på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Sofabord, Træ , fyrretræ, b: 60 h: 48, SOFABORD rundt Smart og robust pænt Bordplade hvidt MDF sprøjelarkeret ,ben i lyst massiv ask med hvide ender.
læs mere..

 

Sofaborde – Find dit sofabord i alle størrelser og former
Sofabordene i træ findes i mange former, så alle stuer kan pyntes med et træbord, som både fungerer som dekoration og har en praktisk funktion – her kan du f.eks. stille kaffen eller lægge avisen. Derfor har flere af sofabordene også mere end én hylde, så du kan opbevare magasiner, aviser og bøger lige netop der, hvor du får brug for dem næste gang. Hylderne kan både være i træ og glas, og er lette at rengøre, så du ikke skal være bange for rødvinsringe i træet.
læs mere..

 

Abin sofabord – hvid/natur træ, rundt (Ø:90) – BLACK …
Rundt sofabord med hvid topplade og ben i ubehandlet eg.Pænt udført sofabord i en god størrelse til feks en chaiselong sofa eller i en hyggekrog.
læs mere..

 

Sofaborde | Altid billige online priser på Shopalike.dk
Til det lille rum: Mange unge mennesker bor i små boliger, så her kan det være en fordel af gå efter et mindre sofabord, eventuelt to af dem. De er lette af flytte rundt og fylder ikke hele stuen.
læs mere..

 

Bord Rundt | DBA – brugte sofaborde/borde
Sofabord, Funkisbord, Funkisbord (rundt) som kan bruges som sofabord, sidebord m.m. Diameter Ø: 64 cm H: 61 cm. Bordplader i malet træ og ben af metal. Smukt og stilfuldt bord sælges grundet flytning.
læs mere..

 

Sofaborde hos BoShop – Find dit sofabord i vores store udvalg
Med et sofabord i for eksempel egetræ får du et sofabord, hvor du kan få en følelse af at være tilbage i naturen med sofabordene fra Ethnicraft. Eller vil du hellere have et sofabord i beton , der giver et mere køligt og rustikt præg i interiøret.
læs mere..

 

Sofaborde – Find dit næste sofabord her | IDEmøbler
Det er rundt om sofabordet, du kan samle din familie til en god film eller en kop eftermiddagskaffe. Understreg den gode stemning i stuen med et nyt og lækkert sofabord fra IDEmøbler. IDEmøbler sørger for at der altid sofaborde lige efter din smag. Der er mange forskellige variationer at vælge imellem. Besøg os enten i butikken, eller kig nærmere på vores udvalg her på siden …
læs mere..

 

SOFABORDE – trademarkliving.dk
Et sofabord er din sofas bedste ven! Se vores stærkeste favoritter lavet i metal og træ eller vores meget unikke specialfremstillede borde af specialfremstillede materialer. Se vores stærkeste favoritter lavet i metal og træ eller vores meget unikke specialfremstillede borde af specialfremstillede materialer.
læs mere..

 

Sofaborde – Møbler | Klassik.dk – Nordens største udvalg …
Rundt eller firkantet? Træ eller glas? Formerne og materialerne varierer, men alle har de deres enkelthed og udtryk tilfælles. Alle sofaborde i KLASSIK’s sortiment er nænsomt restaureret med respekt for historien og håndværket.
læs mere..

 

Sofaborde – Køb et nyt og flot sofabord til din stue her
Et rundt sofabord tilfører rummet elegance og dekoration, uden at møblet virker for stift og kantet. Derudover kan et rundt sofabord nemt stilles i alle hjørner og kroge i stuen. Vi har både sofaborde af træ, eg og glas – både i runde og firkantede former. Du finder altså nemt dit nye sofabord hos os, uanset om du er på udkig efter et sofabord af træ, eg eller glas.
læs mere..

 

Sofabord til stuen – Stort udvalg af flotte designs hos …
Find dit nye flotte sofabord til gode priser blandt det store udvalg hos ILVA online. Vælg mellem sofaborde i et væld af forskellige designs lige her.
læs mere..

 

Sofaborde i høj kvalitet – Fast lavpris og hurtig levering …
Forny din stue med et billigt sofabord, og skab et indbydende miljø i hjemmet. Uanset om du er til minimalistiske borde i nordisk stil med rene, slanke linjer, eller om du er til robuste borde lavet af rustikt, ubehandlet egetræ, finder du dem her på siden.
læs mere..

 

« »