rundt sofabord med opbevaringSofaborde | Bl.a. Rundt Sofabord i Træ Med Opbevaring …
Køb nyt sofabord Sofaborde til rigtig gode priser hos Møbellageret. Vi har sofaborde i alle mulige designs, farver og materialer. Vi har alt fra de helt billige sofaborde til de lidt dyrere.
læs mere..

 

Rundt sofabord / loungebord med opbevaring – brandiliving.dk
Moderne og enkelt rundt sofabord / loungebord. Læg lige mærke til toppen på dette sofabord / loungebord. Her får du et magasin under bordpladen, hvor du kan opbevare fjernbetjeninger mv.
læs mere..

 

Med Opbevaring | DBA – brugte sofaborde/borde
Sofabord, Køb Alaska sofabord med 4 skuffer i brunbejdset Akacietræ fra XL MØBLER, – Ubegrænset fortrydelsesret. Se vores store udvalg af Opbevaring Køb møbler online eller i vores butikker KLIK PÅ ”GÅ TIL VAREN” FOR AT BESTILLE PRODUKTET I VORES WEBSHOP.
læs mere..

 

Sofaborde med opbevaring – Jesper Holm Design og Møbelsnedkeri
Sofaborde med opbevaring. Størelser: Soos sofabord laves i præcis den størrelse, som passer til dig og din stue. Vores eneste begræsning er højden der er 50cm.
læs mere..

 

Rundt sofabord med opbevaring under pladen. Køb det online …
Moderne og enkelt rundt sofabord / loungebord. Læg lige mærke til toppen på dette sofabord / loungebord. Her får du et magasin under bordpladen, hvor du kan opbevare fjernbetjeninger mv.
læs mere..

 

Køb nyt sofabord hos JYSK – Stort udvalg af smarte sofaborde
Uanset om du leder efter et rundt sofabord, et sofabord i eg eller et sofabord med en glasbordplade, så finder du det hos os. Mange sofaborde fungerer også som hjørneborde. Skab en hyggelig krog i stuens hjørne med et lille hjørnebord, hæng eventuelt et par lamper over og pynt med levende lys eller blomster i en vase .
læs mere..

 

Sofaborde/loungeborde – brandiliving.dk
Sofabordene er i en nutidig, moderne og enkel stil, f.eks. med metalben og glasplader, og alle sofaorde, loungeborde og lampeborde er i en fin kvalitet. Bordene er fra danske møbelleverandører, hvilket dog ikke altid betyder at de er fremstillet i Danmark.
læs mere..

 

Lille sofabord – 24 små sofaborde med mange muligheder …
Udover at være et lille og funktionelt sofabord med plads til opbevaring af eksempelvis pyntepuder og plaider, så er det også et utrolig flot og moderne møbel, som findes i både antracit grå og hvid, med et låg/bordplade af matlakeret ask.
læs mere..

 

Sofaborde – Køb et nyt og flot sofabord til din stue her
Derudover kan et rundt sofabord nemt stilles i alle hjørner og kroge i stuen. Vi har både sofaborde af træ, eg og glas – både i runde og firkantede former. Du finder altså nemt dit nye sofabord hos os, uanset om du er på udkig efter et sofabord af træ, eg eller glas. Vi tilbyder også sofaborde med opbevaring. Dette er især ideelt for dem, der ønsker et praktisk og brugbart sofabord …
læs mere..

 

Sofaborde i høj kvalitet – Fast lavpris og hurtig levering …
Forny din stue med et billigt sofabord, og skab et indbydende miljø i hjemmet. Uanset om du er til minimalistiske borde i nordisk stil med rene, slanke linjer, eller om du er til robuste borde lavet af rustikt, ubehandlet egetræ, finder du dem her på siden.
læs mere..

 

Sofaborde | Altid billige online priser på Shopalike.dk
Har du det med at flytte rundt på møblerne i stuen? Så er det måske værd at gå efter et sofabord, der ikke vejer for meget, så det let kan flyttes rundt efter behov. Så er det måske værd at gå efter et sofabord, der ikke vejer for meget, så det let kan flyttes rundt efter behov.
læs mere..

 

Sofabord til stuen – Stort udvalg af flotte designs hos …
Har du brug for ekstra afsætningsplads, kan du supplere dit sofabord med et eller flere sideborde og aflastningsborde, eller hvorfor ikke lade flere små borde indtage pladsen foran sofaen? Når du bruger din fantasi og kreativitet, kan sofaborde blive stuens vigtigste møbel og en investering, der skaber glæde og hygge mange år frem i tiden.
læs mere..

 

Stue | JYSK
Er du på udkig efter en ny sofa, har vi et stort udvalg af sofaer i forskellige materialer og farver i JYSK uden at gå på kompromis med design og komfort. Du finder desuden sofaer i mange forskellige størrelser, så du nemt kan finde en, der passer ind i din stue.
læs mere..

 

Opbevaring Sofabord – nyt, brugt og leje på GulogGratis.dk
Lille bord med opbevaring, Flot bord med opbevaring. Kan bruges som sofabord. Højde 46 cm bredde 47 cm Jeg har 2 stk. Sælges for 450 kr. stykket.
læs mere..

 

Rundt sofabord | Kæmpe udvalg af runde sofaborde | Fri fragt
Et rundt sofabord er praktisk, specielt for familier med små børn, fordi der således ikke findes skarpe hjørner, de små kan slå hovedet på. Derudover fylder en rundt bord ikke ligeså meget i rummet, hvilket gør det ideelt til mindre rum eller sofaområder.
læs mere..

 

« »