rundt sofabord sortRundt sort sofabord – mobellageret.dk
Sofabord i massiv træ med kant, efterfølgende er det sprøjtelakeret. Ben er i massiv bøgetræ.
læs mere..

 

Sofaborde | Bl.a. Rundt Sofabord i Træ Med Opbevaring …
Køb nyt sofabord Sofaborde til rigtig gode priser hos Møbellageret. Vi har sofaborde i alle mulige designs, farver og materialer. Vi har alt fra de helt billige sofaborde til de lidt dyrere.
læs mere..

 

Køb nyt sofabord hos JYSK – Stort udvalg af smarte sofaborde
Sofabord – et dekorativ møbel. Sofabordet er samtidig et dekorativt møbel, der sætter prikken over i’et i dit sofahjørne. I JYSK har et bredt sortiment af sofaborde i mange forskellige størrelser, design og farver. Uanset om du leder efter et rundt sofabord, et sofabord i eg eller et sofabord med en glasbordplade, så finder du det hos os.
læs mere..

 

Rundt Alisma sofabord i et moderne design med retro twist
Alisma Sofabord – Sort mat glas, rund, Glasplade m. marmor print, inkl plastik fodsko, (45x80x80)
læs mere..

 

Køb Rundt sort sofabord med tre ben – Gratis fragt
Køb Neo sofabord sort – altid gratis levering hjem til dig. Se det store udvalg af møbler online. Fuld returret i 14 dage.
læs mere..

 

Sofaborde – Stue – Multi Møbler
Multi Møbler tilbyder flotte kvalitetsmøbler til gode priser. Vi har et bredt sortiment af møbler, som sofaer, sofaborde, reoler, spiseborde, vitriner, stole …
læs mere..

 

Rundt sofabord | Kæmpe udvalg af runde sofaborde | Fri fragt
Rundt sofabord Er du på udkig efter et flot, rundt sofabord, så lad dig, inspirere af vores store udvalg. I de fleste stuer står der et sofabord, fordi det er praktisk og for de fleste helt uundværligt.
læs mere..

 

Sofaborde | Altid billige online priser på Shopalike.dk
Til det lille rum: Mange unge mennesker bor i små boliger, så her kan det være en fordel af gå efter et mindre sofabord, eventuelt to af dem. De er lette af flytte rundt og fylder ikke hele stuen.
læs mere..

 

Sort | DBA – brugte sofaborde/borde
Sofabord, palisander, Flot sofabord i palisander med udtræk i begge ender – begge enders udtræk er beklædt med sort formica. Bordpladen er svungen på midten, således at den er 10 cm bredere herpå end i enderne ( meget sjældent) Fremstår nyrenoveret. Jeg er i tvivl om det er Kai Kristiansen, Johannes Andersen eller en 3 der har lavet designet. Men det er ihvertfald sjælendt set mage med bordpladen. Stellet er massivt palisander. Længde: 160 cm. Bredde: 60 cm. Højde: 55cm.
læs mere..

 

Sofabord | Rundt sofabord eller andre smarte design sofaborde
Smarte sofaborde til enhver stue. Et sofabord er noget nær uundværligt i stuen, og her er der både mulighed for at finde frem til de mindre og de større af slagsen i flere forskellige prisklasser og designs.
læs mere..

 

Sofaborde – Find dit næste sofabord her | IDEmøbler
Det er rundt om sofabordet, du kan samle din familie til en god film eller en kop eftermiddagskaffe. Understreg den gode stemning i stuen med et nyt og lækkert sofabord fra IDEmøbler. IDEmøbler sørger for at der altid sofaborde lige efter din smag. Der er mange forskellige variationer at vælge imellem. Besøg os enten i butikken, eller kig nærmere på vores udvalg her på siden …
læs mere..

 

Sofaborde i høj kvalitet – Fast lavpris og hurtig levering …
Forny din stue med et billigt sofabord, og skab et indbydende miljø i hjemmet. Uanset om du er til minimalistiske borde i nordisk stil med rene, slanke linjer, eller om du er til robuste borde lavet af rustikt, ubehandlet egetræ, finder du dem her på siden.
læs mere..

 

Sofabord til stuen – Stort udvalg af flotte designs hos …
Find dit nye flotte sofabord til gode priser blandt det store udvalg hos ILVA online. Vælg mellem sofaborde i et væld af forskellige designs lige her.
læs mere..

 

Find Rundt Sofabord på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Annoncer med Rundt Sofabord på DBA. Stort udvalg af Rundt Sofabord til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg Stort udvalg af Rundt Sofabord til billige priser.
læs mere..

 

« »