rundt sofabord på hjulRundt Bord Med Hjul | DBA – brugte sofaborde/borde
Sofabord, bøgetræ, b: 100 l: 100 h: 44, Super fint og stort sofabord i massivt træ (bøg, vil jeg tro, uden at vide det 100%). Her går du ikke på kompromis med plads på selve bordet, udover at den har en plade underneden, hvor der er plads til blade, fjernbetjeninger, dug, bøger osv.
læs mere..

 

Sofaborde – Find dit sofabord i alle størrelser og former
Uanset hvilken stil du har indrettet din stue i, har vi et sofabord som kan bidrage til din linje. Vi har sofaborde i træ til både den romantiske, minimalistiske og robuste trend, alle nøje udvalgte med henblik på god kvalitet til gode priser, så du kan få billige sofaborde til din smag.
læs mere..

 

Runde | DBA – brugte sofaborde/borde
Sofabord, Living&more, andet materiale, Rundt sofabord med spejlplade Elegant minimalisme, der sætter et eksklusivt præg på stuen. Det runde sofabord har et sort metalstel og en spejlbordplade, der reflekterer alt i rummet.
læs mere..

 

SOFABORDE – trademarkliving.dk
SOFABORDE. Et sofabord er din sofas bedste ven! Se vores stærkeste favoritter lavet i metal og træ eller vores meget unikke specialfremstillede borde af specialfremstillede materialer.
læs mere..

 

CASANOVA.DK — Sofabord
Fritz Hansen – Planner rundt sofabord – cream Planner™ sofabordene er en del af en relanceret kollektion af Paul McCobb, særlig kendt for at skabe enkle designs, hvor form følger funktion. Den strukturerede, men minimalistiske marmoroverflade hviler på et pulverlakeret understel i stål.
læs mere..

 

Lille sofabord – 24 små sofaborde med mange muligheder …
James – lille rundt sofabord på hjul Det lille runde James sofabord står på hjul og har en hylde under bordet. Klik for at se mere. Det lille James bord har et flot klassisk design, der passer ind i næsten alle indretningsstile. Det står desuden på hjul og kan således nemt flyttes rundt efter behov, hvilket er en fordel hvis du ønsker ekstra fleksibilitet i boligen. Som en ekstra …
læs mere..

 

Sofaborde hos BoShop – Find dit sofabord i vores store udvalg
Her kan formen på sofabordet også have en stor betydning, et sofabord der for eksempel er rundt i sin form er oftest lettere at komme rundt om og forbi end et rektangulært eller firkantet sofabord.
læs mere..

 

Sofabord Hjul | Møbler – nyt, brugt og leje på GulogGratis.dk
Sofabord, Sofabord på hjul med god opbevaringsplads, idet der er 2 skuffer og 6 hylder. Der er en nedsænket glasplade, som er nem at få af, så man kan evt have billeder under, så det bliver lidt op. Skal afhentes hurtigst muligt på Vesterbro i Aalborg. Det er på anden sal, men jeg skal nok hjælpe med at bære det ned. Perfekt til en studiebolig.
læs mere..

 

Sofaborde | Bl.a. Rundt Sofabord i Træ Med Opbevaring …
Køb nyt sofabord Sofaborde til rigtig gode priser hos Møbellageret. Vi har sofaborde i alle mulige designs, farver og materialer. Vi har alt fra de helt billige sofaborde til de lidt dyrere.
læs mere..

 

Find Sofabord Med Hjul på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Annoncer med Sofabord Med Hjul på DBA. Stort udvalg af Sofabord Med Hjul til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg Stort udvalg af Sofabord Med Hjul til billige priser.
læs mere..

 

Find Rundt Sofabord på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Sofabordet er på hjul så du let og elegant kan flytte dette suveræne bord rundt. HELT NYT – ALDRIG BRUGT ELLER SAMLEDE – UDELUKKENDE PAKKEDE UD. SPAR 50% – (Vejl. kr. 1.049,00) HELT NYT – ALDRIG BRUGT ELLER SAMLEDE – UDELUKKENDE PAKKEDE UD.
læs mere..

 

Find Rundt Sofabord på DBA – køb og salg af nyt og brugt …
Sidebord, Sidebord med hjul, andet materiale, b: 40 l: 40 h: 45, Lille rundt sidebord / lampebord / sofabord på hjul. Mål: Ø 40 cm, højde 45 cm. Hvid højglans og stål / krom ben med hjul.
læs mere..

 

Sofaborde – stort udvalg af billige og flotte sofaborde!
Hvis du er på udkig efter et billigt sofabord, er du kommet til den rette side. Vi har et bredt udvalg af billige sofaborde i en høj kvalitet. I vores webshop og fysiske butikker finder du blandt andet et moderne sofabord, et rundt sofabord, et stort sofabord og et lille sofabord. Vi har sofaborde til enhver smag og behov. Vores udvalg på vores webshop varierer en smule fra vores udvalg i …
læs mere..

 

Sofabord med hylde – 15 smarte borde med opbevaringsplads
Bombay – rundt sofabord på hjul med stel af genbrugsmetal Cloud – hvidt sofabord formet som sky med hylder Et sofabord med hylde giver dig en ekstra opbevaringsmulighed, hvilket kan være nyttigt hvis du ønsker at udnytte pladsen optimalt.
læs mere..

 

23 bakkeborde til den moderne skandinaviske indretningsstil
Det smarte bakkebord med hjul er nemt at køre rundt med, og bakkerne er fremstillet i stål mens benene er i massivt asketræ. Vi kan godt lide dette bakkebord på grund af dets alsidighed, og så er det samtidig dejlig simpelt og stilrent i sit udtryk.
læs mere..

 

« »