rundt hvidt sofabordHvid | DBA – brugte sofaborde/borde
Sofabord, KAN LEVERES , teaktræ, Sjældent rundt sofabord i massivt teaktræ, designet af Peter Hvidt og Orla Mølgaard og produceret af France og Søn i starten af 1960’erne. Samme snedkermester producerede også møbler for Finn Juhl og Ole Wanscher. Dette er versionen uden magasinhylde og det måler 99 cm i diameter. Højden er ca 45 cm.Klik evt på SE FORHANDLERENS PROFIL, som står ved …
læs mere..

 

Sofaborde | Bl.a. Rundt Sofabord i Træ Med Opbevaring …
Køb nyt sofabord Sofaborde til rigtig gode priser hos Møbellageret. Vi har sofaborde i alle mulige designs, farver og materialer. Vi har alt fra de helt billige sofaborde til de lidt dyrere. Hos os kan du købe nyt bord uden at betale overpris. Her betales kun hvad varen koster – ikke noget med kunstigt høje priser, for herefter at kunne lave udsalg, rabatter eller bonus fis.
læs mere..

 

Find Rundt Hvid i Sofaborde og andre borde – Sofabord …
Sofabord h: 40, Hvidt rundt bord. Ukendt mærke, få mærker se på billede, kan nok males over. Fire hjul under bordet. Fire rum og en stor plade. Diameter 60 cm. Ukendt mærke, få mærker se på billede, kan nok males over.
læs mere..

 

Sofaborde – Find dit sofabord i alle størrelser og former
Mangler du nyt sofabord? Bestil dit her i dag og få 14 dages returret – Du kan afhente helt gratis i vores 10 Trævarefabrikernes Udsalg butikker i Danmark.
læs mere..

 

Rundt sofabord | Kæmpe udvalg af runde sofaborde | Fri fragt
Rundt sofabord Er du på udkig efter et flot, rundt sofabord, så lad dig, inspirere af vores store udvalg. I de fleste stuer står der et sofabord, fordi det er praktisk og for de fleste helt uundværligt.
læs mere..

 

Abin sofabord – hvid/natur træ, rundt (Ø:90) – BLACK …
Rundt sofabord med hvid topplade og ben i ubehandlet eg.Pænt udført sofabord i en god størrelse til feks en chaiselong sofa eller i en hyggekrog.
læs mere..

 

Bord Rundt | DBA – brugte sofaborde/borde
Sofabord, Træ , fyrretræ, b: 60 h: 48, SOFABORD rundt Smart og robust pænt Bordplade hvidt MDF sprøjelarkeret ,ben i lyst massiv ask med hvide ender. Bordpladen har ingen hakker m lidt rødt der skal rengøres. Derfor pris. Står på Amager
læs mere..

 

Sofaborde | Køb nyt sofabord online – My Home Møbler
Her finder du sofaborde til gode priser. Firkantet, ovalt eller rundt sofabord? Køb billigt sofabord i flot design online hos My Home.
læs mere..

 

Sofaborde hos BoShop – Find dit sofabord i vores store udvalg
Med et sofabord i for eksempel egetræ får du et sofabord, hvor du kan få en følelse af at være tilbage i naturen med sofabordene fra Ethnicraft. Eller vil du hellere have et sofabord i beton , der giver et mere køligt og rustikt præg i interiøret.
læs mere..

 

Sofaborde i høj kvalitet – Fast lavpris og hurtig levering …
Når du skal vælge sofabord, skal du i første omgang tænke praktisk. Er der små børn i hjemmet, bør sofabordet have fire ben for at stå mere solidt, og det bør være nemt at rengøre. Spiser du ofte din mad foran fjernsynet, bør du overveje at vælge et sofabord af en vis størrelse og måske et, der ikke er alt for sart. Tænk desuden over, om det skal bruges til opbevaring, eller om det primært er det designmæssige udtryk, der har betydning.
læs mere..

 

Sofaborde | Altid billige online priser på Shopalike.dk
Har du det med at flytte rundt på møblerne i stuen? Så er det måske værd at gå efter et sofabord, der ikke vejer for meget, så det let kan flyttes rundt efter behov. Så er det måske værd at gå efter et sofabord, der ikke vejer for meget, så det let kan flyttes rundt efter behov.
læs mere..

 

Sofabord til stuen – Stort udvalg af flotte designs hos …
Find dit nye flotte sofabord til gode priser blandt det store udvalg hos ILVA online. Vælg mellem sofaborde i et væld af forskellige designs lige her. Vælg mellem sofaborde i et væld af forskellige designs lige her.
læs mere..

 

Find Rundt Sofabord på DBA – køb og salg af nyt og brugt
Sofabord, Træ , fyrretræ, b: 60 h: 48, SOFABORD rundt Smart og robust pænt Bordplade hvidt MDF sprøjelarkeret ,ben i lyst massiv ask med hvide ender.
læs mere..

 

Rundt havebord – 17 smarte haveborde med rund bordplade
Med et rundt havebord kan alle se hinanden i øjnene, og så fås de i forskellige størrelser. Vi har fundet 17 runde haveborde i bl.a. teak, alu og nonwood.
læs mere..

 

Køb Rundt sofabord i egetræ med hvid bordplade – Gratis fragt
Er du på jagt efter et rundt, hvidt sofabord med træben, så her du her, fundet det helt rette. Dette lækre sofabord med hvid bordplade og egetræsben giver et let udtryk og passer flot ind i en stue med skandinavisk stil.
læs mere..

 

« »