rundt sofabord egSofaborde | Bl.a. Rundt Sofabord i Træ Med Opbevaring …
Herefter kommer overvejelser som “skal jeg have et sofabord i eg” eller er jeg mere til et sofabord i eksempelvis hvid højglans? Idag er det også meget populært ikke blot at have 1 sofabord men istedet have et sæt af eksempelvis 2 borde.
læs mere..

 

Applicata Tisch | Sofabord Rundt Eg | Designer Sofabord
Tisch er et rundt sofabord i eg, der har flotte detaljer. Sofabordet er af god kvalitet og har den perfekte højde i forhold til sofaen. Det fås i to varianter og i to størrelser. Sofabordet er af god kvalitet og har den perfekte højde i forhold til sofaen.
læs mere..

 

Sofabord i træ – find dit nye bord her – SACKit
SACKit Nordic sofabord i lys eg eller sortlakeret birk SACKit Nordic sofabordet matcher Nordic loungestolene perfekt, hvis du ønsker at skabe et eksklusivt loungeområde. Brug det også sammen med SACKit Nordic side table ved din sofa eller lænestol.
læs mere..

 

Sofaborde – Find dit næste sofabord her | IDEmøbler
Uanset om du ønsker et rundt sofabord, et sofabord i glas eller i eg eller måske bare et lille sofaborde til din stue, har IDEmøbler helt sikkert et design, der passer til dig. Praktiske sofaborde IDEmøbler har praktiske sofaborde, hvor du finder smarte opbevaringsmuligheder til f.eks. fjernbetjeningen, brillerne og dagens avis, så du altid har dem i nærheden, når du sidder ved dit sofabord.
læs mere..

 

Sofaborde – stort udvalg af billige og flotte sofaborde!
Her finder du det rette sofabord, der giver lige det sidste pift til sofaen i stuen. Hos Danbo Møbler har vi mange forskellige sofaborde, så der er noget for enhver smag. Vi har mange forskellige design, materialer, størrelser og udformninger. Du kan endda designe dit helt eget sofabord – se mere nedenfor under UNIKA.
læs mere..

 

Modena stor rundt sofabord – mobler.dk
Rundt Modena sofabord i størrelsen Ø90 x H50 cm. Bordpladen er med finér og benene er lavet af massivt egetræ. Bordet fås i syv forskellige varianter: Bordplade og ben i eg hvidolie Bordplade og ben i oliebehandlet eg Bordplade med hvid laminat og ben i eg hvidolie Bordplade med sort laminat og ben i sortlakeret Bordplade og ben i …
læs mere..

 

Rundt sofabord | Kæmpe udvalg af runde sofaborde | Fri fragt
Rundt sofabord. Er du på udkig efter et flot, rundt sofabord, så lad dig, inspirere af vores store udvalg. I de fleste stuer står der et sofabord, fordi det er praktisk og for de fleste helt uundværligt.
læs mere..

 

Sofabord, egetræ til salg – køb brugt og billigt på DBA
Sofabord, egetræ, b: 110 l: 110 h: 40, Dejligt sofabord i egetræ – rustik. Sælges sammen med hjørnebord i samme design som måler 55x55x45 cm. Lille mærke i den ene side af bordet som let kan fjernes (let slibning og træolie). Prisen er samlet.
læs mere..

 

Køb nyt sofabord hos JYSK – Stort udvalg af smarte sofaborde
Sofabord – et dekorativ møbel. Sofabordet er samtidig et dekorativt møbel, der sætter prikken over i’et i dit sofahjørne. I JYSK har et bredt sortiment af sofaborde i mange forskellige størrelser, design og farver. Uanset om du leder efter et rundt sofabord, et sofabord i eg eller et sofabord med en glasbordplade, så finder du det hos os.
læs mere..

 

Wegner sofabord – Runde og kantet designer sofaborde
Ønsker du et lille rundt sofabord, så er Carl Hansen CH415 måske det du leder efter. Bordet har en lille diameter på 55 cm og er med en højde på 44 cm. Det fremstilles i eg og valnød.
læs mere..

 

Sofabord til stuen – Stort udvalg af flotte designs hos …
Find dit nye flotte sofabord til gode priser blandt det store udvalg hos ILVA online. Vælg mellem sofaborde i et væld af forskellige designs lige her.
læs mere..

 

« »